Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41051) Ghoosty válasza BeLucZ (#41048) üzenetére


Ghoosty
őstag

Maradjunk inkább a 20 vs 20-nál, mert a 40 void (160 food) nem kicsit életszerűtlen. Nem tudom, felvagyok-e véve nálad barát listában, de írj rám nyugodtan, ha online vagyok és kipróbáljuk.

Nem op a főnix, ezt senki sem állította, csak kevés a countere levegőben. Azért nem látod meccseken, mert csak akkor hozzák le, ha van mit kilőni vele. Kezdőknek túl mikróigényes egység. (Sokszor nálam is gondot okoz a használat, és elmarad a gyártás otthon) Földi ellen csak harassra jó, esetleg besegíteni jó mikróval, meg ha már túlerőben vagy amúgy is és válogatás nélkül szedheted fel a támadókat.

(#41052) BeLucZ válasza Ghoosty (#41051) üzenetére


BeLucZ
addikt

tény hogy fürge ujjak kellenek hozzá, nem hogy egy jó kis amove egység lenne :D én megmondom őszintén légi ellen se sűrűn hoztam, mindig is törékeny jószágnak tartottam

(#41053) sith7 válasza Eyesis (#41050) üzenetére


sith7
nagyúr

mert ez az egység tipikusan pro gamerek kezébe való

Akkor Ghoosty azért használja :P

(#41054) icons válasza BeLucZ (#41052) üzenetére


icons
addikt

Én is így voltam vele, ellenkeztem is Ghoosty-val (ha picit visszaolvasol, azt hiszem elég egyértelmű lesz:D), hogy márpedig az nem lehet (érzésre nagyon gyenge), de végignéztem a többi statját, és az alapján tényleg nagyon jó (Corruptor, BC és Carrier-t kivéve. Tehát Viking, VR, Muta ellen. Meg persze Oracle, Raven, Banshee, Medivac és MSC ellen sem rossz : DD)

[ Szerkesztve ]

(#41055) Winner_hun válasza Ghoosty (#41051) üzenetére


Winner_hun
félisten

amúgy is és válogatás nélkül szedheted fel a támadókat

Ne muti egy thor, archon vagy ultra felkapást.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#41056) Ghoosty válasza sith7 (#41053) üzenetére


Ghoosty
őstag

A benne lévő potenciál töredékét használom én ki. Z ellen nagyon jó lufi vadászatra. Szépen be lehet szállni dolgozót felkapkodni, még akkor is használható, ha csak 1 légvédelem van, mert mire megölsz 2-3 dolgozót, addigra csak 1-nek megy le a pajzsa, meg talán egy kicsit az élete és már repülhetsz is tovább. Mikor újra visszamozogsz, kicsi az esélye, hogy pont ugyanazt kezdi lőni a légvédelmi torony. Ezt elismétled párszor és elmész pihenni, pajzsot feltölteni. Ha nem reagál megfelelően az ellenfél, akkor folyamatosan lehet eszegetni a dolgozókat.

(#41054) icons

Viking ellen, csak üres terepen face to face jobb a főnix. A nagyobb lőtávot ki lehet használni némi földi támogatással. Pl. be akar jönni harassolni, le is szedné a vikingeidet, de ha egy torony közelében maradsz, simán elkergetheted, mert ott helyben a torony miatt a viking nyer, de közben ha kóstolgat, veszíthet egységet a viking nagyobb range-e miatt.

(#41055) Winner_hun

:) Én még nem voltam úgy túlerőben, hogy ezek jöttek volna, de igazad van. Ráadásul még a colo-t se tudom felkapni. :)

[ Szerkesztve ]

(#41057) Winner_hun válasza icons (#41054) üzenetére


Winner_hun
félisten

Ha már írtad a Void Ray-t is: PvP-ben kedvencem mikor VR-en bekapcsolják a kemény tüzelést Phoenixek ellen. Azon kívül hogy más animációval lő, semmit se ér, mivel a Phoenix light egység, a VR képessége meg armored ellen jó csak.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#41058) icons válasza Winner_hun (#41057) üzenetére


icons
addikt

Azt valóban nagyon sokan használják, és bár tényleg ütősen néz ki, ez az összes pozitívuma, amit a light egységek elleni használatáról el lehet mondani:)

(#41056) Ghoosty
1v1 (1 Viking vs 1 Phoenix)-re gondltam. Viszont range upgrade-del nyílt terepen lehet még velük játszani. Missile Turret persze olyan mintha tűzzel játszanál:)

(#41059) Tuco Ramirez válasza Ghoosty (#41051) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

"Csak" harassra jó...? Épp elég az. ZvP-ben már 4 phoenix is brutál dolgokat tud művelni. Lefuffantják a kimerészkedő ovikat (zerg mapcontrolnak coki), felkapkodják a queeneket + egy csomó dolgozót (1 spore bázisonként nem állítja meg őket), + queenek kihozatalára és hydra techre kényszerítik a zerget, amit a már készülő colók utána szépen eltakarítanak... bőven elég egy meccs eldöntéséhez. Persze, a phoenixek használatához kell tudni mikrózni velük, de nagyon is hatékony egységek, bőven megérik az árukat.

#41050 Eyesis: Goldban is sokszor használják, személyes tapasztalat.

#41049 BeLucZ: PvP-ben lehet hogy nem, ZvP-ben annál inkább...

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#41060) oxox válasza BeLucZ (#41049) üzenetére


oxox
addikt

zerg ellen rendszeresen hasznalom...amugy ha jatekon belul ranyomsz a kerdojelre (hogy lasd mi minek a countere), akkor taaaaraaaaaam voidnak a phoenix...case closed (bar mass void ellen ht is kell)

amugy PvP-ben 3gate robot veri a 3gatestargate..leganagyobb szivfajdalmamra...szoktak is alkalmazni...3 phoenixel megindulnak, es cseszegetik a mineral line-t, ha visszatamadsz akkor emelgetik a unitokat (foleg az imot)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#41061) BeLucZ válasza oxox (#41060) üzenetére


BeLucZ
addikt

help menü nem sokat ér, nem egyszer találkoztam már az ellenkezőjével, a help menü countereit nem kell szentírásnak venni szerintem :) meg most amikor az ultra ellen berakják a voidot counternek jókat mosolygok, még jó hogy countereli mivel ultra nem is tudja támadni, oké hogy armoredre durván sebez, de ennyi erővel a bansheet is be lehetne írni stb. tapasztalataim alapján nem mindennel értek egyet, helyzet és meccsfüggő is, hydra is csak akkor ér vmit a voidok ellen ha buzi nagy túlerő van és jól van mikrózva

[ Szerkesztve ]

(#41062) BeLucZ


BeLucZ
addikt

amúgy a help menü counterében a muta miért countere a voidnak ? :) összeeresztenék egy 200/200-as full void sereget egy full mutással fullos upgradekkel sztem reggelire megenné a mutákat a void sereg mind wolban mind hotsban, emléxem monobattleben volt már rá példa hogy taliztam mutákkal és jó pár környi muta sereggel visszajött egy gyerek mire elolvadtak a voidjaim

(#41063) Tuco Ramirez: de ne kelljen már fókuszálgatni, ha egyszer countere :D a-moveal meg kéne hogy verje, megnézem azt hogy te elkezdesz 66 void raynel 1esével fókuszálgatni :D

(#41064) mikromanus : az meg a másik :P ultra mikró lol, nagy tohonya állat :D azzal aztán jól lehet mikrózni....

[ Szerkesztve ]

(#41063) Tuco Ramirez válasza BeLucZ (#41062) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Talán mert nem egyenként fókuszálta ki a mutákkal a voidokat... :U

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#41064) mikromanus válasza BeLucZ (#41061) üzenetére


mikromanus
veterán

Az ultralisk meg erős a marauderek ellen. Hm... Annyira ez azért nem jellemző. Vagy csak jó ultra micro kell hozzá? :D

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#41065) icons válasza BeLucZ (#41061) üzenetére


icons
addikt

VR azért countereli az ultrát, mert iszonyat dps-e van ellene. A másik counter Ptől nyilván az immo, amit viszont ultrák tudnak támadni. Teljesen jogos, hogy ott van a VR felsorolva, 2-3VR-rel el tudsz ilyeszteni 2-3 ultrát, míg immo-kkal aligha. Úgyhogy mosolyogni mosolyoghatsz, de ez teljesne jogos.

Hydra és VR azonos supply-jal (nyilván nyílt terepen, nem valahol a pálya szélén) nem kérdéses. Nem kell hozzá microzni, elég az a-move, mivel hydra light, a VR charge-a vagy mije nem ad pluszt ellene.

(#41062) BeLucZ
Muta meg azért countere a VRnek, mert olcsóbb, és mert jó ellene. WoLban talán megenné, de ott charge-olt a void, itt pedig nem. Muta megeszi VR-t a-moveolva

(#41064) mikromanus
Na az mondjuk vicc:D

(#41066) BeLucZ válasza icons (#41065) üzenetére


BeLucZ
addikt

itt hotsban is belehet nyomatni a chargeot a voidnak és akkor pápá muta :P eskü egyik este jácchatunk ilyen countermeccseket, nyakam rátenném hogy a mass void beveri a mass mutát főleg chargeolva ha az elején rányomom itt hotsban de wolban is tolhatunk

[ Szerkesztve ]

(#41067) Tuco Ramirez válasza BeLucZ (#41066) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Muta ellen pont feleleges a charge. :)

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#41068) oxox válasza Tuco Ramirez (#41067) üzenetére


oxox
addikt

de az illuzio/placebo miatt

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#41069) BeLucZ válasza Tuco Ramirez (#41067) üzenetére


BeLucZ
addikt

de jól néz ki :D én mindig tolom ha kell ha nem, ártani nem árt, de hotsban elvétve használok csak voidot

(#41070) Formaster


Formaster
addikt

Egyenlőre nem jeleztétek sokan, hogy indulnátok a szombati Prohardver Race-en. Továbbra is Just4Fun, ismerkedős, poénkodós buli lesz ismét. Lassan megkreálom a binary-t hozzá...

(#41071) icons válasza Winner_hun (#41057) üzenetére


icons
addikt

Felhívnám a szíves figyelmedet a (#41066) BeLucZ kommentre.

A kedves fórumtárs a charge látványával szeretné megölni a Muta-kat!

(#41069) BeLucZ
Nem árt: ja, igen. Kivéve ha mögöttük feltűnik egy halom Corruptor pl, amikor vége lesz a charge-nak. Vagy bármi más armored unit (miután végeztél a muta-kkal, egészen hasznos lehet).

(#41072) föccer válasza icons (#41071) üzenetére


föccer
nagyúr

Összefossák magukat a röhögéstől és az így megváltozott aerodinamikai miatt lezuhanva össze zúzzák magukat?

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#41073) BeLucZ válasza icons (#41071) üzenetére


BeLucZ
addikt

látom a VR közutálatnak van kitéve ebben a topikban :) nem nagyon szereti itt senki sem ezt az egységet, használni sem szoktátok sosem?

(#41074) föccer válasza BeLucZ (#41073) üzenetére


föccer
nagyúr

Szerintem minden P szereti. :)) Én 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy mennyiszer használtam.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#41075) Formaster válasza BeLucZ (#41073) üzenetére


Formaster
addikt

A void ray a legkisebb baj, a legnagyobb a protoss ;]

(#41076) Tuco Ramirez válasza oxox (#41068) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Bronzban lehet hogy el lehet ijeszteni ezzel a mutákat. :D

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#41077) icons válasza föccer (#41072) üzenetére


icons
addikt

Így van, a röhögés közben elfelejtenek repülni. Nem túl intelligensek sajnos.

(#41073) BeLucZ
1v1ben P voltam, imádom a VReket. Nem értem, miért keverjük össze azt, hogy mit szeretek, illetve mi mire jó. Szeretem a lingeket, de colok ellen nem hozom őket, mert nem jók. VR-t nem hozok muta ellen, mert nem jó. Egyébként is ritkán megyek air-re, mert ha azt teszem, általában hamarabb meghalok, az pedig felettébb hatékonytalan (/unhatékony, hatékonymentes, hatékonyságtalan).

(#41078) oxox válasza BeLucZ (#41073) üzenetére


oxox
addikt

igazsag szerint a void op.....volt! mikor meg nem vettek el a sebesseget, es automatan felporgott (bar ez utobbi lehet most jobb, de nem hasznalom mostanaban akkora tomegben...regen mass voiddal 4v4 teamgameben gyemantig lehetett feljutni) PvP-ben jo, ha nincs ht ...bar nehany napja megszivattak a voidok alatt levo zea+arconnal, hiaba volt ht-m...mondjuk ez sanszos, hogy az en mikrohibam volt.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#41079) whitezo88


whitezo88
nagyúr

hogy lehet "quickslotra" tenni az expeket? látom hogy pro játékosok mintha valami tab lenne, váltogatnak az expek között (akkor is ha még semmi nincs ott)

(#41080) Formaster válasza whitezo88 (#41079) üzenetére


Formaster
addikt

ctrl+F1-F2-F3-F4, ugyanúgy mint a controlba rakott unitoknál.

(#41081) adrian360 válasza Formaster (#41080) üzenetére


adrian360
őstag

egészen pontosan így a képernyő pozíciókat mented el hotkeyekre.

(#41082) mikromanus válasza Formaster (#41080) üzenetére


mikromanus
veterán

F5-F8 közt lehet. A többi csak ha külön megadod rá a billentyűt. Az F1 például defaultban "idle worker".
Zergként hatcheryk közt lehet váltogatni egy gombnyomással (A kamera ios odaugrik). Defaultként ez a backspace azt hiszem. Én beraktam space-re is.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#41083) Tuco Ramirez válasza adrian360 (#41081) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Ezt ti használjátok is? Nem egyszerűbb simán csak a minimapon odakattintani?

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#41084) zuzu000 válasza Tuco Ramirez (#41083) üzenetére


zuzu000
őstag

Szerintem nagyon hasznosak. Én protossként sokat használom, Zergként még hasznosabb.

(#41085) adrian360 válasza Tuco Ramirez (#41083) üzenetére


adrian360
őstag

olyan esetekben hasznos mikor éppen máshol vagy, és bedroppolják a bázisodat, egy gombnyomás és már ott is vagy tudsz reagálni. ha nem hotkeyezel akkor lassabb lesz a reagálásod, minimappon becélzod, aztán még esetleg után kell mászni, plusz munka, sokkal több az egérnek az útja stb. másodpercekben mérhető, és droppnál minden másodperc számít.

(#41086) netpeti98


netpeti98
addikt

Ha csak harass-ra akarok csinálni phoneixet, hány stargate-ből érdemes (olyan 4-5 phonixre gondoltam)? Elég 1-ből?

Amúgy már pár napja nem találkoztam 1v1-ben zergel. Így nem fog egy hamar javulni a PvZ-m. :(

Üdv netpeti98

[ Szerkesztve ]

(#41087) BeLucZ válasza oxox (#41078) üzenetére


BeLucZ
addikt

a legfájóbb pont nálam a void rayben a lassúsága, de az nagyon :( ja meg hogy lószart nem sebez light egységekre

(#41088) icons válasza netpeti98 (#41086) üzenetére


icons
addikt

Persze, elég 1, és chronozd. Ha nagyon fontosnak érzed a timing-ot, akkor lehet kettőből is, de akkor nyerj vele! : DD
Meg az se mindegy, hány base-n vagy. Ha már 4körül (mondjuk akkor érdekes Phoenix-et csinálni : P), akkor mehet a kettő is. Illetve ha nagy esélyét látod, hogy később pl lehozol egy adag VR-t. A lényeg, hogy amelyik épület nem épít, az gyakorlatilag egy egységet vesz el (1 gateway 1 stalkernyi, 1 stargate 1 oracle vagy más, stbstb), ami az elején főleg jól jöhet!

(#41087) BeLucZ
"itt hotsban is belehet nyomatni a chargeot a voidnak és akkor pápá muta"
vs.
"ja meg hogy lószart nem sebez light egységekre"
Az tetszik, hogy konzisztens, amit írsz ;]

Nem kötök én bele minden szavadba, csak azt írtad, hogy VR jó a muták ellen, most meg azt, hogy semmit se ér. Ez azért elég erős ellentmondás! ;) Illetve azt írtad azt hiszem, hogy "főleg charge-dzsal", tehát mintha anélkül is jó lenne. Pedig nem igazán.

[ Szerkesztve ]

(#41089) BeLucZ válasza icons (#41088) üzenetére


BeLucZ
addikt

nem kell belekötni minden szavamba :D azt hittem ér vmit a charge a muták ellen a látványon kívül, sajnos nem, de ettől még nem dől össze a világ :)

nekem a void mindig is a szívem csücske marad :) emlékszem a régi szép időkre, mikor elkezdtem a játékot, csomószor ezzel kedtem azt jól be is buktam, persze teamben nyomtam, jött mindig az 5-6 perc körüli mass marine + tank push azt mindig elvéreztek szegény voidkáim :( de azért sok jó emlékem is van, sok meccset hoztam már le velük

[ Szerkesztve ]

(#41090) Ghoosty válasza BeLucZ (#41073) üzenetére


Ghoosty
őstag

Szerintem nincs közütálatnak kitéve, ha rákényszerítenek, hogy stargate-et rakjak a főnix miatt, általában gyártok is. Armored ellen nagyon durva, már-már op.

csináltam néhány tesztet:

8 főnix vs 5 voidray a-move-val. 4 főnix életben is marad.
10 muta vs 5 voidray a-move-val 2 voidray marad ha fókuszálgatok mutákkal, akkor 1 éphogy életben marad a voidok közül szóval nem igazán counter valóban.

(#41091) icons válasza Ghoosty (#41090) üzenetére


icons
addikt

Ez a legkevesebb, amivel nyertél?
Tehát 7 phoenix már nem szedné le az 5 VR-t?

(#41089) BeLucZ
BTW a VRt én is szeretem, ha van időm lehozni... de általában nincs sajnos : ((

Istenem ezek a kretén PH!s smilek....

[ Szerkesztve ]

(#41092) oxox válasza netpeti98 (#41086) üzenetére


oxox
addikt

ffe-vel egybol..ill. ha nem kivansz tovabb legire menni, csak mondjuk lufit vadaszni, ill. a zerget hydra fele terelni, akkor is 1. ketto vagy tobb ha kesobb voiddal akarod tamogatni a labdadat de ehhez minimum 1 exp kell, mondjuk ugy kb annyi kell amennyi nexusod van :)

(#41087) BeLucZ - biza...a sebesseg elvetelet megsirattam :O :B

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#41093) whitezo88


whitezo88
nagyúr

tudom hogy mmr meg és nem az egyéni számít. de silver ligásként mit csináljunk olyan partival ahol az egyik Master, meg Dia ligás? messze jobb a makrója, map controlja, apm-e. Esélyünk sincs. És egymás után rakja be ellenünk.

[ Szerkesztve ]

(#41094) Winner_hun válasza BeLucZ (#41073) üzenetére


Winner_hun
félisten

Én inkább phoenix-eket használok, azokkal jobban el tudok szórakozni, sokkal hatásosabbak szerintem. PvP-ben. Z ellen hozok voidot, kicsit allin gyanús amit csinálok, T ellen meg csak phoenix, néha, a droppok ellen.

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#41095) Winner_hun válasza mikromanus (#41082) üzenetére


Winner_hun
félisten

Zergként hatcheryk közt lehet váltogatni egy gombnyomással

Mindhárom fajnál ugyanúgy lehet váltogatni..

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#41096) Ghoosty válasza icons (#41091) üzenetére


Ghoosty
őstag

ez kizárólag a-move volt és nagyon számít már, hogy pont kifókuszál-e magától egy egységet, vagy sem. Attól függött, hogy melyik nyert. Ezért is volt kicsit fura, hogy 8-nál már 4 megmarad. De ti is tudtok tesztelni. Bementek arcade-ba beírjátok a keresőbe, hogy unit test és lesz sokféle térkép hozzá.

(#41097) mikromanus válasza Winner_hun (#41095) üzenetére


mikromanus
veterán

Sejtettem, csak valaki megszólt 1-2 napja, hogy nem értek a protosshoz (mondjuk a terranhoz sem), így biztosra mentem. A zerg tuti volt és használom is. :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#41098) icons válasza Ghoosty (#41096) üzenetére


icons
addikt

Oh, köszi. Az a baj, hogy ma lesz egy elég nehéz vizsgám, és ha az SC2 elindulna, akkor nagyon sok mindent buknék:)

(#41097) mikromanus
Mivel ez nem faj, hanem játékspecifikus kérdés, ezért most az is kiderült, hogy ... ;] :P

(#41099) mikromanus válasza icons (#41098) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem játékspecifikus kérdés, hanem fajfüggetlen/általános hotkey beállítás. Ezért most kiderült, hogy te... *

*=szeretsz trollkodni :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#41100) Zoz válasza whitezo88 (#41093) üzenetére


Zoz
őstag

Mi is ezzel szenvedünk, aranytól masterig mindent kapunk, egyszer még egy grandmastert is, csak hozzánk méltó bronz-ezüstöt nem.
Persze éppen mondjuk ezüstbe vannak besorolva, de aki már sokszor elérte a magasabb rangot, az tuti nem alacsonyabb ligás. Látszik is , hogy 2-3-4x akkora apm-mel játszanak mint mi.
Úgy átlag 10 ilyen után ad egy-két normális ellenfelet.
Mindez a HOTS indulással kezdődött, akkor tették tönkre a ligarendszert. Egy darabig még reménykedtem, hogy némi idő után eltakarítja a rendszer a profi játékosokat a magasabb ligákba...
Azt is gyanítom, hogy pár hónapnyi szenvedés után egyre több gyengébb játékosnak lett elege ebből az egészből, és felhagy a játékkal. Így a maradék gyengéknek még kevesebb esélye lesz megfelelő ellenfelet találni.
Gyanítom a Blizzard is észrevette, hogy fogynak a játékosok, ezért találta ki ezt a Spawning dolgot.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.