Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20001) rt06 válasza hajsza (#19999) üzenetére


rt06
veterán

meg a larva vs cb vs mule dologhoz annyit, hogy itt pont a toss van hatranyban, mert hiaba nyomja a cb-t, akkor is csak egyesevel jonnek a probe-ok (igaz gyorsabban), mig a Z egyszerre tobbet tud legyartai, a T pedig lehiv egy mule-t, ami ideiglenesen 6 scv-vel er fel

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#20002) hajsza válasza oxox (#20000) üzenetére


hajsza
aktív tag

Igen, a CS:S korszakomban vettem egy Razer Diamondback egeret (sajna pont a bal kezem a jobban használható, ezért kisebb számomra a választék), aminek a gombjait is igyekszem kihasználni - mind a 7-et sikerül, bár néha tornáznia kell az ujjaimnak, - de stratégiához több gombra van szükség, mint egy FPS-hez.

Az egér egyébként mostanában kezdi megadni magát, a bal gomb lenyomására gyakran dulpla kattintást végez. SC2-ben mostanában emiatt nem egyszer egy probe/drone/SCV kijelölése helyett az összes megy az új helyre, ami rendkívül idegesítő. Tudtok olyan legalább 7 gombos egeret, ami bal kezesek számára is használható? Ha jobb kezes lennék, akkor egy Razer Naga rendkívül jól jönne a maga több, mint 10 gombjával.

(#20003) Ghoosty válasza sith7 (#19997) üzenetére


Ghoosty
őstag

Hát az a mass marine kicsit felmérgesített tegnap. Olyan szépen felkészültem, hogy majd rakon a feljáróra a forcefieldet, hogy időt nyerjünk, meg daraboljuk az ellent, erre elcsesztem és shift-tel nyomtam az F-et aminek hatására még bohóckodtak a senryk és mire rakták volna az ff-t addigra mind meghalt. Már egy másik játékban is csesztem el ugyanígy, ezért gondoltam, hogy majd én megverem a very hard ai-t csak senryvel. Egész jól is ment az elején, csak pont t-t kaptam erre reaperezett, ami elég jól öli a senry-t. De ennek hatására nem volt elég gázom, mert ugye bár sok fogy. Már raktam volna a harmadik expet, amikor épphogy csak vissza tudtam verni a támadását akkor rájöttem, hogy csak senryvel nem fog menni. Elezdtem gyártani rendes sereget és a győzelmem biztos tudatában masíroztam, hogy most ellátom a baját. Jött volna az összecsapás, egyszercsak 2 rakéta repül felém aztán shieldeknek annyi lett, és a senryk energiája is 0-ra ment. Gyorsan visszafutottam, de hazakísért és le is alázott. :( De nem írtam be a rohadt gépnek a gg-t. :)

(#20004) hajsza válasza rt06 (#20001) üzenetére


hajsza
aktív tag

Azért azt is vedd figyelembe, hogy az egyesével gyártás csak nexus-onként értendő. Tehát mindig annyit tudsz gyártani egyszerre, ahány nexus-od van. Ha az egyik bázisodon letarolják a probe-okat, akkor a többi bázis is besegíthet az utánpótlásba.
A zerg lárvái sem milliószámra készülnek percenként, hanem queen-t feltételezve 40 másodpercenként 4, ebből kell sereget, épületet és drone-t előállítaniuk. 40 másodperc alatt pedig chronoboost nélkül is kijön 2 probe, pontosabban 2,35, cronoboost-tal pedig 3,53.

(#20005) _OldBoy_ válasza hajsza (#19998) üzenetére


_OldBoy_
tag

Már régebben belefutottam ebbe a leírásba, szerintem sokat segíthet a játékodban: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=163299

Szerintem érdemes elkezdeni emberek ellen is játszani
még alacsony apm-el is, sokszor a jó döntések és az általános tudás többet számít mint a sebesség. Az MMR-nek köszönhetően pedig idővel úgyis olyan ellenfeleket kapsz akikkel partiban leszel alacsonyabn APM-el is.

Ha zavar az ingame chat, simán le lehet tiltani a kommunikációt már a játék elején, ezt az ellenfeled nem is látja csak azt hogy bármit is ír, választ nem kap - ami akár még pszichológiai előny is lehet neked.

Összességében én bátorítalak az 1v1-re, mert soklal nagyobb élmény aká kikapni is egy nagy csatában ember ellen mint sokadszor elverni ugyanazt az a.i.-t.

Ha gondolod szívesen segítek gyakorlómeccsekkel belejönni az ember elleni játékba.

[ Szerkesztve ]

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#20006) hajsza válasza _OldBoy_ (#20005) üzenetére


hajsza
aktív tag

Köszönöm a linket, majd végigolvasom. Első ránézésre valóban hasznos is. A gyakorlásra való ajánlkozásodat is köszönöm, egyelőre maradok a gép ellen, mert még látom, hogy sok technikai dologban fejlődnöm kell (pl. csomó nyeranyagom van, mégis alig van seregem, kevés az egységeket gyártó épületem). Ha ezeken finomítok, akkor kimerészkedem újabb vizekre is, bár tartok tőle, hogy az 50% arányhoz tartozó ellenfeleim betanított majmok lesznek :).

(#20007) rt06 válasza hajsza (#20004) üzenetére


rt06
veterán

a 40 masodpercenkent 4 larva melle (ha aktualisan kevesebb, mint 3larvad van) jon meg 15 masodpercenkent 1

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#20008) oxox válasza hajsza (#20002) üzenetére


oxox
addikt

nekem ugyan a regebbi van, foglalmam nincs mennyi gombal, de az biztos, hogy teljesen szimetrikus (tehat mindegy, hogy jobb-bal kez)...nem ennyire szinejatszo csodaszep, es mint irtam sc2-ben a ket gombon kivul mast nem is hasznalok (codban gorgeto, kes, granatok)

[link]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#20009) sith7 válasza oxox (#20000) üzenetére


sith7
nagyúr

:))

Ghoosty
Jól tetted, egy gépi intelligencia sosem győzhet az ember felett :N

[ Szerkesztve ]

(#20010) hajsza válasza rt06 (#20007) üzenetére


hajsza
aktív tag

Ez valóban így van, ezt kifelejtettem a képletből. 6 lárva/40 sec elég jó becslés szerinted (nem valószínű, hogy a zerg pont a lárvák kikelésének időpontjában mindet elhasználják)? Akkor a zergnek 2,5 lárva előnye van a chronoboost-os probe gyártással szemben. Ha ezt csak drone-ra költik, akkor valóban gazdasági előnyhöz jutnak, viszont akkor nyilván minden harass ellen védtelenek, ezért csak pár percig tehetik. Az első kb. 2 percben nincs queen, tehát akkor még hátrányban is vannak, utána viszont már egységet is kell gyártaniuk, ezért a gyors drone gyártás csak akkor reális előny, ha a haderő tekintetében a zerg előnyben van. A Spanishwa-féle build szerintem éppen ezen a pengeélen táncol, hogy sikerül-e időben váltani drone-ról sereggyártásra. Ha sikerül, akkor a zerg előnybe kerül, ha nem, akkor rövid úton végeznek vele. Ez persze csak egy build a sok közül, de nagyon gyakran érzem azt a zergekkel kapcsolatban, hogy az időzítésen nagyon sok múlik. Ez a másik oka annak, amiért azt írtam, hogy a hibákkal kapcsolatban sokkal kevésbé megbocsátó, mint a másik két faj.

(#20011) iSonic


iSonic
addikt

Stream Online

(#20012) hajsza


hajsza
aktív tag

Köszönöm, ezen az egéren már én is gondolkodtam. A bal szélső két gomb az, amiben nem vagyok biztos, hogy ezen az egéren is elérem. A Diamondback-nél az a jó, hogy az oldalvonala mentén van a 2 gomb, ezért a 2. ujjpereccel is be tudom nyomni. Itt viszont mintha be kellene nyúlnom alá, ami miatt nehezen elérhetővé válik az a 2 gomb. Ha van olyan bolt, ahol ki lehet próbálni, mielőtt megveszi az ember, akkor megnézném és a tapasztaltak alapján döntenék. Régen a Pixel ilyen volt, csak ők elköltöztek a város másik végébe, mint ahol lakom.

(#20013) sith7 válasza iSonic (#20011) üzenetére


sith7
nagyúr

ilyenkor ??? :O :O :O

(#20014) oxox válasza hajsza (#20012) üzenetére


oxox
addikt

europark saturn-ban eleg sok kivan allitva....es mostansag mar "gamer" markakat is lattam...

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#20015) _OldBoy_ válasza hajsza (#20010) üzenetére


_OldBoy_
tag

Pontosan így van. A zergeknek 3 erőforrással kell optimálisan gazdálkodniuk, amivel sokkal nehezebb balanszolni mint kettővel. Ha early game-ben a kevés lárvát egységre költöd, azzal automatikusan gazdasági hátrányba kerülsz ha az ellenfeled nem all-in-re megy a chrono és mule miatt. Ha viszont nem hozol egységet, akkor védtelen vagy.

Ezt a gordiuszi csomót vágja át két ötlettel:

1 - A lárvát egy scoutoló lingeket leszámítva kizárólag drone-ra költi egészen addig amig csak lehet. Persze a zerg játék alapja amúgy is az, hogy csak akkor gyárts egységet ha jön a push, viszont itt még akkor se feltétlenül kell, mert a támadást queenekkel és spine-okkal fogja meg, mivel a queenek nem kerülnek lárvába. A spine-ok persze drone-ba kerülnek, viszont itt jön a második pont,

2 - Mivel sokáig nem gyártunk egységet, tech sem kell hozzá, így a gázt is lehet késleltetni. Ezzel gyakorlatilag +4 dronenunk van ~20 food környékén, ami az extra income-ot hozza. Az early expnek köszönhetően hamarosan beindul az extra lárvatermelés, és ez a korai drone előny nagyon gyorsan realizálódik még nagyobb előnyként, ezt az előnyt akkor is megtartjuk ha spine-ra kültjük az extra drónokat.

A blogon leírtam már, de itt is megteszem. A build harmadik legfontosabb tanulsága az optimális szaturáció. Hiába van eco előnyöd, ha a bevételt további ecora költöd, azaz túldrónozol. Meglepő módon a zerg is igen erős tud lenni 2 bázisról, ha nem kizárólag a gazdaságra költi a bevételét hanem techre és seregre. Én mióta ezt játszom a legjobban a szaturációra figyelek. Az se érdekel, ha elbukom a meccset, ha sikerül 16+6-on tartani bázisonként a drone-ok számát végig. Ez magában már igen nagy előnyt jelent az olyan játékosokkal szemben akik nem foglalkoznak az optimális szaturálással.

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#20016) rt06 válasza hajsza (#20012) üzenetére


rt06
veterán

nem mernek kep alapjan megeskudni ra, majd oxox kijavit, ha tevednek, de mintha a jobb oldalon _is_ lenne ket gomb

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#20017) hajsza válasza rt06 (#20016) üzenetére


hajsza
aktív tag

Szerintem is mind a két oldalon van gomb, de nekem mind a két oldalira szükségem is van. A Diamondback-nek is mind a 7 gombját használom. A gyártó elvileg úgy tervezte, hogy mindenki csak azt a kettőt használja, ami kézre esik neki, de nekem minél több gombra van szükségem, hogy kiváltsam a billentyűzetet amennyire csak lehet.

Szerk.: szórend, hogy érthetőbb legyen a mondat.

[ Szerkesztve ]

(#20018) hajsza válasza _OldBoy_ (#20015) üzenetére


hajsza
aktív tag

A szaturációval kapcsolatban én is csodálkoztam azon, hogy olyan sokan hirdették a 3 gyűjtő/kristály igéjét (fajtól függetlenül). Pedig a töltőképernyő alján a tippek között is néha olvasható volt, hogy az első két gyűjtő kb. 40 kristályt visz be percenként, a 3. viszont már csak 20-at, a 4. meg minimálisat. Ezért nekem is azt tűnt a leglogikusabbnak, hogy a többlet gyűjtőt már másik bázisra érdemes küldeni. És minden bizonnyal ez az egyik oka annak is, hogy ha felépül az első exp., akkor azonnal átküldenek egy csomó gyűjtőt rá az alap bázisról.

(#20019) rt06 válasza hajsza (#20018) üzenetére


rt06
veterán

annak, hogy atkuldenek parasztokat, tobb oka is van:
- az eredeti bazison tul sok a gyujto, tobbet ernek az uj bazison
- a ket bazis optimalis esetben azonosan szaturalt, igy jobb a termelesunk, es egyik bazis sem urul ki tul hamar (folyamatosabb a termeles)
- akkor is szokas felezni, ha az elso bazis sincs meg maximalisan szaturalva, mert konnyebb/egyszerubb/gyorsabb mindket helyen parasztot gyartani, s azokat a kozeli mineral-okra kuldeni, mint vagy csak az egyik helyen gyartani azokat, vagy hosszu uton atzavarni az expansian-re

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#20020) _OldBoy_ válasza rt06 (#20019) üzenetére


_OldBoy_
tag

Ez igaz T-re és P-re, de Z-vel máshogy van. Míg előbbi kettőre az a mondás, hogy sose hagyd abba az SCV / probe gyártást (ez a mondás kibővítve úgy szól, hogy ha megkérdezed hogy mikor kell abbahagyni, akkor inkább sose hagyd abba) és okkal túlszaturálod a bázisokat hogy expeléskor elég legyen transzferálni, addig zergként a túlszaturálás káros, mert ha fel kell drónozni egy új bázist azt meg tudod csinálni szinte azonnal. Viszont ha még nincs új bázis, akkor a lárvát olyan drónokra költötted, akik védelmet nem adnak, extra bevételt pedig minimálisat hoznak.

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#20021) oxox válasza rt06 (#20019) üzenetére


oxox
addikt

+1 indok ha pl droppolnak/muta harass/void-phonic, reaper, stb...jon akkor a gazdasagot kevesbe vagja oldalba.

hajsza- igerem megnezem otthon az egeret, hogy mennyire felhasznalobarat az osszes gomb...cod-ot tudom csak mintakeppen emliteni es ott valoban csak a huvelykujra eso oldalso gombokat hasznalom.
+van egy mx1000-esem (bluetooth-os kivitelben), azt is bevizsgalom, bar az jobb kezes ha jol emlekszem :( ....

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#20022) föccer


föccer
nagyúr

Nem kell valakinek egy sc2-es plakát? Nem akarok kidobni, viszont záros időn belől útban lesz. Valami jelképes túró rudi/tejszelet ellenében vihető.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#20023) oxox válasza föccer (#20022) üzenetére


oxox
addikt

szerintem tartsd meg, hatha majd a lanyka is rakap az izzere! :)

fix aras, vagy alku belefer amugy? :))

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#20024) föccer válasza oxox (#20023) üzenetére


föccer
nagyúr

Pont ez a problem, hogy nem tudom rakosgatni. :(

Alku? A csomagolást megtarthatod ;]

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#20025) föccer


föccer
nagyúr

Nem jön valaki 2v2-re? Ugaz olyan vagyok, mint a mosott szar, de jó volna most mókázni egyett :D

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#20026) Alg válasza hajsza (#20017) üzenetére


Alg
veterán

17 gomb elég lesz?

szerk: jaaa, balkezes kell, akkor nem jó... :(

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#20027) Alg


Alg
veterán

Mellesleg tegnap beindult az NASL

7kor elvileg lesz valami (közvetítés?)

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#20028) hajsza válasza Alg (#20026) üzenetére


hajsza
aktív tag

Én is szemeztem azzal az egérrel, ráadásul a Razer általában a balkezesekre is gondol. Reméltem gyártanak a tükörképéből is, sajnos csalódnom kellett.

[ Szerkesztve ]

(#20029) Alg


Alg
veterán

APM bot... pfff, átlag 8000 APM [link]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#20030) Winner_hun válasza Alg (#20027) üzenetére


Winner_hun
félisten

Be is halt.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#20031) Alg válasza Winner_hun (#20030) üzenetére


Alg
veterán

Nekem megy, próbáljátok a justin.tv-n nézni

Jah, ingyenesen csak 480p-ig megy a 720p és1080p már fizetős

Zergek eddig jól tolják... (tudom, buu ima zerg buuu)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#20032) rt06 válasza Alg (#20029) üzenetére


rt06
veterán

buuuu, imba zerg, buuu ;p

meg van egy masik, amiben 40 baneling elhullik 20 marine ellen (ami mind tulelei), ahhoz kapcsolodan pedig buuu, imba terran, buuu

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#20033) föccer válasza Alg (#20029) üzenetére


föccer
nagyúr

OMFG :Y

Ezt meg akarom tanulni. Utánna indulhatok a gsl következő szezonjában? ;]

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#20034) rt06 válasza föccer (#20033) üzenetére


rt06
veterán

minek ez neked? tank amugy sem tud levegore (lasd: repulo zergling) loni... ;p

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#20035) Alg válasza rt06 (#20034) üzenetére


Alg
veterán

repülő zergling semmi, repülő baneling kell ide (scourge)

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#20036) h.adam.92 válasza Alg (#20035) üzenetére


h.adam.92
őstag

sztem tuti behozzák a kieggel :))
de ebből akkor az következik h a coloknak annyi :DD

(#20037) föccer válasza Alg (#20035) üzenetére


föccer
nagyúr

Inkább blink képesség kellene a bannelingeknek. Dupla hatótávval, mint a stalkereknek van :K

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#20038) hajsza válasza h.adam.92 (#20036) üzenetére


hajsza
aktív tag

És akkor Idra majd bocsánatot fog kérni, amiért zerggel játszik? :D

(#20039) föccer válasza hajsza (#20038) üzenetére


föccer
nagyúr

Idra? :DDD

mod: Ma Jsannal toltunk néhány Left2Die acsit :)

Ime az eredmény:

Achievements (4,165 points)
World rank: #1,602 of 2,847,198
Region rank: #534 of 788,780

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#20040) h.adam.92 válasza hajsza (#20038) üzenetére


h.adam.92
őstag

nem dehogy, csak olcsóbb lesz a kenyér... :D

(#20041) sith7 válasza föccer (#20039) üzenetére


sith7
nagyúr

Szép :C

Órába eddig mennyi időd lehet ebben az acsivadászatban ? :F

(#20042) hajsza


hajsza
aktív tag

Ha már az acsi szóba került: co-op meccset hogy kell generálni, hogy az achievement-ek közé is beszámítson? Múlt héten szombaton az unokaöcskössel játszottunk párat és egyet sikerült megnyerni mégsincs róla visszajelzés az achievements listában.

Körülmények: a meccset a saját gépmen generáltam, Blizzard pályát választottam, ott is volt mellette a co-op jelzés. A csapatok összeállításánál a jobb oldalon a meccs típusában is a co-op módot állítottam be, medium nehézséget (a scrácnak még így is nehéz volt, végig 1 bázison maradt) és persze nem a versus AI gombon, hanem a multiplayer-en keresztül csináltam mindent. 1v1-ben ilyenkor beszámolta a győzelmet, de a co-op-nál valamiért nem.

(#20043) _OldBoy_


_OldBoy_
tag

Spanishwia és a buildje a tegnapi Day9 dailyben

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#20044) kovsol válasza sith7 (#20041) üzenetére


kovsol
titán

Az biztos, hogy már visszahozta az árát a game nála bőségesen :B Én mondjuk úgy vagyok vele ha egy játék minden kiadott 1000Ft után nyújt 10óra játékot akkor számomra már megérte a vétel,

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#20045) sith7 válasza kovsol (#20044) üzenetére


sith7
nagyúr

Az biztos :K .. de ebből kiindulva, akkor Neked is megérte a vétel :))

(#20046) föccer válasza kovsol (#20044) üzenetére


föccer
nagyúr

Én a mozi árakhoz szoktam viszonyítani. Még a kólát, meg a kukoricát nézem, és szerdán megyek akkor is ~500 huf/óra. Igen, jóval olcsóbban jövök ki, mintha moziba járnék :))

Hogy mennyi időt toltam eddig a gémben? Nem érdekel. Amíg jól szórakozom vele, addig játszom vele. Ha éppen nincs hozzá kedvem, akkor meg nem. Ha úgy hogom érezni, hogy meguntam, akkor meg megy a kukába :)

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#20047) kovsol válasza föccer (#20046) üzenetére


kovsol
titán

én most vagyok egy megunós szakaszon, maga a közvetítéseket szívesen nézem, de játszani nincs kedvem, most Battleforge ami leköt RTS vonalon

May the Force be with you!

(#20048) föccer válasza _OldBoy_ (#20043) üzenetére


föccer
nagyúr

Most vagyok a kékhalálos résznél ;]

egyébként jó ki video. :K

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#20049) JSaN


JSaN
addikt

A jatek nalam is vissza hozta mar reg az arat, annak ellenere hogy nem merek ladderezni mert csak felidegel. Ellenben coop/custom/mod mapokat szivesen tolok, illetve obsolni streameket nezni is nagyon szeretek.
Xfire szerint nekem mar 766 oram van a jatekban, igaz ebbol kb 250 a beta volt. Ott még nagyon ment a game, most mar nem annyirra de igy is imadom az sc2-t. En nalam nem jelentkezi a megunasi faktor, ellenben sok masik jateknal amit megvettem.
Es mar varom a kiegeszitoket is.
Es a Diablo 3-t is, remelem majd ott is ezzel a jo tarsasagal nyomhatjuk a 8 fős multit.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#20050) sith7 válasza föccer (#20046) üzenetére


sith7
nagyúr

Én csak arra lettem volna kiváncsi, hogy mennyi idő alatt lehet ennyi öcsipontot összeszedni

Jsan
Nekem úgy rémlik, hogy megjelenéskor kemény 3v3 - akat toltam egy Konflikt nevű úriemberrel, meg még valakivel, de most nem jut eszembe a neve ... :U .... :DDD
Több önbizalom ! :R

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.