Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
híres lettem!!!!
[link]
harmadik képen fogom a mappámat[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #26002 üzenetére
az overlord fedélzetén
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #25994 üzenetére
diamond=aki elakarja érni a silber/gold tudású masteres-t
-
killerjohn
addikt
kár hogy nem látunk belőled semmit
iSonic: értem én az iróniát
de most komolyan:
diamond vagyok, és amikor diamondokkal játszom, 2 nappal ezelőttig szinte mindig top8-asokat adott ellennek, társnak is, teljesen kiegyensúlyozottak, jók a meccsek, mindenki ügyes, okos szép, a jobbik nyer.
újabban viszont a társam is szinte mindig master, és az ellenfél is, és itt viszont a noobságtól szakad le az arcom. komolyan, link ellen immot csinál, vagy látja hogy az ellenfél timing pusholni fog mert szarja a unitokat erre feltechelne stormra, csak amikor jön az ellen, akkor van 1 db ht-je, az is energy nélkül... és ilyenek. De nem csak a társ, hanem replay-eket nézve ellenfélnél is vannak olyanok hogy kettészakad az arcom. Ja és megnéztem, a többség olyan "master", hogy 2v2-ben van 3-5 db nyert meccse, 1v1-ben meg platina. Létezik, hogy valami mákos placement sorozatuk volt aztán bekerültek masterbe?
Föccerrel platinában vagyunk, minden második meccsen izomból nyomják le a torkunkon a sajtossütit, amit már borzalmasan unok, és nem, nem kívánom megtanulni hogy hogyan lehet fogni a 3 rax mass proxy zealotot...
PS: most 2v2-ről beszélek, és nem cryolni akarok, csak beszélni róla
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
most b*zmeg, szintén master társ, mass chargelot, 12. percben még nyomatja a zeákat, amikor 20 muta harrasolja a bázisunkat. mindjárt leverem a monitorokat...
-
sith7
nagyúr
válasz killerjohn #26006 üzenetére
az komoly ...
-
killerjohn
addikt
nos, most egy master és gold (preset team) ellen kaptam egy mid-diamond társat aki marauder mutalisk ellen fosta a... na mit? na mit? a roachot. egymás után a 4. vesztett meccsem.
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #26008 üzenetére
Én már többször kaptam ki mass roach-tól, amikor muta techet csináltam. Igaz az 1v1-ben volt. Biztos úgy volt vele a társad, hogy majd te countereled a marákat és a mutákat, amíg ő legyalulja az ellent
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #26010 üzenetére
Imortal+phonix? És elmész a bankba és kérsz percenként +2000 gázt, hogy bírd a termelést
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
killerjohn
addikt
Föccer, vagy?
-
sith7
nagyúr
-
iSonic
addikt
veszélyes ennyit tudok erre a kiegészítőre mondani.... a World of ChinaCraft meg vicces lett, mintha a Kung Fu Panda 3-at látnám
Diablo 3 trailer mágikusan epik volt ^^.
-
adrian360
őstag
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277762
elvileg eltűnik a carrier, és eltűnik a mothership. érdekes lesz így az biztos
-
rt06
veterán
nem tudom, mennyire lesz goliath utod, merthogy az foldre nagyon tre volt, csak levegore volt hasznalhato, de oda meg igencsak utott (viszont, ha jol emlekszem, a foldi lovegek prioritast elveztek, igy ha mindenhol jott ellenfel, erosen kellett kuzdeni a mikroval, hogy jofele lojjon)
toss-nal, ha a capital ship azt jelenti, amit gondolok (es szerintem te is), akkor lehet ugy lesz megoldva, hogy vagy az egyik, vagy a masik lesz csak engedve, a ketto egyszerre nem (mint ahogyan most sem lehet csak 1 ms)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
LinogeOW
aktív tag
Viper <3 -Dark Swarm; Mozgó Burrow baneling ; Hydra speed
-
killerjohn
addikt
milyen komoly már a crystal shield, meg az hogy az ultralist föld alatt chargeol?
sajnos (vajon miért?) pont valahogy úgy vágták, hogy egyik unitnak sem látjuk mennyire hatásos a többi ellen, de gondolom majd a béta, meg addig úgyis 100 pro fogja finomítgatni a paramétereket, hogy legyen balance.pl borzasztó érdekes, mi lesz a 6pool-al, ha a toss tud a saját nexusa köré fegyvert varázsolni?
meg elég érdekes, hogy az az új terran lépegető a colo-k ellen megy a videóban. biztos nem lesz gyenge
phoenix, carrier, mothership egyébként nyugodtan mehet toss arzenálból, nagyon, nagyon ritkán használom őket.
izgalmas lesz, na
-
Winner_hun
titán
válasz killerjohn #26027 üzenetére
A fegyver varázsolás szerinted a legelején meglesz? Ennyi erővel elmész az ellenhez, televarázsolod a pool elkészülte elején -> freewin. Biztos nem a legelején lesz..
Amúgy valaki leírhatná hogy az új egységek mire jók, mit tudnak majd. Tudom, angolul le van írva.. de az nem magyar.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
Jelentem megvan a 100. solo győzelmem Z-vel Jobb későn, mint soha!
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Várós
Ha a Viper bekerül a multiba, az elég durva lenne, berángatni a colo-kat a roach-ok közé és hasonlók...
Mondjuk az Oracle is dutvának tűnik, és ahogy nézem a mutalingezés igencsak megnehezül majd
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Végre, ki mertek írni egy olyat, hogy május....
Tényleg elég durva játékbeli bevágások vannak benne. Eléggé fel fog borulni az eddigi balansz
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26032 üzenetére
A Videó leírásában van egy ilyen mondat: Since we originally unveiled Heart of the Swarm back in May
Ez nekem már ezt sugallja.
üdv, föccer
-
adrian360
őstag
A nexusból elérhető védelem meg szerintem azért nem lesz jelentős a játék elején, mert az energiát muszáj chrono boostra költeni az elején, különben nagy gazdasági hátrányba kerülsz.
-
-
Alg
veterán
Ezek alapján a Thor helyett egy gyengébb Warhound, Thor megy super-lategame-be, és csak egy lehet, mint a MS.
Ultralisk charge
Overseer kuka, helyette Viper - Blinding cloud (leírás alapján kb. Dark Swarm megfelelője), meg a korábbi videoban látható rángatós trükk.
Swarm host - egyfajta Lurker-szerűség, elássa magát és broodlingeket köpköd. (mass BL-SH vicces lehet )P-nek kell némi "raiding" opció, ez gondolom harass lenne.
AOE anti-air kell (gondolom muták ellen...)
Carrier kuka, helyette Tempest. AOE air-to-air, és sima air-to-ground
Replicant - bármilyen nem-masszív egységet leklónoz, nagyon drága, siege tank és infestor ellen mind controlja is van, még nincs kész.
Oracle - harass caster, sebzést nem ad, de leállíthatja a bányászást, építést
MS kuka.Reaper: regent kap, gránátokat elveszik tőle
BC "nitro"-t kap - időleges gyorsulás, cooldown-al
Baneling: late-game BURROW MOVE!!!!
Hydra: off-creep SPEED UPGRADE!!!
Corruptor: tud épületet sebezni, és eközben még mineralt is kap a játékos érte (ez nagyon nem starcraftos szvsz)
Nexus kapja a recall-t (azaz csak saját bázisra lehet recall-olni) és egy defenz jkv képességet: épületeknek plusz armor, és egy cannon-szerűség, időlegesenPersze mind kezdeti stádiumban van még.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
"Viper - Blinding cloud (leírás alapján kb. Dark Swarm megfelelője)"
eloszor en is ezt hittem (irtam is, hogy repulo defiler), de minel tobbet olvasok, annal inkabb tunik ugy, hoy ez inkabb a corsair disruption web-je leszPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
kovsol
titán
nem biztos, hogy minden új egység lesz multiban is, na meg ha azt nézzük, hogy pl wc3-roc és wc3-tft között is akkora nagy eltérés volt taktikákban, hogy kb az egység irányításon kívül mindent újra kellett gondolni a multis stratégiákban, újra kezdődhet a theorycraft mikor már nem mindenki zsigerből tolja a countereket
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #26043 üzenetére
most BF3 lesz majd terítéken
de a kieget tuti megveszem, de az még odébb van, addigra egy asztalig gépet is be kellene szereznem ami elviszi akadás mentesen az sc2 -tMay the Force be with you!
-
sith7
nagyúr
Most nézem ezeket a videókat , hát ez a replikátor nem semmi ...
Lesznek itt csúnya dolgok ... és a P még P - bb lesz
-
oxox
addikt
válasz kovsol #26044 üzenetére
tehát most BF3 lesz, de olyan gép kéne ami viszi az SC2-t? nincs ebben ellentmondás? vagy milyen gépigénye lesz a kiegészítőnek ??? .
szerintem kb minden második egység lesz multiban....single-t sokat nem toltam, de ott is volt jópár egység ami multiba nem került bele (meg épület is) nem is értem, hogy miért nem....
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Azt szerintem az Oracle kapta. (vicces lehet egy tucat főnix+2-3 oracleből álló csapat, félelmetes harass-kombónak tűnik)
Mellesleg nem igazán értem, miért kell a T-nak a Shredder, nem hinném hogy még jobban meg kell erősíteni a pozícióvédelmi képességeit a siege tank, bunker, Pf hármas mellett. Siege line+Shredder+1-2 bunker és kb. semmi nem jut át, ami a földön mozog, ráadásul a távoli expeket is "harass-biztossá" lehet tenni.
Az a lépegető meg nagyon Transformers feeling
#26046 Na látom, megint hozták a színvonalat, sikerült flottaszalonnának írniuk a Fleet Beacon-t (Bacon)
Replicant érdekes lehet, de nem félek tőle, nem igazán van olyan zerg egység ami nem massive, és megérne 200/200at, meg ZvZ-ben amúgy is jó vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások