- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
adrian360 #47242 üzenetére
rosszul fogalmaztam, a hots megjelenése előtt mindakettőn jól ment, igaz nvidián mindig is jobban ment, de amikor megjelent a hots és megkapta a motor a tupirozást, onnantól kezdve az amdken kimondottan pocsékul megy a játék arányaiban
nem biztos hogy jól emlékszem, de amikor megkapta a wol a 2.0-ás patchet, azóta van szarság és a hots kb akkor jelent meg, picivel utána, gyakorlatilag anno ezért cseréltem le a 7970-est
-
kovsol
titán
válasz
adrian360 #46718 üzenetére
Teljesen kiakadtam mikor megláttam a sort, és elindultam haza, de rájöttem egy 100m után, ha később visszajövök akkor is ugyan annyi időm megy el, mintha már kivárnám azt a 30 percet.
Egyébként fallout4 ért állt sorba kb mindenki. Az eladó már meg is lepődött mikor mondtam neki sc2 -t kérek.De már itt pihen az asztalon a CE.
-
oxox
addikt
válasz
adrian360 #45729 üzenetére
Én rendszeresen f2-t használok...könnyebben megjegyzem mit küldjek egyből vissza, minthogy arra figyeljek ki maradt le, pl. warp miatt.
ma le lettem imba-zva...jóhát biztos baromira bass.a az ember idegeit mikor phonixel leszedek dupla zerg ellen kb 15 overlordot, 4-5 queent, és a hydrából is volt mikor négy tanult repülni
..kb 6000-nyi unit lost értéke volt...nekem 75
(ez nem tudom, hogy jött ki, de ennyit irt)...mikor meg úgy döntenek, hogy na akkor támadunk, akkor előbb blflame heliont kapnak a lingek az arcukba, majd a rampa alatt a tank+widow+void+mcore teljesen elveszi a megmaradt kedvüket a roachoknak
...de a gyerek cserébe csinált kb 300 blinget, amit jól leásot...az első scan-ig....a másik meg hamar kilépett miután a sikertelen betörés után még egy igen tetszetős widow droppal Peti nullázta a megmaradt main minerálját
38-6-os arány, kb 200 pontal vezetjük az aranyligát...éljen a ladder, ma késő este (mikor már nem vagyunk toppon 4-ből 4-et hoztunk, és kb egy kicsit izgulósabb volt (dupla toss próbált bejönni, miután kicsit megszedegettem a harvestereket oracle-el, dehát a stalker+imo is viszonylag gyenge a marinok ellen.....mikor lebegnek a magasban
)
Ma többet röhögtünk, mint amennyit idegeskedtünk....pedig még egy reaper rusht is kaptunk egy 6x mastertől (kilépett a csapattársa, és okádta ki a reapereket), de miután fogtuk, és egy másik oracle szétnézett a bázisán elment a kedve a hero-skodástól
ma szinte minden összejött....jó volt.
ohh a TT elleni tempest HT kombó is isteni volt...
-
Eyesis
őstag
válasz
adrian360 #45726 üzenetére
én simán f2 majd ctrl+1 és ha használnom kell speckó képességet akkor a tabot nyomogatva váltogatom (mondjuk siege az marine maruder medicav tank seregben tab tab tab s)
ctrl+0 a cc-k hecsek nexusos
ctrl+1 és 2 a sereg (pl ghostokat kulon szoktam, vagy valamit ami nagyon fontos kulon)
ctrl+3 a barack gw
ctrl+4 a factory vagy robo
ctrl+5 meg a starport vagy stargate -
t72killer
titán
válasz
adrian360 #45414 üzenetére
Jogos, terran fejjel gondolkodok, ahol ha minden kötél szakad, felemeled a bázist scv-kkel egyetemben, aztán tárcsázod a 911-et, h kűggyenek má vmi takarítóbrigádot az anyabázisról
(ja+a marás bunker se rossz dolog - bár ha gyorsan jön a speedling, akkor nem lesz kész időre) Protossal nem állnék neki a rámpát cannonozni, hanem a nexus hátába tennék 3db-ot, 3db pylonnal védve a másik oldalon.
Ami talán 1xerűbb és kevésbbé rámenős az a jobbalsó/balfelső sarokban lévő bázis az ellenség felé 1 rámpával nyitva.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
adrian360 #44969 üzenetére
aha...hat haljak meg ha ertem, de ahogy belepek a battle.net/account oldalra es beirom az emailt meg a jelszot egybol irja hogy
Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit https://eu.battle.net/account/locked.html for more information.
demialofaszert...???
most megint reset-ljem le a jelszot?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
adrian360 #44642 üzenetére
persze es kozben a terran meg nem gyogyitja sereget a dropship-ekkel, mert csak ott all es nez
max ha gaz van felkapja abba sereget es odebb repulnemtom de ilyen 2-3 queen.-t siman le lehet szedni 8-10 marine/maruderrel is akar gyogyitas nelkul is, mindegyikkel egyszerre csak egyet kell loni, sokkal elobb vegheznek veluk, mintha a hamat lovik egyszerre szimultan, es a sajat veszteseg is kisebb ugy
3/3-s terran stim-l eleg sok mindent leszed -
nonsen5e
veterán
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
adrian360 #44391 üzenetére
Elszaladsz, ha tudsz. Ugye a sentry amit írtál általában ezt pont meg is akadályozza
Na mind1, kár ezen vitatkozni. GM-esek kezében mind2 oldal erős, én csak a mostani streamek alapján gondolom úgy, hogy a terrannak sokkal nehezebb dolga van P ellen, mint mondjuk, ha Z az ellenfél. -
mcwolf79
veterán
válasz
adrian360 #43992 üzenetére
Az egy dolog, hogy erősebb. De mit keresnek ezek ilyen low ligákban?Ráadásul ennyien?
Ez nem titok szerintem a Blizz előtt.
Már olvasgattam itt is, hogy ez a szitu.
Akkor miért nem tolják el egy kicsit a ligákat, hogy Silver/bronzban tényleg csak a magamfajta "noob"-ok legyenek? -
ÁdiBá
veterán
válasz
adrian360 #43278 üzenetére
Teljesen igaza van BeLucZ kollégának.
Nyomom követet amúgy a BlizzCon?
Ott figyel az orbitális Intel, Gigabyte, EVGA cégek mint támogatók, és még sorolhatnám.
A játék hardveres kihasználása egyenlő a nullával, még is megöl minden vasat.
Ez szerinted tök normális, ugye?!Lehet téged annyira nem izgat mert nem tartasz otthon erős, viszonylag erős számítógépet.
De mikor egy több száz ezer forintos rendszerről beszélünk, és nagyobb csatákban 4v4 re gondolok, elkezd bedadogni.
Az azért kicsit kellemetlen, és teljesen mindegy milyen számítógépet veszel alá, meg hogy mennyi GTX780Ti van SLi-be kötve a gépedben.
A játék ugyan úgy befog lassulni, illetve dadogni.
Én úgy gondolom hogy nem csak a hardver illetve a szoftver tehet erről a problémáról.
Én szerintem a DirectX nem kóser ennek a játékban. Valamit, valahogyan változtatni kellene az APi...Mellesleg én is nyomom követem a mérkőzést és néztem is tegnap is, ma is.
De olyan félelmetesen játszanak már hogy az számomra nem nevezhető szórakozásnak.
Még át se gondolom milyen taktikával kellene támadnom az ellenfelet az már megölte a másikat.
Nem is tudom hogy lehetnek valakik ennyire jó játékosok, főleg ezeket a banelinges akciókat nem tudom hogy csinálják.
Terránnal egy pillanat alatt szét tud szaladni a földi egységgel és nem tudja területben sebezni a banelings őket.
Én már itt leragadtam hogy ez számomra nagy dolog. -
BeLucZ
addikt
válasz
adrian360 #43278 üzenetére
arról is van szó képzeld el
ha ennyire bassza a csőröd akkor olvass tovább, de én pont leszarom hogy téged mi érdekel
hidd el van akit ez is érdekel és sc2-vel kapcsolatos, nemrég egyik kolléga kért tanácsot itt gépügyben, mert sc2hez építette a gépét, akkor én is mondtam volna neki hogy te öreg ez itt nem az a topik meg mi az hogy nem sc2 versenyekről beszélsz ?! istenem.....
-
--Rawlings--
tag
válasz
adrian360 #43022 üzenetére
Nekem mondod, hogy furcsa?
A supportot olvasva vannak rengeteg ilyen cipőben, komoly gépekkel is akad. A gépemnek kb. 100+ fpsel kéne vinnie maxon. Gondoltam arra is, hogy az SSD-vel van gond, átraktam, RAID1-re, a rendszervinyóra, de az se segített. Próbáltam külön vezérlőre rakni az SSD-t, teszteltem az átviteli sebességeket. Mindenhol minden rendben van. Bármi mással játszok nincs ilyen gond.
-
Kom-ancs
tag
-
oxox
addikt
válasz
adrian360 #42725 üzenetére
vannak ilyen kretenek..olyanok mint a pattanas a se..eden... egyutt kell veluk elni
nekunk DPetivel volt tegnap egy ilyen (3v3 random, DPetinek toss, nekem random faj), csapattarsunk zerg, ellen TTP. nekem a bazisomra besettenkedett egy probe, es Peti deritese kozben lattam egy elsunnyogo SCV-t is (igen korai volt scouthoz, es nem is erkezett meg egyik bazisra sem). probe le is rakott hozzam egy pylont a kis balga pont engem akar becannonozni, probe kinyirva, es bezartam...free pylon
), kozben Peti kiscoutolta a korai gazt a terrannal + meglett a ket proxy barakk is. zerget kezdtek tamadni a reaperek, es kozben megjottek a masik terran marinjai is. fogtuk oket, majd kis adok-kapok.Probaltam droppolni, bar ecoval meg nehezen megy egyutt, lenyeg a lenyeg innen inkabb fun party volt, eroltetes nelkul vertuk oket, de a harmadik csak maradt kb meg a tobbiek utan meg 5percig, mar ugy szoltam ra, hogy lepjen mar ki (persze nem voltam tul kedves
m elvezen mikor 1meg alig mukodo ecoval, sereg nelkul meg nem esik le neki, hogy a tripla dc-n kivul nincs amiben bizhatna).
nas
kovetkezo partyban TTZ az ellen, PPZ mi (en a zerg), Peti scoutja dupla 3rax korai poolt mutatott. bling nestet raktam is..ugy lesavaztam veluk a zerget, meg az egyik terrant, hogy kb 20unitot egettem el 4-5 blingelszeretjuk a move parancsot
. Gondoltam akkor ez is behuzva. DPeti meg a masik toss gyerek ugy viszont dontott, hogy ecoznak. ha jo en mentem fel muta-ling-blingre aggressziv expelessel. zerg ellen mas mutazott. Neha-neha kicsit megijedtem (mondjuk szinte egyedul jatszottam ketto ellen, amig a toss pajtasok csak alibi tamadasokat csinaltak
), es gazzal eleg nehezen birtam a mutat, meg a blinget is megtamogatni, de a vege simabb lett (mikor vegre megindult a toss uthenger)
-
--Rawlings--
tag
válasz
adrian360 #42680 üzenetére
Értem, köszi a választ. Akkor mindenki jól csinálta eddig ellenem, de valahogy még se sikerült legyőzniük. 3/3/3 mass carriert csinálok újabban, de csak zerg ellen, és 5 baseről 4 SG-n építem őket. Egyszerűen nem tud zerg így legyőzni. Persze nem is platina league, de akkor is. Jöttek ellenem infestorokkal (de azok oda se érnek, mass corruptorral) a bliding cloud meg a viper talán amit eltudnék képzelni, de szerintem azokkal nem tudnak olyan közel jönni.
-
netpeti98
addikt
válasz
adrian360 #42640 üzenetére
Valahogy én is így érzem, napi 1-2 meccset lejátszok, tartom a silver-gold körüli szintet. De a gazdaság és a sereg között még mindig nehezen találom meg az egyensúlyt és van, hogy egy tech épület vagy fejlesztés 3-4 percet is késik az ideálishoz képest.
Üdv netpeti98
-
aNorganiK_
tag
válasz
adrian360 #42623 üzenetére
Thx de mivel nem rég kezdtem újra.. így nem sok mindent értek ebből :/
Versus Gate Expand
9 – overlord
15 – hatch (can be pool if you want)
16 – gas
16 – pool
Pool finishes – 4 lings and 2 queens (lings must be scouting for potential gateway pressure)
100 gas – pull workers from gas and start metabolic boost
5:45 – 6:00 – Take third
6:30 – get 2nd gas and resume mining from 1st gas
7:00 – 7:20 – start lair + roach warren + evo (roach warren can be made sooner if you think a timing is coming)
100 gas – Ranged attack
Lair finishes – Hydra + infestation pit + 2nd evo
Make some hydras if stargate then 12-14, no stargate make 12-14 swarmhosts
Range attacked finished – start +2 and +1 carapace from other evo
12:30 – hive
Hive finishes – vipers + ultra cavern (or spire)^ ezt lefordítanád nekem,hogy meg is értsem?
-
-
oxox
addikt
válasz
adrian360 #42250 üzenetére
nekem csak anyahajoval sikerult a sh+corruptor+hydra sereget fognom....ill. dt-vel, de az overseer kifokuszalasa utan.
cloak nelkel a locustok durvan apritanak foldon.
Az anyahajot hatrebb vittem, hogy a hydra ne erje, a colok dolgoztak, a a corruptorok meg hullottak mire lotavra ertek....persze kell hozza, hogy sok overseer ne legyen. -
Archanon
őstag
válasz
adrian360 #41995 üzenetére
Na a mikrofon még mindig hiánycikk... de tervezem a skype bevezetését, szóval pont kapóra jön majd. És végre egyedül vagyok a szobámban, nem szűrődnek be faluhangok meg állathangok, és senkit nem zavarnék a dumálással. ^_^
Most nyomtam le két teames meccset, de ez is csak azért nyertük, mert kifogtunk lassan fejlődő elleneket. A grafikonok viccesen néztek ki...
#whitezo88: Jó, csak az ember azt hinné, hogy aki magasabb szinten van, az némileg több tudást is képvisel. De úgy tűnik itt ez nem így megy.
-
BeLucZ
addikt
válasz
adrian360 #41978 üzenetére
hát azért ez igencsak ledegradáló volt szerintem.... 1 v 1-et szinte sosem tolok, csak teamet de ott elég jól szokott szerepelni, viszont ezt a felállást kevésnek semmilyen helyzetben nem nevezném
te milyen ligában játszol és milyen hatékonysággal? csak nem egy GM-hez van szerencsém?szerk: megnéztem, azért a te profilod se annyira durva szerintem
legalább 1 v 1 dia lenne vagy valami, de attól igen messze van
-
BeLucZ
addikt
válasz
adrian360 #41976 üzenetére
ne menjünk szerintem bele nagyon ebbe a játékelméletbe, mert úgy járunk mint mikromanus kollégával
mindenre lehet valamit mondani, nekem az a tapasztalatom, hogy a gyakorlatban buzi erős ez a felállás, nyilván mint bármi mást ezt is lehet counterelni, de az elmélet meg a gyakorlat megint más -
-
iSonic
addikt
válasz
adrian360 #41592 üzenetére
igen csak hogyha éppen energy töltéssel szenvedsz akkor nem menő a beérkező thorok látványa.. a hydra meg a mass dps-el eszi a thort és a vikinget.. infestor szintén mass mech ellen lett kitalálva.. (wol-hoz képest annyi különbséggel, hogy a fungal nem olyan effektíven erős..)... a mass roach meg iszonyat jó szimplán
mellesleg swarm host a locusokkal meg eszi a lassú seregkompozíciót, amilyen a mech is.. főleg mivel iszonyat lassú az utánpótlás..
plusz még ha az ember kiszúrja, hogy mech lesz zerggel be kell tolni 2 base roachal, mivel addigra nem lesz sok tank és a roach + speedling sereg eszi ezeket.. (tapasztalat
)
szerk.: anno az igazán jó meches hellion nyitás majd thor rá ellen nem volt semmi jó counter.. nemtudom, hogy azóta változott e a helyzet.. közvetítések során nem nagyon látom magyar scene esetén..
-
ÁdiBá
veterán
válasz
adrian360 #41533 üzenetére
Én már voltam szemtanúja ilyen csatának.
A zerg csak földi egységgel jött. Én terránként főlé szálltam olyan 10 darab hólóval és csak dobáltam rá az aknákat.
Na annál élvezetesebb partit nem láttam mikor csak menekülne, de nincs menekvés. Olyan szépen megtizedeltem az egységét hogy öröm volt nézni.
1 darab légvédelmet nem hozott magával. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
adrian360 #41491 üzenetére
Már megoldódott, tényleg a régió volt a rossz, az övé america-ra volt állítva
Játszottunk pár meccset, viszont valami nagyon zavart: akár ranked akár unranked meccset toltunk folyamatosan igen magas szintű ellenfeleket dobált be a matchmaking, hiába voltunk lvl1-esek kaptunk ilyen lvl70+ szintű ellenfeleket is ami a skilljükön is eléggé meglátszott, mi kezdők ki is kaptunk szépen
így eléggé elkedvetlenedtünk a további játéktól
Most tényleg ilyen sz@r a matchmaking, vagy csak ezek kivételes esetek voltak? Az alapjátékban elég jól ki volt ez egyensúlyozva, szóval nem ertem most miért ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!