Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Milyen fokozaton akarod végijátszni ? normal / hard végigjátszaható mindenféle extra választás nélkül is, brutalnál már számíthat.
Terran kampány kb sima MMM-mel végitolható akár brutálon is, ha a biót fejleszted. -
adrian360
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
ha nem rush taktikátok van ( 6-8 percnél támadunk) akkor nem azt kell megbeszélni hogy 15 percnél megyünk, hanem folyamatosan deríteni kell az ellenfél bázisát taktikáját, és hozzá igazítva építeni a sereget.
Protossal küldöd a observert, terrannal egy-egy marine, scan.
nem játszom mostanában 2v2-t de régebben szinte mindenki csak rush-solt, szóval arra kell készülni hogy tudd magad megvédeni az elején. -
adrian360
őstag
válasz
Joezyka
üzenetére
99% hogy nem lesz sc3, és nem lesz world of starcraft. ha csinálnak valami új mmo-t akkor egy teljesen új világot csinálnak, ezt már mondták. Overwatch-csal is már direkt új világot hoztak be. én 99% mondom azt is hogy nem lesz több blizzard mmo. egyszerűen a mai trendekbe már nem fér bele az mmo, minden más mmo project szinte halálra van itélve, a moba-k virágoznak. ha újra trendváltás lesz, biztos vagyok benne hogy nem az mmo-k világa fog visszajönni
-
adrian360
őstag
Ma végeztem én is a kampánnyal, hard-on toltam végig, volt egy két küldi ami picit nehezebben ment le, de tetszett. WoL és HotS-hoz képest talán kicsit nehezebb a hard.
Az alap kampány nekem tetszett, a történet is, a pályák is valamennyire változatosak voltak. Kár hogy a WoL-os alternatív pályákat nem folytatták.
Viszont az Epilógus rész nem tetszett.a befejező "ez történt a szereplőkkel" videó meg főleg nem
így tuti nem lesz sc3, ezzel vége a fő szálaknak. Erre nem számítottam, gondoltam hogy lesz ilyen kibékülős egyesülős lezárás, de ez a végképp lezárás nem tetszett. -
adrian360
őstag
Én konzolokszervizébe vettem, személyes átvétellel délelött sorbanállás nélkül
akit érdekel magyar nyelvű doboz van itt ( nem tudom máshol milyen van ). és kaptam posztert is, de nem tudom abból mennyi van még ott. -
adrian360
őstag
blizzard twitter :
Due to a technical issue, the Legacy of the Void deployment is now scheduled to complete at 01:00 CET. Sorry for the inconvenience. -
adrian360
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
apm : actions per minute, vagyis a percenkénti műveletek száma. leegyszerűsítve hányszor klikkelsz és nyomsz le billentyűt egy perc alatt.
az epm, azaz effektív apm, vagyis hogy a sok műveletből mi volt a valós, hasznos. pl egymásután sorra kijelölöd az egységeket, de nem csinálsz velük semmit, akkor az apm nő de az epm nem -
adrian360
őstag
én így használtam : ctrl + click kijelöli az adott tipusú egységeket illetve épületeket a képernyőn, majd
ctrl + 1 : létrehozza azt a csoportot és felülírja régit ha volt, vagy
shift + 1 : hozzáadja a meglévő csoporthoz a kijelölést. -
adrian360
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
tudom hogy mindig van változás, de inkább csak elvenni és nerfelni szoktak. és protoss most alulról indul a saját expansionjában ( oké tudom single expnek kell csak protossnak lenni igazán, de akkor is furcsa)
-
adrian360
őstag
ahhoz képest hogy protoss kieg, szertinem multiban ők kapták a leggyengébb fejlesztést

zerg kap két egységet, már bontja a forcefieldet, repülnek a locustok, lesz lurker, a nydus-t nem lehet kilöni amig épül ( ? ez meg mi ? )terran kap lét új miniegységeket amik gyorsak és tankolnak, battle cruiserrel akárhova teleportálnak, medivac simán arrébbrakja a tankot stb. banshee kap speed buffot.
erre kap a protoss egy új aoét összesen, az immortálnak képessége passziv hanem aktiválható lesz, a empest nem lő levegőbe, de van valami dot-ja.
-
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
nem kell feltenni semmit, a játék teljesen napra készre patchel-i magát, hiába van mondjuk csak wol accountod, fent van az egész hots tartalom is gépen. Attól függően hogy milyen accounttal lépsz be, lesz elérhető az exp. Ha meg vesszed, elég a webes battle.net-en keresztül aktiválnod az accountodon, és kész
-
adrian360
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
2. rész mint starcraft II, nem mint kiegészítő.
-
adrian360
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
adrian360
őstag
WCS 2013 Global Finals and 2014 Season 1 Replays
-
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
volt balance patch és kiterjeszették a starter edition-nel játszható tartalmat.
részletesen itt megnézhetetd -
adrian360
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
storm vagy emp - pont ez az hogy storm alól elszaladsz, ha az emp betalál akkor instant fél hp minden protoss egységnek, plusz az energia 0 -> nincs force field, nincs storm, az immortalnak nincs dmg csökkentése. az archon meg ugye szinte instant halál.
az meg hogy alapból stormozik az protoss se teljesen igaz, a normális gombócban ott vannak a sentryk is szóval ott is vagy tab vagy külön hotkey...ettől független tény hogy ha a jó storm betalál akkor nagy a rombolása. de ettől még nem op.
És nem véletlen hogy a protoss takitka szinte matchup ban a 2 base allin, általában ha nem nyer korán akkor bukó. hiába tud 16 gatewayből warpolni lategame-ben, a gw egységek lategameben önmagukban nem valami jók. ha egyszer elveszted a gombócodat a kontratámadásban szinte biztos hogy megdöglesz.
-
adrian360
őstag
Photon Overcharge 60 sec -> 50 sec
Time Warp 75 energia -> 100
Ghost-hoz nem kell energia upgrade
Hydralisk 100/50 -> 100/25
előre látom milyen nagyszerű lesz PvZ ben mindenki hydra allinezni fog

-
adrian360
őstag
válasz
--Rawlings--
üzenetére
ha nem windowedben tolod hanem rendes fullscreenben, több lesz az fps-ed. a netlag meg azért okoz mindkét oldalon lassulást, mert egymáshoz van szinkronizálva a játék. eleve úgy van felépítve a játék, hogy lineáris a vezetése, tehát nem az van leprogramozva hogy 5:45- nál van 3 marine-od x40:y35 pozicióban, hanem hogy 3:30-nál a játékos épít egy barackot, 5:00-nál kiad egy építés parancsot, 5:30 volt egy move command x40:y35 pozicióba. és mivel az ellenfél kliense is így kapja meg az adatokat, tökéletes szinkron kell a két kliens között.
mellesleg így igazságos, ha csak az egyik oldal lagolna, akkor olyan lag hackek lennének ladderen hogy csuda. -
adrian360
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
tudom hogy megy, jó párszor eljátszottam már
nálam az a baj hogy tényleg van hogy 3 hónapig egy meccset se játszok, így állandóan bronzba kötök ki. aztán feljátszom magam goldig aztán megint elölről. csak azért +70% winrate 20 meccsből szerintem már bőven elegendő lenne a felpakoláshoz. annak idején a blizzard mondta hogy nincs fix winrate limit aminél feldob, de 60% körül már jó eséllyel feldob. ehhez képest most már ez van. -
adrian360
őstag
Az a szar a rendszerben, hogy kurva nehezen dob fel... oké hogy besorol a bronzba. de most két nap alatt letoltam 20 meccset, 75% win rate, és még mindig bronzban csücsülök. ha hozzáveszem az alacsony aktivitású elmúlt 3 hónapomat, akkor 30 mecs 84% winrate.
OFF:
Másnál is szar a twitch.tv vagy csak nálam ? megint szarakodik a UPC ?
-
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
-
-
adrian360
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezek a 4gate-s 6pool-os pólok valamikor 2012-ben jöttek ki ha jól emlékszem.
-
adrian360
őstag
Buék mindenkinek !
Aki kis csemegézéssel akarja tölteni a mai napot, ime egy best of 2013 a teamliquid jóvoltából : [link] -
-
adrian360
őstag
A koreaiak mikor tanulják meg hogy hogyan kell kinyitni egy pezsgős üveget, és hogyan kell locsolni vele ? igazi fail az összes eredményhirdetés velük

-
adrian360
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
nemtudom mi a max felbontás a best minőségen, de bőven nézhető : http://www.twitch.tv/wcs/b/478169160
-
adrian360
őstag
egyszóval sem mondtam hogy normális, és hogy nem így van, tényleg szar az engine. ismétlem ami engem kurvára zavar : 90% a hozzászólásoknak arról szól hogy szar az engine. egyszer kitárgyaljuk oké, kétszer oké, de hogy 80906406 oldalon keresztül csak ez az értelmetlen sírás megy és érdemi hozzászólás úgy elveszik közte hogy egy újonc pl semmit nem talál meg...
igen követem a blizzcont. és követem a többi rendezvényt is, mindenhol tele van hardver szponzorral. WoW motor annak idején ugyanolyan szar volt, talán 3.03 patch környékén jött be a többszálas támogatás, mégse volt 604673617517 oldal a wow topikban arról hogy hú de szar az engine. -
adrian360
őstag
válasz
BeLucZ
üzenetére
légyszives fejtsd ki mi a véleményed :
a proci használatról
az amd/nvidia kártyák használatáról
a 4v4 játszhatóságárólaz elmúlt 1000 hozzászólásból 800 csak erről szól, de azért kíváncsi vagyok a véleményedre mert még nem hallottam.
de még véletlen se essen szól pl a 2013 legfontosabb sc2 versenyének döntőjéről, ahogyan itt lenni szokott...
-
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
válasz
neato3loco
üzenetére
sima játékhoz is be kell regisztráltni a beattle.netre hiába nem akar játszani multit.
-
adrian360
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
idegen egységet nem lehet felvenni a medivacba ( még akkor se ha az a másik is terran) viszont minden biológiai egységet gyógyít.
-
adrian360
őstag
válasz
--Rawlings--
üzenetére
érdekes mert nekem egy most technikai okokból egy ezeréves geforce 8600 GT van a gépemben, egy c2d E7400 társaságában, és mediumon megy akadás nélkül 1650x1080ban. Szóval az hogy 570 GTX-szel szar volt a játék az elég furcsa. az hogy amd-n szarul megy már megszokott, de ott is egy 5770 (az volt nálam korábban) már hoz egy 30-as fix fps-t
-
adrian360
őstag
van egy olyan érzésem hogy hamarosan visszatérnek a protoss játékosok a forge-expandra. a gateway expandal nem tudnak az elején elég nyomást gyakorolni, a zerg simán tolja a dupla expet pool elött, és utána lingekkel szétszedi a protosst ha az menne harmadikra. cannonnal az elején nagyobb nyomás lenne a zergeken.
-
adrian360
őstag
Na a Life - Naniwa első meccs megmutatta, hogy mennyire szar a swarm host protoss ellen......
-
adrian360
őstag
válasz
xavix13
üzenetére
Mikor kimész harmadikra, neki kellett volna állni a high templar fejlesztésnek. Ha terran ellen játszol mindig fel kell készülni a colo->high templar tech váltásra, mert nagyon gyorsan countereli a colossusokat vikingekkel.
mikor betámadod a terran falat, szépen be tudtál volna stormozni a barackok mögé, és meghalt volna mindene. -
adrian360
őstag
kis pihenő után megint toltam ma pár 1v1-t. volt egy érdekes party már az elején tudtam mi lesz

Töltőképernyőn látom hogy bronz az ellenfél, én goldba vagyok, volt pár bukott meccsem, de azért még bőven goldos szinten van mmr-em ( pár napja még platinát is dobogatott, meg olyan goldosok ellen játszom többnyire akik előző szezonokban platinások voltak) szóval gondoltam hogy ez valami cheeser lesz vagy valami troll aki lejött magasabb szintről játszani. glhf után ő kezdi el mondani hogy gold vs bronze
mondom neki hogy ő biztos nem igazi bronzos stb... 15 supplynál elmegyek deríteni, látom ott sorakoznak szépen a barackok a bázisán, mondom neki hogy hej de szép sok barack, erre ő : csak azért mert azt hitte le fogom rusholni. aha persze lol. nem sokkal késöbb megérkezett hozzám a marineokkal persze mellé jött az scv vonat is.
fogom az támadását nexus cannonnal, lehetett volna ügyesebben is de kis veszteséggel végülis kinyirom a seregét. erre beírja hogy msc op, meg hogy első veresége protoss ellen, vicc hogy nexus cannonnal fogom a támadását. visszatámadok sima négygate-tel, beverem erre még nekiáll két barackjával repkedni, mindegy rakom le a stargate-et. irogatja hogy mennyire fontos nekem a győzelem ? hát mondom ilyen troll játékosok ellen elég fontos
nem lépett ki le kellett égetni az összes épületét... megnéztem az utolsó 15 meccséből egy se volt 10 perc feletti, mindegyiken ugyan ez a marine+scv rush tolja.
Értem én hogy ez jó, mert nyeri a meccseket, de ha megfogják akkor ne sírjon, meg ne álljon neki repkedni... Aztán úgyis eléri azt a szintet ahol már nagyon sokan megfogják ezt a rusht, és majd csodálkozik hogy nem tud semmi mást játszani... Reménykedtem már hogy az ilyen játékosok szép lassan eltűnnek, de sajnos mindig jönnek újak is, és a ladder még mindig nagy százalékban arról szól hogy 1 base rush
-
adrian360
őstag
válasz
Kom-ancs
üzenetére
Szerintem szed le a mostani telepítést, CCleanerrel, vagy valami hasonlóval tisztísd ki a teljesen a registryt, majd töltsd le a battle.net-ről a Battle.net desktop app-ot és azon keresztül próbáld meg feltenni.
Megtalálod az Account-> Download Game Clients -> Battle.net App Beta fülön. -
adrian360
őstag
válasz
--Rawlings--
üzenetére
corruptor. használni kell a corruption skilljét, és fókuszálni kell a carriereket, hogy magát a hajót löjjék, ne az interceptorokat.
-
adrian360
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
hogyne lenne gáz ? 3 probe bányászik folyamatosan a klasszikus 4 gateben, mivel eleve a reasearchöz kell a gáz. nem lesz sok sentry, elég kettő három, az elején kell három jó forcefield és kész. Én annak idején sokat 4gate-eztem, belefér a sentry. 2 db zealot és 1 db senty kerül annyiba mint 2 darab stalker és ha nem csak a-moveozol, többet ér a zealot sentry.
-
adrian360
őstag
az egész azon múlik hogy tudod-e javítani a bunkereket. ha időben ráhúzod az scv-ket, akkor megfogod, ha kiforcefieldezi akkor nagyon nehéz. ha "kezdő" vagy és "lassú" építhetsz három bunkert is, ha nem kell úgyis mehet rá a salvage, nem veszítesz vele sokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha más régióban játszol magasabb lesz a pinged, mikrózásnál sokat számíthat.
így tuti nem lesz sc3, ezzel vége a fő szálaknak. Erre nem számítottam, gondoltam hogy lesz ilyen kibékülős egyesülős lezárás, de ez a végképp lezárás nem tetszett.