Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Ha megvettem a legelső battle chest-et, de nem nyomtam végig a szinteket, akkor lőttek a maradék unlockolható skin-nek?
-
h.adam.92
őstag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Részemről nem számít. Nem tartom fair húzásnak, de ettől függetlenül már előrendeltem.
Most a war chest-et nézegetem. Tetszik, hogy végre valahára behozták ezt a 'dota compendium' dolgot. Tetszenek a skin-ek is. Bár kicsit szélesíthetnék a skálát egyedi UI-kkal, egyedi building-ekkel etc...
talán idővel ezekre is sor kerül. -
h.adam.92
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
A versenyek még tartják a játékot, de még így is jóval több casual player van, aki az arcade módot tolja.
Szerintem nem kéne még így is lehúzni a maradék bagázst. A skin-eket ugyan úgy szintekkel kellene feloldani, mint a régebbieket is. Vagy achievment-ekhez kötni. De sajnos ez már régen nem a community megtartásáról szól, hanem a pénzről...
-
h.adam.92
őstag
Azt tudja valaki, hogy a CO-OPhoz is elég egy embernek a teljes játékkal rendelkeznie? A másik tud starterrel is CO-OPozni?
-
h.adam.92
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Miről van szó? egy linket légyszíves.
-
h.adam.92
őstag
válasz
br.rak
üzenetére
Mindenki a megváltást várta ettől a résztől. Sok mindent már nem lehetett ebből kipréselni. Talán egy kicsit izgalmasabb lehetett volna a befejezés illetve egy normális CGI a végére. Ettől eltekintve, szerintem ennél többet aligha lehetett volna kihozni a játékból és a sztoriból.
A másik pedig, hogy már 2015 van. Jó pár RTS játékkal játszott már mindenki. Újat mutatni a népnek nem igazán lehet már.
-
h.adam.92
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Azt mondtak, hogy ezzel az epizoddal lezartak ezeknek a karaktereknek a tortenetet, viszont magat a vilagot egy esetleges 3. resznel nem dobjak el.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Én most végeztem az epilógussal is.
Azon a mapon én mass stalkerrel defeltem.Az epilógusos mapokat meg marine marauder medivac, illetve a legutolsó mapot pedig roach hydra-val meg kerrigan heal-jét kellett csak spamelni. Egy izgi CGI vidit betehettek volna a végére. De legalább tényleg mindenki heppi. Kivéve zeratult 
-
h.adam.92
őstag
A terrain és a terran nem ugyan az. Azt írja, hogy ne veszíts egységet amon terrain destruction skillje ellen. Tehát amikor kirobbantja a földet. Nem a bázison, hanem véletlenszerűen a mapon. A bázison robbantás ellen nyilván nem tudsz mit tenni, csak lehúzod a drone-okat. -
h.adam.92
őstag
Meg a vegen mehetunk 4v4ezni annyi jelentkezo van

-
h.adam.92
őstag
Mar csak 2 kuldi. De kivancsi vagyok mi lesz a vege. Utana pedig johetnek a CO-OP kuldik.

Van aki mar kitolta?
-
h.adam.92
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
CE-rol beszelsz?
-
h.adam.92
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Az a blueprint is benne volt? Eddig csak a game dvd-t bontottam ki a kod miatt

-
h.adam.92
őstag
A single zabalja a gepet rendesen, de ahogy figyeltem a 8GB ram is erosen hatareset.
-
h.adam.92
őstag
Nekem ismét hatalmas mákom volt. Elsőnek vettem át a game-t. HotS megkjelenésekor pedig randomra betopogtam egy CE-ért és pont volt egy darab, amolyan ráadásnak

-
h.adam.92
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Az 5ost en is lepengettem.

Szerk. Neked jott sms?
-
h.adam.92
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Nekem is CE lesz, de nagyon orulnek valamifele tajekoztatasnak... Delelott ugyis be fogok erte kocsikazni
, de nem lesz jo kedvem, ha potyara kell berobognom...TBT az engem nem erdekel, mar nyaron berendeltem, kapjam is meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#46678) Winner_hun Koszi, akkor varok turelemmel.
-
h.adam.92
őstag
Aki 576-bol veszi annak jott valami ertesito email? Remelem holnap a delelotti orakban at tudom venni, de eddig semmi info nem erkezett.
-
h.adam.92
őstag
A covert ops trailer videó végén ott van alul, hogy legkésőbb június 19ig kijön a Nova pack. Valamint minden mission pack kijön Dec 1-ig. Reméljük tudják is teljesíteni. Mondjuk nálam június már nem spring, de amerikában biztos másképp van. Valahogy kétlem, hogy tavasszal kijön a cucc

(#46658) adrian360: Így már tiszta, köszi.
-
h.adam.92
őstag
Tehát igaz a dolog. Jó lenne item szinten skin-ezni a unitokat, de arra nem sok esélyt látok.
-
h.adam.92
őstag
Ezt facebookon olvastam a csoportban:
"Szóóóóval egy kis összefoglaló a mai napról:
- Launch trailer - https://www.youtube.com/watch?v=8UyMAPr-G44
- Új Covert ops missionök release után. https://www.youtube.com/watch?v=G4ooOHhVxnc - Az első Nováról fog szólni, 5 évvel LotV után játszódik (ezek szerintem nem Amon nyer, fucking spoilers Blizzard... grin emoticon -). Tavasszal jön az első. Némelyik ingyenes lesz, mások pénzbe fognak kerülni.
- MICRO TRANSICTIONÖK JÖNNEK
- SKINEK (még nem tudtak mutatni belőlük)
- VOICE PACKEK. Abathurt be is mutatták! (végre nem azt a nyafogós queennek a hangját kell hallgatnom!)
- Arcade: lesznek új feature-ök (nem részletezték). Lesz FIZETŐS content arcadeben, még egyeztetnek a map készítőkkel.
- A sztori folytatódni fog LotV után is (valósznűleg olyan mellékszereplőkkel mint Nova, kétlem hogy a fő karakterek megjelennének majd, de ez csak az én tippem)
- Lesz ladder revamp! Részletek a multiplayer panelnél lesznek! Szeretné a Blizzard, ha a ladder rank sokkal jelentőségteljesebb és pontosabb lenne. Átláthatóság és cél (talán nincs több barcode?)
- Lesznek 2v2 és Archon tournamentek!
- KÜLÖNBÖZŐ MMR FAJONKÉNT UNRANKED MÓDBAN
- Megjelenés után is lehet számítani komolyabb balance és/vagy design változtatásokra, ha szükséges."Ha ezek igazak, akkor a mondandóm nagy részét visszavonom

-
h.adam.92
őstag
válasz
Carasc0
üzenetére
Csak a kedvedért beléptem most a játékba és azt írja a menüben, hogy 7742 játék van most éppenséggel folyamatban. Legyünk jó fejek kerekítsünk 8000-re. Legyünk még jobban jobb fejek és feltételezzük, hogy mindenki 4v4-et tol, szóval 8*8000=64000 játékos ma. Így összejön a 2millió játékos egy hónapban )persze most is jófejek vagyunk, mert ezt is felfelé kerekítjük). Sajnos ez túl jó lenne ha igaz lenne történet. Arról nem is beszélve, hogy milliós ÁTLAG játékosbázist említesz. (SOHA sem volt ennyi)
Szomorú ezt látni, de messze nem akkora az érdeklődés most a játék irán, mint a WOL megjelenésekor. A BW még "népszerű" igen. Koreában.
Nem temetem a játékot. VAn benne potenciál, csak el van ásva jó mélyre.
A CE tartalmát meg sem említem. Még egy évente megjelenő COD gyűjtői is tartalmasabb, mint a mostani például.
-
h.adam.92
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Hogy a lehető legtöbb lóvét hozzák össze ismét. Lásd.:
Kiadták a játékot, nem volt global az account. Minden régióra meg kellett venni a játékot. Új a játék, mindenki megveszi, később kipróbálja a koreai szervert, merháméne?! (lóvé)
Csitultak a kedélyek, lankadt az érdeklődés, kijött a hots. Egy kis vérfrissítés, ismét mennek az emberek a játékért és végre nem régióhoz kötött a játék! Akkor jóhogy kell a kieg, merháméne?! (lóvé)
Elértünk 2015höz. A community casual részét egyáltalán nem érdekli a játék. Hatalmas előrelépés volt az Arcade az Aiör pék meg a starJEWel meg a kutyafüle ja nem. Maradt a ladder, amit csak azok tolnak, akiknek nincs ladder iszonyuk, valamint 1%-nyi team player 'just for fun'.
Egy szó mint száz, mit is csinálhatnánk? Kérdezik maguktól házon belül. Há legyen sztendálón! merháméne?!
Ezaz! hatalmas ötlet! Tiporjuk meg a legnagyobb rajongóinkat, akik évekkel ezelőtt többször is megvették ugyan azt a játékot, mindössze azért, hogy 5000km-el odébb lévő társaikkal is játszhassanak, amiért cserébe nem kaptam SEMMIT! (az extra regio play jogán kívül persze)Na de Jancsi! Nézd hogy bukdácsol a multi rész... Már a communitytől kértünk segítséget ahhoz, hogy milyen unitokat rakjunk be... A streameket már fele annyian SEM nézik, mint anno. Hmmm... Igazad van Gedeon. Nos akkor elő kell vennünk a legvégső megoldást...
-KÉRLEK JANCSI NE!!!
-De Gedeon kénytelenek vagyunk a játék jövőjét biztosítani! - DLC TÉGED VÁLASZTALAK!
-(PEWPEWPEW PFPFPF PKAD?AÉD?ASLK TRALALALAaaaaa!)Szóval elérkeztünk oda, hogy a játék haldoklik, próbálják menteni, de a legp*tkányabb módon. Úgy, hogy a legtöbb pénzt hozzák ki belőle (ismét), nem törődve azokkal, akik szeretik a játékot. A játék megjelenése óta, kb 1 éve jutottak el oda, hogy community feedback alapján patcheljék a játékot és ne menjenek teljesen a saját fejük után.
Személy szerint várom a kieget (merháméne?!). Érdekel a sztori vége, de mocskos egy banda ez.
Valami ilyesmit gondolok azt hiszem.
-
h.adam.92
őstag
-
h.adam.92
őstag
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Aki csak starteres és be inveli party-ba egy olyan, akinek a teljes játék megvan, akkor tudnak együtt több vs több-ezni?
-
h.adam.92
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Olyan van, azt hiszem, hogy megcsinálsz egy pályát. Készítesz egy mentést még a pálya elején. Végigviszed, majd előhívod a mentést és ismét végigviszed. Azt hiszem megtartja a szintet, amit először elértél.
-
h.adam.92
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Nincs valami secret map? WoL-ban van azt tudom, de erre már nem emlékszem biztosan.
-
h.adam.92
őstag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
8 játék kevés ahhoz, hogy beálljon az MMR-ed, ennyi az egész, mellesleg unranked-en ugyan úgy bedobja azokat is, akik ranked-et játszanak.
-
h.adam.92
őstag
MLG döntő megy, Polt vs HyuN 1:1 eddig.
-
h.adam.92
őstag
A portrékat meg lehet valahol nézni nagyobb méretben? Nem igazán találom őket sehol.
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Azt tudja valaki, hogy CE vásárlása előrendelés nélkül mennyire lehetséges mondjuk egy 576-ban? CE-ket csak előrendeléssel adnak el?
-
h.adam.92
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nekem zárolva van az accountom és amikor jelszót akarnék változtatni nem küldi az SMS-t a telóra, szóval remélem csinálnak valamit.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem ökörség a fungal-on akármilyen változást csinálni. Akár növelik a sebzését, akár nem a marine-okat így is 2-vel szedi szét, a többi egységre meg csak a lefogás miatt kell használni. Egyedül az infested terran-ok sebzésével vagy attack speed-jének változtatását nem ellenezném.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez micsoda?
szerk.: nem néztem, hogy kattinthatós...
-
h.adam.92
őstag
Csak nekem lett az Arcade óta használhatatlanul szar a map kereső? Akármit írok be, akármilyen formátumban, akármilyen kategóriába, nem talál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"
A netet viszont fogja, mint az állat. Amig megy a bnet launcer addig 10év megnyitni egy google.hu-t is. Viszont hiába lépkedek ki-be, a hátralévő mennyiség nem változik...