Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
Mindenképp rendelj hozzá, egyet olyanokhoz, amik nem használnak képességeket, egy másikat azokhoz, amik használnak (ghost pl.)
Gyorsabban tudsz reagálni simán duplkattal a megfelelő számra, minthogy megkeresnéd, hogy hol van a térképen az army, stb. A ghost meg egyértelmű, hogy miért, egyszerűbb egy gombot megnyomni, minthogy keresnéd, hogy hol vannak stb.. -
zuzu000
őstag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
jaj nem a gépelési hiba miatt, az mindenkivel megesik. Csak hogy személyesen köszönsz mindenkinek, meg megköszönöd a válaszokat

-
zuzu000
őstag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
tök viccesen válaszolgatsz

-
zuzu000
őstag
visszatértem a starcrafthoz. meg kell mondani, jó érzés. eddig goldban vagyok, de remélem, hamarosan visszatérek a régi ligáimhoz

-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Huh, mar nem tudom, melyik, de koszi, hogy megtartottad a regi adasokat

-
zuzu000
őstag
helló
Akinek email cím alapján vagyok felvéve (AmOkk), meg tudná mondani, hogy mi a nevem battle.net-en? Lockolva van az accountom és kéri a vezetéknév keresztnév párost, de mivel használtan vettem még anno, nem saját néven van, és elfelejtettem

priviben is jöhet. -
zuzu000
őstag
válasz
üzenetére
Ha nem értesz hozzá, akkor ne szólj hozzá. Majd' 4 éve jelent meg a starcraft 2. Voltak időszakok, amikor ez a faj volt erős a többihez képest (ami nem igaz, csak változik a meta), voltak amikor a másik volt erősebb.
HOTS megjelenése előtt zerg tarolt mindenhol, de a wol kezdeti időszaknál pedig a terran volt a legerősebb.
Na de várj, látom szeretsz GSL statisztikákkal dobálózni.
Szerintem nem kell magyarázat. -
zuzu000
őstag
Koszi sracok, minden szavazat szamit

Foccer: ha megnyeri, kuldok

-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hülye kérdés volt, hisz ph-n vagyunk

-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ilyen van? köszi

és a szavazatot is
-
zuzu000
őstag
helló
nem sűrűn csinálok ilyet, de most megteszem

szóval, barátnőm írt egy novellát, és benevezett egy pályázatra. én a szavazatotokat szeretném. tudom, nagyon rosszzul hangzik, de boldoggá tennétek őt is, és engem is ezzel.
Itt alul van egy olyan, hogy "Tomán Barbara - Palackozott érzelmek" . Erre kéne. örök hála mindenkinek, aki szavazott, sokat jelentene
-
zuzu000
őstag
Naniiiiiiii :cccc
-
zuzu000
őstag
Stream egész délelőtt!
-
zuzu000
őstag
Kis stream, amíg naniwa nem játszik IEM NY-on.
-
zuzu000
őstag
huh fiúk, lányok, ma nyomtam egy marine split challenget. hát ebbe beleizzadtam

ti meddig tudtok eljutni?
videó róla
map neve: marine split micro -
zuzu000
őstag
stream
tossal, cél a csillagos ég. -
zuzu000
őstag
hát azért ennek a rendezvénynek nem a csak a gaming volt a fő része, sőt. leginkább az anime+manga, meg ilyesmi. ismerkedni.. stb. fényképezkedtem nem egy emberrel

én mind a 2 nap már 8-kor ott voltam, vasárnap azt hiszem 5-kor léptem le. (nem, nem vártam meg a végét az sc2 versenynek
)dec 1. playitre megyek, kis szerencsével belöltözve, az, hogy ki leszek, nem mondom el
de viszek billentyűt, egeret, mert ott lehetett játszani a 'prokkal' . -
zuzu000
őstag
oxooooox: nem láttalak ma conon
pedig kerestem egy assassinos gyereket. -
zuzu000
őstag
azt meg lehet valahogy oldani, hogy csak multiplayerezni lehessen? hogy ki tudjam törölni a campaign mappát? mert 7GB-ot foglal és semmi értelme, ha nem egyjátékosozom. SSD-n számítana.
-
zuzu000
őstag
Streamelek juhúú. szar is vagyok, rég is játszottam, terrannal megyek
. de több mint a semmi. ^^ -
zuzu000
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Live to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes

-
zuzu000
őstag
Valaki 1v1 most?^^ Elkezdtem kicsit T-vel játszani, de még nem vagyok egy dia szinten vele

-
zuzu000
őstag
Flash streamel, ha van mas korankelo is rajtam kivul.
Telorol vagyok, szoval nem tudok linkelni, de nem nehez megtalalni ^^ -
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
fuck volt szerintem. biztos ki volt kapcsolva a cenzúra.
-
zuzu000
őstag
lol fuck -.-
-
zuzu000
őstag
srácok én kicsit felizgultam..
aki nem nézi rosszul teszi
rain vs the dong hamarosan -
zuzu000
őstag
Megvan mi lesz a gond. Mivel mentem koreai illetve amerikai szerverre, szerintem letöltötte az ahhoz szükséges dolgokat is. Kitöröltem a kokr és enus végezetű fájlokat, így már nekem is annyi!
Köszönöm
-
zuzu000
őstag
Másnak is 20GB a starcraft mappa?

SSD-n van nekem, nem lehet valamivel csökkenteni? -
zuzu000
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Wol-ban is 13 volt szerintem a jó. 12. probe-t rally-zod ahova a GW-t akarod építeni és rögtön chrono a nexusra. Így folyamatos a chrono boost a nexuson és mining time is kevesebb ami elveszik a kirallyzott probe miatt.
(na ebben a 3 mondtatban majdnem több idegen szó volt mint magyar
) -
zuzu000
őstag
ha már ennyire benne vagytok a témában, valaki több v több? ^^
-
zuzu000
őstag
nekem is ugyanez van sc2-ben. írtam a blizznek de azt mondták nem tudják megváltoztatni.
The account must remain registered to your brother unfortunately, as he is the individual who set the account up and as we don't recognise or support Account Trading, we wouldn't be able to change the name incase he wishes to reclaim it in the future.
Örökre a 'tesóm' nevén marad.
-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja ok ^^ köztes állapot. Ha a sebesség nem is, a gyorsulás számít szerintem. nyomhatod a colo droppodat

-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha csinálsz egy warp prismet, akkor miután kijön a gyárból, akkor a sebessége 2.953 lesz, a gyorsulása 2.625. Robotics bay nélkül csak simán 200 mineralért.
Ezután kifejlesztheted a robotics bayben 100/100-ért, hogy még gyorsabb legyen egy kicsit, pontosan + 0.422 sebesség, +0.625 gyorsulás. -
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Alapból ilyen lett. Fejlesztve ugyanannyi lesz mint anno fejlesztve.
-
zuzu000
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Szerintem nagyon hasznosak. Én protossként sokat használom, Zergként még hasznosabb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

PP