Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
Ave
Meg csak a single-t probaltam ki, de kovezzetek meg erte....ennyire voltak kepesek 10ev alatt????....nem azt mondom, hogy rossz, szorakoztato, latvanyos, jok a hangok az effektek, de semmi olyat nem lattam eddig benne, ami egyedi otlet lett volna/es ne szerepelt volna mar az elso reszben, vagy mas jatekban.....es lassuk be a grafika sem korszakalkoto.
mint latszik nem vagyok megszallott, de jatszogattam az elsovel, es remeltem, hogy ez most valami "tortenelmi" lesz...mint anno a dune2 (bar ez nem az O keze munkajuk), warcraft, a diablo, es az elso resz.....eddig ezt nem erzem.
oxox
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
...akkor valaszolva nehany dologra....
elsore...bocs mar mindenkitol, hogy nem tetszik annyira...igazan sajnalomMint irtam nem rossz a jatek...jo, es szorakoztato...de semmi olyan extrat nem ad amit adott a korabban mar emlitett jatekok barmelyike...az sc1, vagy a diablo miert szolt akkorat??? mert ujjitottak....
Mindig van uj a nap alatt, ahogy lesz is majd olyan jatek meg, mikor majd csak pislogni fogunk...aki azt gondolja, hogy ennyi, ez a best of, az a szuk latokoru es elvakult kocka, es csak orulhet, hogy nem oregebb kicsit, mert akkor a dune2 lenne neki meg mindig az etalon..."mert annal nem lehet jobbat csinan'i, mit varsz?"....az egyetlen ertelmes valaszolo az volt, aki azt irta, hogy a grafika azert nem fejlodott nagyobbat, mert gondoltak a hozzank hasonlo fejlet(len) orszagok jatekosaira.
Szerintem az elso jatek sikere utan elkezdtek fejleszteni...mar csak igy szokott lenni...aztan lehet kicsit wow-oztak kozben...joeg tudja, es maradtak a bevalt receptnel...persze penz-penz-penz.
sith7 koszonom a hozzaszolasod...ezek szerint te az vagy akinek a rambo7-et is lenyomjak a torkan...es meg boldog is vagy, hogy milyen akciodus...szerencsere nem vagyunk egyformak.
jo hetveget!
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
meseld mar el melyik jatekban talalkozol Titusal a rokaval a Titus the Fox-on kivul?...ne ezen vitatkozzunk...vannak jatokok, nem keves ahol kulombul felvan epitve a vilag/tortenet...nem is azt vartam, hogy mernek egy olyat lepni mint anno a Bullfrog mikor otvozte a strategiat a fps-el (tobb kevesebb sikerrel), se nem orrba szajba tekerheto kameranezetet....mindegy, ha nem erted, akkor nem erted....van egy ket olyan jatek ami merfoldko volt a tovabbiakban...ez elso ranezesre nem tunik annak (az elso reszevel ellentetben)
amugy kivancsi vagyok, hogy tudod-e melyik bullfrog jatekra gondolok?
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
tegnap a hivatalaossal igy kezdtem...remelem nem lesz gond.... tapintasra nagyon meleg volt tegnap a kartya (4850 szinten), masreszt egyet hibazott *bar az is lehet, hogy az csak software hiba volt...az egyik campaign mapon a barakk tiszta kek volt...neztem is, hogy ez nem ilyen szokott lenni...restart map-ra mar rendes szineben pompazott...
amugy egy amator kerdesem hagy legyen...az anchivment-eknek mi ertelme van...azon kivul, hogy majd szep orcam lesz a profilban....hardon tolom eddig szinte minden megvan, csak megeri ra figyelni??? ill. a secret map ad valami plusszt?
thx
oxox[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
lekopogom eddig nem volt vele meg hasonlo bajom sem...pedig kapja az ivet...szerencsere az atmeno legi leg forgalom a kuckoban eddig jol tette a dolgat (meg igazsag szerint mar nem akarok ra kolteni...marhogy erre a VGA-ra)
meg egy kerdes...celszeru minden map elejen csinalni egy biztonsagi mentest??...tudom, hogy a hidon vissza lehet tolteni barmelyik mapot...csak keresgetek/olvasgatok itt a topicban, es pl. ha a secret palyat kihagyom, akkor onnan kellene folytatnom a jatekot, a jatek adta visszatoltesi lehetosegnel mar nem tudom kicsalni (vagy megis?)...csakmert eddig nem nagyon mentegettem.
-
oxox
addikt
válasz Konflikt #7190 üzenetére
ez vilagos mint irtam is....egy korabbi hsz
(#6967) LucifeI2
(őstag)Lesz egy bolygó amire rá van írva, hogy Secret Mission. Csak akkor tudod megcsinálni, ha nem kezdted el a Char-os küldetéseket, ha már elekzdted akkor be kell tölteni valami régebbi mentést. Amikor felvetted a papírt, akkor végig is vitted a pályát? Mert be is kell fejezni.a papir reszet nem ertem , de az elejebel azt szurom le, hogy bukhatom a secret mapot....
-
oxox
addikt
válasz Konflikt #7195 üzenetére
kezdem elvesziteni a fonalat ....tehat ha valasztas van s valasztom A-t, majd megcsinalok jopar palyat folytatva a tortenetet...akkor vissza tudok menni meg a kesobb *konkretan a hidon levo monitorral, es megcsinalni B-t vagy szevasz-nem?
-Zeratul- ertem, de akkor a tortenet kozepen/vagy adott reszen vagyok megint, nem?
a kiegeszitesedre: a secret mapot viszont nem tudod megcsinalni, ha mar tul vagy a korabban emlitetteken....feltetelezem?![ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
az fontos!
akkor mar csak az amator kerdesemre ternek vissza
"amugy egy amator kerdesem hagy legyen...az anchivment-eknek mi ertelme van...azon kivul, hogy majd szep orcam lesz a profilban...."Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
valami hasonlora gondoltam/szamitottam...kar, mert ugyan motivacionak nem rossz, de tobb lehetoseg lett volna benne...
LucifeI2 -igy teszek majd!
-Zeratul- ...csakhat lehet uberportrem, ha egy 6eves koreai...Eszak-koreai elkeni a szamat
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
Ave
Mi a velemenyetek van ertelme a gep ellen jatszani 1vs1-et, vagy a puding probaja az eves, es egybol ugorjak a melyvizbe???...a kampany lassan a vegere er, es mar izelgeti az agyam egy kis eloember elleni harc....
-
oxox
addikt
válasz torma1981 #7677 üzenetére
En nem erzem rohanosnak a kampanyt/hardon jatszok....siege tank ota meg megy a jolbevalt warcraft1 taktika (igaz igy mar nem nagy kihivas)....felsorakoznak-letalpalnak, es mikor mar elegen vannak akkor szepen kis csoportokban elorebb lepegetnek *neha-neha egy kis legvedelmet telepitek mellejuk...csak warcracft 1-ben csalogatni is lehetett itt meg csak neheztuzerseg.
-
oxox
addikt
válasz sirdond #7703 üzenetére
hát ez a practice érdekes...az első partym 6mp-ig tartott...a második kb 20percig...."rusholni" próbált marinokkal....de az első hullámot kibekeltem, a második meg a siege sorig jutott....aztán ki is lépett...
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nahh végre volt egy értelmes küzdelmem, és nem is lépett ki......apropó mi lesz ha letelik az 50 practice game?...akkor kerülök valami ligába?
-
oxox
addikt
Ave Guruk!
Terran-al legi egyseg ellen a torony a leghatekonyabb (attol eltekintve, hogy fix) ?
tegnap siege+torony parositassal jatszottam practice-t...megy ez kesobb is (jobbak ellen), vagy tul koltseges?, es inkabb "nyumi" vagy horda "paklit" epitsek...?
s amugy a legi egysegek mennyire hatekonyak? csakmert kampanyban nem nagyon hasznaltam meg oket.oxox
-
oxox
addikt
valami hasonlora gondoltam....csakhat a viking vagy fent van, vagy lent aprit, a marine meg daral mindent amit lat, es ocso'....igen a tovabbi egysegekkel is az a baj, hogy dragak.
de ez a siege tank+torony nem jo megoldas ? ...tankal szepen lepegetek elore es tolom a tornyokat a palyan.....
tegnap a 4practicebol 3x bejott (egy kilepett korabban) 1x megijedtem az elejen, mert elkezdtek rusholni, de eppen kibekeltem es utanna mar ket siege megallitotta a marinokat..., egy masikban pedig mogem kerultek legi egyseggel, es a masodik, majd az elso bazisomat lodoztek (le is szedtek), ahol nem volt legvedelem (igaz csak ket protos repulo egyseggel)....kozben a negyedik bazisom ami mar a bejaratanal volt ontotta az egysegeket, es kozben en sem tetlenkedtem.
-
oxox
addikt
persze-persze, ezert kerdeztem, hogy ez a jovoben eletkepes, vagy inkabb probalgassak mast.....itt olvasgattam a topicot, es szo volt a marinok orrba-szajba gyartasabol, lerohanasbol....de nekem ez nem szimpi jatek.
rt06 -mikor belemelegedtem, akkor goliatok is csatlakoztak, mert a bazis szetszedesnel hasznos a mobil legvedelem.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
hasznos volt.
Azt hiszem mielott T-rol valtok (kozben ebben is probalok fejlodni), jatszok nehany gep elleni meccset...csakhogy legalabb azt tudjam, hogy mi merre lo
Alg ..de nem is meglepo a single utan...
bar meg csak 4 practice-on vagyok tul, felve de turelmetlenul varom mar az elso zerg ellent
-
oxox
addikt
...nekem is az volt, es szivtam is a fogam, de mostanaban nem jelent meg semmi olyan ami lekotott volna, es a cod-ot neha mar nagyon unom..
ertem a felet...azt, pl "jott" "csomo" "a" "aztan"
okok...akkor majd szeptemberben...nem kell aggodni, addig ugy sem leszek "pro"
max mar vagni fogom a kultelki halandzsa tolvajnyelvet
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
Mi a tökömmel lehet látni a rejtett egységeket????????????????
szivatnak orrba szájba.....
pl. a zergek elkezdik ontani rám az egységeket, és baromira nem mutat a radar semmit....csak megjelennek a bázisom közepén....
-
oxox
addikt
Ave....
Bronz ligába dobott be, és nem voltam eddig túl fényes....ide-oda lépegettem a 35-47 hely között...többször úgy kaptam ki, hogy éreztem, hogy nem tudtam megragadni a lehetőséget a kellő pillanatban.... de lassan kezdem elkapni a fonalat ...mint a legtöbbet humanokkal nyomultam eddig, de egyre inkább a protos felé húz a szívem!!!.....és-és-és!!!!!!...most gyaláztam le egy aranyligás tagot!!!!....csunyán szétszedtem, egy pillanatig nem volt övé az irányítás Prot Vs Prot-al...szóval most végre hízik a májam!!!!!amúgy nekem az FFA volt jó gyakorlás úgy érzem...
-
oxox
addikt
nem az elmélettel...a gyakorlattal van a baj de most, hogy kezdem kiismerni a protost, egyre jobban tetszik...konkrétan 2 dolog ami miatt szimpibb a terrain-nál...1 az építkezés nem köt le egy egységet, 2 van alap repülő egysége ami támad levegő/földi célpont ellen (és nem is túl drága...).
Terrain-al többször előfordult, hogy gyakorlatilag uraltam a mapot, csak miután nem ismerem még a játékot nem tudom, hogy mire számíthatok...és egy elsöprő roham áldozatául estem....úgy, hogy annyi nyersanyagom volt, hogy nem győztem elkölteni...
Egyébként kicsit azt érzem, hogy sokszor ki klikkel gyorsabbant játszunk...
-
oxox
addikt
Ave
Megvívtam a második 3vs3-am ....megnyertük (az elsőt is nyertük), és a legjobb lettem!!! (protoss megint),de miért van az, hogy nem jelzi a lejátszott meccseimnél? lehet, hogy még valaki bent van (csapattárs), és addig nem zárja le???
-
oxox
addikt
válasz PowerBuldog #8267 üzenetére
same problem....de a liga eredményeket is lassan frissíti
-
oxox
addikt
Szia föccer...van
de nem vagyok nagy mayer
van xfired?3vs3-ban ezüst ligába rakott...két vonallal ...és meg is erősítettem a helyem...
PPT ment ZPT -ellen....lerusholtuk őket ahogy kell.... szipmi ez a protos...[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
jaja jó volt ...azért nagy segítség volt, hogy elég jól vágod a dolgot....mégha néha nem is értettem mindent amit mondtál , de egy két dologra rávilágítottál! remélem majd még játszunk...
lehet a gazdaságot nem figyelted mindig, de a harcban viszont midig ott voltál mindenhol
örültem ha azt tudtam követni, hogy ne maradjak le rólad.Ezek nem számítottak be a 2vs2 liga eredménybe?
meg egy kérdés
protinál melyek azok az egységek akik látják a rejtetteket?????Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
oda ment az a pilon....csak rossz helyre nyomtad a felkiáltó jelet
néztem is, hogy az ott fura helyen lesz....ezért raktak a túloldalra is gyorsan egyetnem vagyok nagy skypos...xfire-t szoktam használni.
késő délután játszhatunk megint ha gondolod....igaz helyenként még csak droid vagyok, de legalább termelek neked
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
alg,föccer, s jómagam....2-ből 2-t behúztunk.
Föccer...azért már nem vagyok olyan szerencsétlen mint két napja ?!
a falrobbantás tuti volt részedről
-
-
oxox
addikt
bizony...kellettek a tanacsok....kamatoztatom is oket.
sry en foglaltam az elejen gyorsba a kozepso expeket .... az ellenfel bevedett az omiozus fallal, es ezert hamar leraktam az elsot...aztan sok lett a love, es leraktam a kovetkezot, gondolvan ne koltsem hulyesegre
egyebkent a ket zergel nagyon hatasos szerintem a cannon rush /marha a probe betud menni lerakni a cannont /
s, hogy ne muljon el kerdes nelkul a comment.
mennyire celszeru a fegyvereket/armort fejleszteni...%-ban mennyivel erosebb egy egyseg?
nyilvan ha van love dogivel akkor tolom ezt is...de megeri az elejen mar?
oxox[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
figyeltem, hogy valamelyikotok cikazott bent naluk, es ereztem, hogy nem rushra mennek , s biztam benne, hogy ha beindul az uzem akkor nem lesz megallas....
azert nem akartam gatewayre menni, mert ket zerg horda kozott kicsit elvesztem volna
de levegoben en voltam az urFoccer sry majd maskor tavolabbi legelot nezek, gondoltam majd terjeszkedsz elorebb...kesobb lattam, hogy kicsit megakasztottam a dolgot.
ertem tehat circa 10%-al lehet szamolni....egy kilences sebzeses egysegnel
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nem is tudom, hogy hoztam-e....ugy emlekszem nehanyat igen...a void szimpibb
A protosoknal a repulo csapatszallito, ami allo helyzetben epitheto teruletet kreal maga ala, az abban az allapotaban pilon-nak szamit? tehat ha visz egy probe-t, es csak egy cannon-t teszek le vele elsore, akkor az uzemkepes lesz? remelem igen
-
oxox
addikt
ezzel sokat nem segitettel
kovsol mint irtak korabban nem csak a foldi egysegeket rejti el.....probalja ki valaki gyorsba, mert furdal a kivancsi!
egyebkent ez a liga sorsolas, hogy megy???....csakmert mostanaban egesz jo vagyok, es kuszok fel a ranglistan random 2v2,3v3-ban, de elkezdett platinasokat, meg gyemant ligasokat beadogatni (de arany alatti nincs is) 2-ben bronz, 3-ban ezust vagyok...igaz mikor kikapok rendszerint nincs pont levonas....gondolom ezert
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
pics@%#$-ba...pedig olyan szep lett volna....
Mint korabban Foccerel,es Alg-vel volt egy random partym ma ahol szinten a legifolenyre torekedtem, de egy templar-al ugy megszivatott, hogy elkerekedett az orcam....elektromos tamadast nyomott ram, es hullottak a repcsik mint a legyek....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest