- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Szia!
A War Chestekre gondolsz, ami adja a skineket? Elvileg most már csak a War Chest 2-t lehet megvenni, ahhoz pedig márciusig elejéig van időd feloldani a szinteket.
Viszont, ha még októberben vetted meg, akkor tényleg csak a War Chest 1 van meg neked.....aminek a szintjeit már nem lehet feloldani.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
h.adam.92
üzenetére
lesz, twitch.tv/starcraft
-
KKaresz45
senior tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Utána olvastam egy kicsit a dolognak, ha jól értem ráereszetettek valami post process filtert ami kicsit elmossa az éleket. Bár arról megoszlanak a vélemények hogy ez mennyire butítás. Egyesek szerint a CRT feelinget akarták visszaadni, mások szerint csak nem akarták hogy nagyon pixeles legyen a nagy felbontású monitorokon.
Az mondjuk igaz hogy a patch notes-ban ez nincs egyértelműen leírva, meg az sem lett volna baj ha kikapcsolhatóvá teszik hátha valaki nem akarja.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Biztos hogy ezeket akartad belinkelni? Ezeken én nem látok butítást. Eleve a két kép különböző formátumban van, az eredeti jpg, a butított png és ha a jpg-t kitesztem a png-nek megfelelő méretbe akkor a "butított" jobban néz ki mint az eredeti (ami egyébként nem meglepő a tömörítés miatt).
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én kitoltam. Picit lehetett volna nehezebb az utolsó küldi,
WoL-é hasonló volt, ott azért vért izzadtam hardon, itt meg csak leraktam a platformokra pár tornyot shield rechargerrel és néha vonulgattam egy kisebb sereggel (főleg Vorazun mellé, ők nem voltak a helyzet magaslatán). De én meg vagyok elégedve, de nem teljes mértékben. Epilógust most kezdtem, na az wtf az első küldi után.
Kíváncsi leszek a majdani skinekre, majd egy full Tal'darim köntöst akarok.
@h.adam: én is szívesen co-op-ozok, fülest még szerzek
Ugyanitt Archonra keresek protoss társat
(Netpeti gyere, felhúzlak LotV kiegre) -
kovsol
titán
válasz
h.adam.92
üzenetére
Mennyire húztad meg a CPU-t? 3570k@4600Mhz nálam egész jól bírja, bár nagy csatában a 4800Mhz még hoz pár fps -t. Egyébként simán mehet 4K -ra skálázva a játék, mert a vga sokszor pihenget.
(#46761) Szaby59 AMD-vel mindig is gyászosan ment sajnos az SC2. Abu állítása szerint évek óta nem frissítik a profilt hozzá a driverben.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Értem, nézd meg légyszíves akkor 2k-ban is. Mondjuk semmi esetre sem fogok sztem 960-nál drágább kártyát venni, már csak elvi alapon sem
Elviszi, ahogy elviszi. A mostani GT 720-nál biztos jobb lesz 
headhunter86: Én az első 2 küldit vittem végig és nekem is nagyon tetszik

-
whitezo88
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én is aggódom emiatt, bár gondolom nem csak én vagyok az egyetlen aki 3 helyről rendelte be, így sokért eleve nem fognak elmenni. Remélhetőleg, de olyan érzésem van mintha nagyon kevés lenne a boltokban.
Aki esetleg holnap jár valami boltban, vagy valahol tudja van-e, szóljon és rohanok is érte.
-
Winner_hun
félisten
-
-
Eyesis
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én a játék iránti tiszteletem jeleként rendeltem CE-ben. A HotS könyvet egyszer végig néztem a megjelenés napján kívül, gondolom ezzel sem lesz másképp. Az a hogyan készült dvd még ki sincs bontva... Nem értem miért nem adtak bele egy sima műanyag 3D nyomtatott kis bábut legalább, szerintem egy 8GB-os terran, protoss, zerg-es pendrive is simán tök olcsó lett volna... Ettől még megveszem a CE-t, és szépen kirakom a polcomra. A játékot meg imádom. Régen is imádtam, most is imádom. A régi valószínűleg az idő múlásával is tűnik szebbnek, jobbnak, kiegyensúlyozottabbnak, de az tuti, hogy már nagyon nehezen bírom magam rávenni, hogy youtube-on megnézzek egy BW-s meccset. Sokkal szívesebben nézek egy SC2 WoL meccset is már.
A kampány eddig mindig nagyon élvezetesre volt összerakva, a multiplayer meg tök jó, hogy van, de nekem csak poén és többnyire a sok v sok-at szeretem. Az 1v1 nekem stresszes is, nem is megy. Nézni viszont minden e-sport játék közül ezt szeretem a legjobban. Volt idő amikor nem bírtam nézni egy CS:GO-t, már azért néhány meccset már megnéztem, de a LOL, DOTA2, meg HotS engem baromira nem köt le, ha nézem. Azonban egy nem pro gamerekből álló SC2 verseny simán leköt, és ha van időm megnézek egy-egy meccset.
Szeretem ezt a világot, baromira tetszene, ha jönne hozzá számos DLC is, ahol új történeteket játszhatok végig. Tudom fáj bele gondolni, de ha csak 100 órát töltök ezzel a játékkal, amit azért néhány hónap alatt simán teljesíteni fogok, már ott vagyunk, hogy 210Ft óránként a szórakozásom. Kár, hogy nem számolja a battle.net, a játékkal töltött időt, mint a Steam
A CS:GO már 2000 óra felett van és szerintem többet SC2-ztem 
-
Carasc0
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Na jó a milliós nagyságrend tényleg sok...

Azért ne felejtsük el hogy 5 év eltelt. Tehát a kezdeti érdeklődési színvonalat már nem lehet elérni. Hiába jönnek a kiegek+DLC-k. De lehet a Blizzard már évekkel ezelőtt sejtette, hogy ha kiadta volna 2010-ben mind3 fajt kampányostul mindenestül, akkor most még annyi ember sem játszana vele. Ezért is szedte szét szerintem. Jól tette. Így azért a tészta effektus működik.
Nos aki 100.000Ft-ot költött rá és sír hogy mikor lesz teljes a játéka meg a WTF hegyek, azoknak tökéletesen NINCS igaza! Ugyanis nem a játékért fizetett ki annyi összeget, hanem a CE nyújtotta többletért. Most lehet kötekedni, hogy hát az igény miatt, de akkor is. Maga a játék nincs 100K, még a fele se, ha a megjelenés napján kapható árakat nézzük. Ezek a könyvecskék, cédécskék, szobrocskák meg a HŰHA dobozokért kellett a Standard árnak a dupláját fizetni. Tehát ha én most Blizz szóvivő lennék, azt mondanám: "Minek vetted meg a CE-t, ha a játék a lényeg?"
Alapvetően nem akarok senkit bántani, sőt én is az SC2 fenntartásáért küzdök mint átlag játékos, de ne bűgjünk már olyanon ami nem is a játékhoz kötődik...Én összesen 12K+8K+10K =30K-t pakoltam le a game-ért 4 év alatt. Ha vártam volna most ennek a fele is elég lenne...Ez van... De a CE tulajok felháborodását nem vágom....

-
TBT
addikt
válasz
h.adam.92
üzenetére
Teljes mértékben így gondolom én is. Csalódtam most a Blizzard-ban, beálltak ők is a többi nagy lehúzós és lelketlen cég sorába. Nem csak emiatt a húzásuk miatt, hanem úgy az egész BlizzCon-os show is gyenge volt. A film trailer nem hozott lázba, a HS kiegészítő egy rossz vicc, Legion trailere többet árt, mint használ, a Heroes of the Storm újdonságai csekélyek, az Overwatch is fizetős lehúzás lesz. Az egyetlen érdemleges dolog, ami tetszett az a StarCraft 2 LotV Launch trailere volt a show elején. Ennyi, a többi, mint 1 órás műsorból.
Azt hittem a Legacy of the Void törénetével befejezik a StarCraft 2-t, erre kitalálnak még ilyen küldetéscsomagot. Bírom Novát is, de basszus, 3x megvettem a StarCraft 2-t CE-ben, és akkor még nem volt elég a pénzem? Vegyek még 3 küldetéscsomagot is csakhogy a teljes élményt megkapjam? 100 000 Ft megközelítőleg elegendő lesz 1 teljes játékra kedves Blizzard? Mikor lesz egyáltalán StarCraft 2 Complete játékom, ha lesz egyáltalán és mennyiért?!
Ezek után csak remélni merem, hogy soha sem lesz WarCraft IV. El sem merem képzelni mekkora lehúzás lenne abból.
-
Carasc0
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Haldoklik? SC1 sem halt még meg de ne zavarjon a dolog! Nem beszélve a milliós nagyságrendű a napi átlagjátékosok számáról SC2-ben....
Ahha... ühhüm tényleg haldoklik.... Sztem a hozzászólásod kb 5 év múlva fogja megállni a helyét.Tehát nagyon rosszul gondolod és én egyáltalán nem tartom őket mocskos bandának!
Lehúz pénzzel? 6K volt a Battlechest....+10K Lotv... = 16K.... belefér 5 év alatt...
Ez meg az én véleményem... (Lehet szidni!)
-
kovsol
titán
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én is pont erre gondoltam. Eddig is volt, hogy kellett a macro hatch, ezek után meg szinte kötelező lesz.
Magától köpés dolog annyira nem tetszik, ezzel is próbálják egyszerűsíteni a játékmenetet. Még egy dolog amivel kisebb esély, hogy egy jobb játékos kitűnjön a gyengébbek közül. -
Eyesis
őstag
-
hajsza
aktív tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
A hétvégén egyik meccset sem tudtam nézni, de találtam egy oldalt, ahol fenn vannak a VOD-ok, pontosabban a linkek a megfelelő Youtube videókra. Talán más is hasznát veszi ennek.
-
Winner_hun
félisten
válasz
h.adam.92
üzenetére
Elvileg HotS Béta kulcsot adtam hozzá a profilomhoz. De nem tudok belépni. Öcsém küldte a kódot, elvileg nyert kettőt is. Azt hittem hogy ez nekem jön mert csak továbbította az e-mailt. Gyorsan hozzá is adtam a fiókomhoz a kódot, majd jött tőle a következő e-mail hogy adjam már hozzá az ő profiljához a kódot. Így már nehéz lesz. Kíváncsi vagyok tudom-e majd használni vagy kuka

-
dreamscape
csendes tag
-
dreamscape
csendes tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Tessék? Ezt most nem értem ...
Néztem a streamen a PvP-t és szemmel láthatóan fogalma sem volt mit kellene csinálni, T-vel agressziv játékkal eléggé könnyen meg tudná oldani a P elllenfeleket.De komolyan érdekelne, miért ez a sok DDDDD a hozzászólásodban, mert nem volt túl tartalmas megnyilvánulás a részedről.
-
koxxgeza
csendes tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
A többi épületet továbbra sem lehet?
Tegnap nézegettem Dimaga meg foxx streamjét. Hát, kb mégmindig mass roach buildeket toltak, max egy kicsi ultra lategameben. Remélem nem reked meg itt a Z játék. Igaz nekem mindegy is, Még a libertyvel sem tanultam meg játszani

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Jó is az nem értem mi a probléma vele
Én imádok úgy játszani, hogy csak a szórakozásnak élek és nem görcsölök a nyerésért. Annó amikor még hajtottam az 1v1-et valahol platinába való felkerülés előtt voltam. De egyszer felismertem, hogy bakker azzal álmodok, hogy milyen liga ellen mennyit nyertem. Ááááh, nem kell az nekem. Inkább a backseat gaming. 
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Hát tegnap volt alkalmam látni Breachet játszani zergek ellen, és tenyleg jól tolta, mégis olyan lassan haltak meg a rocsok pl, hogy megoltek közben 10 scv-t úgy, hogy még csak nem is osztotta két csapatba, ahol meg midnig 1 loves egy scv... majd visszaverte a támadást, de jöttek a lingek banák rócsok, küzdelem folyamatos, nagy nehezen megvan már 3 base, kesz egy komolyabb sereg, el is indult persze kozben voltak szep droppol (queen drone szedesekkel) de mire a bashez jutott megjelent kb 10 bl, es 10 corruptor...
volt olyan, amikor a folyamatos push ultraval kezd kiegeszulni.. egyszeruen olyan gyorsan tud olyan nagy sereget csinalni a zerg, hogy gyakorlatilag ha már 3 base-n van a zerg, akkor már rohadt nehéz megállítani... ha kimozdul a terran hogy leszedje a 3.at akkor nincs 3adik es bebusztoljak, ha nem mozdul ki akkor meg lesz 3. es azert kap ki... volt pl egy eleg bitang meccs, ahol még nuke is volt meg viking sok meg midnen... es hiaba fokuszolta bc-kkel az infesztorokat azok elkaptak egy halom vikinget es megette a gomba a vasat, nem is ertem miert hat ennyire egy mechanikus egysegen a gomba, de mindegy
MEg is nézem a GSL-t hogy áll race eloszlással... -
Winner_hun
félisten
válasz
h.adam.92
üzenetére
Nem fizetek érte, annyira nem érdekel, számomra nem éri meg. Mellesleg jobb minőségben is szaggat, a cseten írták bőven. Akik oda írtak azok mind fizettek érte mert csak ők írhatnak oda. Vod meg lehet kikerül tecsőre, bár nem tudom hogy ilyen versenyek ki szoktak-e kerülni, nem nagyon követem az ilyeneket.
Ja hogy az 1080-as nem akad, akkor alacsonyabbra volt írva hogy akad.
-
BeLucZ
addikt
válasz
h.adam.92
üzenetére
are u mad bro ?

amúgy ezzel a taktikkal a protossokat nagyon szét lehet cumiztatni meg a zergeket is, egyedül a terran tudja védni ha nagyon gyorsan bezár, de volt olyan terrant is megszivattam vele mert beküldtem 3 dronet a falhoz hogy járörözzenek azon a kicsi területen ahova az utolso supply szokták rakni a tk zárás képpen és pont oda értem a lingekkel mire kinyirták őket az scvkkel és bejutottam, ott már irta is a gg-t a gyerek

(#31120) föccer : de pont addigra lesz 2 lárvád mikor elindulnak a lingek és egyből gyártod utána nem kell overlorddal baszakodni az elején, hidd el nekem az nagyon is gyors egy sima 6poolhoz képest, érdekes mód nálam bejött nagyon sokszor, de ha nem hiszed el próbáld ki

-
föccer
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Miért néz ki rosszul? Pont kijön 150 mineral, amire elkészül a pool és pár sec múlva érkezik a lord, így van 10/18 supply. Innen lehet massolni tovább a lingeket, vagy dronozni és nem szorulsz be 12/10-en amíg le nem érkezik a lord.
De lehet meglesem, hogy mit jelent a gáztrükkös verzió, de nekem nem nagyon tetszik.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanitt Archonra keresek protoss társat
(Netpeti gyere, felhúzlak LotV kiegre)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ahha... ühhüm tényleg haldoklik.... Sztem a hozzászólásod kb 5 év múlva fogja megállni a helyét.
Viszont leszedte gond nélkül az egészet.
)
Ehhez hasonló egyébként is van.

Viccet félre téve legalább drága és lassú, de supportnek érdekes. Szerintem azért a fungal és a neural fogni fogja. Nem nagyobb mint egy mothership.