Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Sziasztok!
Az egyik újság előfizetéses akciójában elég kedvező áron be tudtam szerezni az SC2-t, jövőhéten érkezik.
Kérdésem az accunt védő program ajánlott hozzá vagy meglehet lenni nélküle is? Mert sajnos nincs okos telefonom amin ingyenes lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat!Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
A kulcsot hol kapom meg. Lehet én vagyok vak de a csomagban volt 2 SC2 Quest Pass és egy WOW Quest Pass, de a Startcrafthoz való igazi kód nem volt vagy ezt a telepítés után kapom?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Kezdem megérteni a játékot, egész jól haladok!
Majd holnap, vagy holnapután kipróbálnám magam 1v1-ben. Lenne valaki aki kiáll egy kezdő ellen?Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Nálatok ha Terrannal játszotok mi az építési sorrend?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
A HU-s SC2 wiki nem működik.
Tud helyette valaki hasonló oldalt? Lehetőleg magyar nyelven.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Pontosan mi az a Counter? Ha jól értem azaz egység ami könnyedén legyőzi a másik adott egységet?
Elnézést ha hülyeséget kérdezek, de mostanában elég keveset játszottam, azt is a kampánnyal.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Nálatok is elkezdte a WoL letölteni az adatokat egy közelgő pacth-hez?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
A Normal AI melyik ligának felel meg?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Bocsánat a hülye kérdésért. Mostanában hanyagoltam a játékot, azt a kicsit is amit játszottam vele a kampányban tettem. Tegnap kezdtem el tanulmányozni jobban a neten fellelhető stratégiákat, de még nagyon sokat kell gyakorolnom mielőtt kimerészkednék multira. Azt meg szeretném normális stratégiával megtenni, nem csak úgy hogy cannon rush és kész.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Alapból felrakta Mediumra a grafikát, hát elsőre, először még ment szépen, de aztán több egységél már voltak bajok.
Az irányítás is furcsa elsőre. Amúgy tetszik az egész modernebbnek néz ki.Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Az új patchban kilehet írtani valahol az FPS számot mint régen? (rá kellett vinni a Menu gomra az egeret, most már nincs Menu gomb)
A másik két kérdésem, inkább a játékmenettel kapcsolatban:
1. A fejlesztésekhez van valahol egy komolyabb útmutató, hogy melyik stratégia esetén mit érdemes fejleszteni?
2. Sok videón látom, hogy azzal kezd hogy nyomatja a dolgozókat, majd rögtön a 2. bázist. Főképp a Protossoktól kérdezem: nálatok mikor szokott megérkezni a 2. bázis, ha nem cheese taktikáról van szó?Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Ismét a Protossokhoz lenne egy kérdésem: milyen faj ellen, milyen BO-val szoktatok kezdeni?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Ezeket próbálgatom holnap gép ellen, bár mondjuk még van 9 küldetés a kampányból azt is meg kellene még csinálni.Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Az Unranked móddal mik a tapasztalatok. Gyakorolgatni jó?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
A derítést hogy szoktátok megoldani? Addig OK hogy a kezdeti játékban egy bátrabb probet elküldök körülnézni. Ezek után hogy szoktátok folytatni? Szétszórtok a pályán pár derítő egységet (lehetőleg távolabb a detektoroktól)+a watch towerek?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Köszönöm a tanácsokat, igyekszem majd próbálgatni őket. Pont ma volt egy meccsem AI ellen aminél ha tudom mivel készül, akkor nem sétálok bele a csapdába.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Az előbb csak úgy kíváncsiságból kimentem Unraked-ra (első multis meccsem), és sikerült normális ellenfelet kifogni. Nem sajtozott, jött normális sereggel és le is vert.
Mondjuk elnézve elég béna voltam, ideje lenne gyakorolni az egységek pontosabb irányítását.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Imént volt egy Unranked meccsem, lassacskán elértem hogy maxon van a sereg közben mentek a fejlesztések. Ép indulnék támadni erre az ellen 26 Void Ray-el feltűnik a bázisomon. Le is takarított rendesen. A Replayt visszanézve látszott minden Nexust bevédett min 4 cannonnal és 4 (!) stargate-ból tolta az áldást.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
A Starcraft Master mappal mi történt? Nem találom sehol, a Custom Games-ban.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Na a Path of Ascension megvan Goldra!
De sajnos a Psionic Assault-nál már akadnak gondok, addig viszonylag egész jól megy amíg meg nem érkeznek a Protoss egységek, de utána a Reaper-nél végem.
Mit tanácsolnátok ehhez a küldetéshez?Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Köszönöm a tanácsokat!
Közben néztem ezt a videót:[link], megpróbálom a tanácsaitokkal kombinálni.Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
173 az új rekord. Viszont az Mutaliskeknél és az utána jövő terran rohamnál elvérzek (márha túlelem az mutákat).
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Ez hatalmas:[link]
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz Winner_hun #38732 üzenetére
+3 SC1-es portrét.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Ha inkább a légi erőre megyek akkor mikor érdemes kihozni a Robo-t a Observerek miatt?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz Formaster #38805 üzenetére
Én is gondoltam rá de WoL-ban nincsen, pedig kiváltaná. És sajnos van pár pálya ahol nem feltétlenül elég a két tornyot elfoglalni, mert vannak olyan utak ahol simán indítható komoly támadás, anélkül hogy látná a torony. Vagy a mellékutakra rakjak 1-1 olcsóbb egységet?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Tegyük fel akarok HT-kat és Archonokat is. Akkor érdemes csinálni DT-hez is Techet az Archonok miatt?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Ha korai HT-ket akarok képezni Storm-al Terran ellen, akkor mi az ideális BO?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
PvT-ben és PvZ-ben megvolt a Harder AI győzelem, de a PvP nem sikerül. A Hard AI-t még simán le lehet söpörni úgy, hogy próbálok védekezni, majd olyan 20 Void ray környékén szépen beolvasztom a bázisát. De itt már az elején jön pár Blink Stalker és vége. Javaslatok?
Jelzem WoL alatt játszok, így az nem megy, hogy rögtön ráküldök egy Oracle harass-t.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz Winner_hun #39188 üzenetére
Akkor mondjuk 2-3 Gate+Robo és ha van egy alap védelem utána neki esni a VR gyártásnak?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz netpeti98 #39193 üzenetére
A 3. Immonál megindultam, egy halom Stalkerrel, raktam a közelbe egy proxy pylon-t és simán le is lett radírozva a map-ról.
#39202) Tuco Ramirez Néha hasznos tud lenni ha nem jelöli ki automatikusan az ellenséget, például a Starcraft Master valamelyik küldetésében elég könnyen rá lehet klikkelni az ellenséges egységekre, ami zavaró. De normál játékban szükség van rá az biztos.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Na ez a Nydus Network elég szívatós, furcsa is volt hogy nem volt valami sok egység a bázisán. Na itt látszik, hogy amit betanultam AI ellen Harder fokozaton az multiban egyenlőre még kevés, multiban.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz föccer #39205 üzenetére
Megnéztem a replay-t. Nálam kapásból a Tech-re ment, mikor látta, hogy ott vagyok a creep szélén és támadok akkor indította. Mondjuk így visszanézve a replay-t a meccsről, egy kicsit komolyabb map controllal megfogtam volna a wormot, legalább tudom min kell javítani.
oxox: WoL alatt se megy.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest