Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz adrian360 #42250 üzenetére
nekem csak anyahajoval sikerult a sh+corruptor+hydra sereget fognom....ill. dt-vel, de az overseer kifokuszalasa utan.
cloak nelkel a locustok durvan apritanak foldon.
Az anyahajot hatrebb vittem, hogy a hydra ne erje, a colok dolgoztak, a a corruptorok meg hullottak mire lotavra ertek....persze kell hozza, hogy sok overseer ne legyen.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz BeLucZ #42236 üzenetére
Na ne már...biztos hogy ugyanazt a meccset néztük? Stardust egész meccs alatt partiban volt Hyun-al, egészen addig, amíg 24:13-nál feleslegesen be nem ölette a seregét. Csak pár gondolat még:
- Az sh/infestor/BL lategame kombóig el is kellett jutnia Hyun-nak, azaz túl kellett élnie a midgame-et.
- Ahogy HD is mondta, ez a kombó nem elég mobilis, Stardust élt is a lehetőséggel és erős drop/zela harassokat csinált, aztán base race-re ment (az adott helyzetben ez volt a legjobb döntés részéről szvsz, bár kicsit korábban is megindulhatott volna).
- A jó unit control egy sh/infestor/BL sereg esetében messze nem olyan egyszerű mint a szokásos midgame roach-hydra seregnél, és akkor még finoman fogalmaztam. (Ha nem hiszed próbáld meg.)
- Éppen emiatt nem fogsz gyakran ilyen late game zerg sereggel gyakran találkozni az alsóbb ligákban (mondjuk platináig biztosan nem), szóval pánikra semmi ok.WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Winner_hun
titán
Én egyetleg egy dolgot hiányolok egyre jobban a Protoss seregből. Földi mobilis detektort. Terrannak ott van a ghost ami emp-vel detektálja a láthatatlan egységeket egy időre, ott van a raven, plusz ott van a scan. Zergnek ott van az Overseer meg a fungal. De Protossnál csak az Observer és az Oracle van.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #42253 üzenetére
High templar storm-ja is detektál. jó drága energiáért. én inkább az observernek adnék több hp-t, vagy lejjebb venni a prioritását, mert az az első ami megdöglik a seregből, ha van a másik oldalon is detektor.
-
sikalisk
tag
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #42255 üzenetére
sokat kell elszorni, mert akkor mar nem kell a tobbieknek foglalkoznia vele.
en nem erzem a foldi detector hianyat...inkabb egy observer mint egy overseer+fungal.
engem tossnal inkabb a tempest zavar...draga, es nem erzem hasznalhato egysegnek...persze lehet jo mikor a terran beteknosozi magat, de amennyibe kerul inkabb mast hozok....persze jo a range, de semmi mas, lassu es raadasul keveset is sebez. nem tetszik...oracle detectje viszont sokszor kisegitett minket mostanaban.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #42255 üzenetére
valóban más számára nem detektál, csak sebzi a cloakos unitokat, amolyan fél detection
-
netpeti98
addikt
A Tempest ellen meg kihoz egy adag vikinge-t+raven-t és már annyi is nekik. PErsze a stalkeres és a templarok még levadászhatják, de ők nem mindig tarthatóak ott.
zuzu és whitezo: kösz a tippeket.
Amúgy a gazdasági játékot, hogy érdemes gyakorolni? 1v1-ben nem szoktam megvárni, még az ellenfél terjeszkedik, így hamar támadok. De egy hosszabb teamgame-ben sokszor maradok le a csapatáshoz képest.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz netpeti98 #42264 üzenetére
max unranked 1v1. Én mikor legutóbb játszottam hármat (3w, TPT voltak) direkt makróztam, be is jött. korai exp, 16nál átküldés + rally. Zerg ellen P úgyis szinte mindig FFE-vel nyit (forge, nex, vagy fordítva - desrow szerint forge akkor előbb, ha 1:50 körül már lemegy a pool), szóval első lépés meg is van oldva. T ellen is 1gate expand az átlagos szerintem ha nem allinezel vagy valami. Szerintem hamar be lehet szokni, 5-re (pl) összes nexus, így egybe tudsz rallizni az új expre 16nál. (azaz 22 gázzal). P nem a legnagyobb makró faj, 3baseből már sokat lehet kihozni, ha elhúzódik akkor meg muszáj többet csinálni.
a fentiek nem egy profi szavai szóval majd kijavítanak
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz netpeti98 #42264 üzenetére
játsz pár unranked meccset vagy custom gamet úgy hogy nem a sereg építésre figyelsz, hanem a folyamatos szedő és suply gyártásra, ha tele a bázis lerakni a következő expet.
a másik megoldás hogy csinálsz custom-ot very easy ellen, és kitűzöd magad elé mondjuk hogy 8 percnél 2 bázison 12 percnél 3 bázison kell lenned saturálva. aztán elindítod a játékot csinálod, eljutsz a 12 perchez megnézed hogy állsz , kilépsz és újra. párszor megcsinálod, látod hogy mennnyire megy miben vagy elmaradva, aztán szép lassan automatikusan megy majd magadtól makró játék. A lényeg tényleg a folyamatos szedő és suply gyártás, és onnan már érzed hogy mikor növöd ki a meglévő bázisokat. -
whitezo88
nagyúr
Ha eléri az 1000 nézőt, kisorsol egy steam játékot, gyertek (regisztráltnak kell lenni és követőnek)
[link]
most 975[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz adrian360 #42266 üzenetére
Ehhez annyit még hozzátennék, hogy éles meccsen erősen ajánlott szorgalmasan scoutolni makrózás közben. Ha az ellenfél nem expel viszonylag korán, akkor 90%, hogy all-in jön (vagy cheese) és sima bukó a meccs, a makróelőny mit sem fog számítani.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
adrian360
őstag
válasz Tuco Ramirez #42268 üzenetére
persze most nem azt írtam le hogy hogyan kell játszani, hanem hogy hogyan gyakorolja a makró építést.
-
oxox
addikt
válasz Tuco Ramirez #42268 üzenetére
zergnel az 1base azer scoutolhato, tossnal sem remenytelen, ha mineralra kuldod a scout egyseget (terran ugye akar scanelhet is, bar ott fajo meg a mule kiesese gondolom), es ha tudod mire megy, akkor a korai exp nem feltetlen buko.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
whitezo88
nagyúr
a bonus pool gondolom szezon elején nullázódik?
-
ÁdiBá
veterán
Mire jó a *bonusz pol?
ÁdiBá
-
oxox
addikt
tehat ha nem erdekel a helyezesed adott ligan belul /hogy van a plecsnided csillag....akkor semmire
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
nem nagyon szoktam ffa-zni, de tegnap vartam a partyra, es gondoltam tolok egyet.
altalaban az a bajom, hogy engem tamadnak tobben, akiket vagy fogok, vagy nem, ha igen akkor meg akit nem molesztaltak az felmakrozza magat....TTPP volt (random voltam, de tosst dobott...fo a valtozatossag)
pylo utan raktam a nexust, az egyik terran le is scoutol (8-as map volt, es persze mindket oldalamon 1-1 terran...mig a masik toss a palya masik oldalan.tankal meg is is jelent az egyik..lebontva az egyik cannonom...blink mar fejlesztes alatt...leszedte a cannont, meg is indult nehany marine....megkerulve oket tankokra blink /volt vagy negy letalpalt tank, de a marinok keson ertek vissza/. serege nullazva, bemasirozva a bazisara, erre megjelenik a tuloldalon a masik terran szinten tank+marine....ohh....ugyanez eljatszva, csak a bazisara beblinkelve elfogytam pikk-pakk /tank+thor+marine/...nem expelt a bazisa ele, ezert lent letelepedtem, majd exp, majd meg egy...de meglett a masodik terran sunyi expe...leszedve, majd amint kitamadt immar stormokkal nullazva.
nahh itt ereztem, hogy bukta lesz, mert sokat kivettek belollem. agresszivan expeltem tovabb, es mint kiderult a toss 1expel nyomja (nekem mar 4lent...). ment a fejlesztes, es 200/200-on vagy 30probe-t bealdoztam...ereztem, hogy talan megsem bukta...legire ment (barmilyen meglepo)..mass archon, ht, stalker..ugy elovadt az anyahajo, es az alatta levo csapata, hogy orom volt nezni 3-bol 3 leptetvebevetelem valami 46k volt a masodiknak (toss) 25k
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
izgin hangzik ez amit leírtál FFA-nak tényleg nincs sok értelme és talán az összes játékmód közül a legigazságtalanabb...
általában mass void-carrierrről szól MS-el kombinálva mondjuk egyszer terrannal csináltam egy nagyon vadorzó sereget, mass tank-thor-BC és mindegyik 3/3/3-ra techelve és vagy 5 CC-ből muleokkal megtámogatva autorepair gyanánt, hát mondanom se kell, elolvadt mindenki aki az utamba kerültszerk: és ez még wolban volt 4 armoryval....
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz whitezo88 #42280 üzenetére
rusholni őrültség FFA-ban, stabil erős macro kell és jó derítés, meg türelmes ellenfelek, ha nyerni szeretnél
volt egyszer hogy mass vikinggel szivattam ki egy dia zerget FFA-ban, szerencsétlennek mindig lelődöztem az összes overlordját és nem tudott normális sereget csinálni a végén, azt bedaráltam, de ez már csak az én perverzióm[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
Na vasárnap a Barcraft döntőjére én is kimegyek, előtte meg streamelek egy kis 1v1 terrant
Innen ki jön még a BarCraftra? (Én inni nem fogok alkoholt )Eyesis
-
zuzu000
őstag
srácok én kicsit felizgultam..
aki nem nézi rosszul teszi
rain vs the dong hamarosan -
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #42283 üzenetére
én szerintem nem megyek ki 10re az biztos, de a dontore mar kinn leszek
Eyesis
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
lol és tévedtem MC nyert , de vért izzadva, kiélezett meccsen, hát meg nem mondtam volna annál a mutás résznél hogy nyerni fog
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest