Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72044) jonnyjoker01 válasza grizlisandor (#72017) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Witcher S03

Volt egy szabad estém ezért letoltam így egyben, hát nem voltam elragadtatva tőle. Szerintem gyengébb lett mint az S1, de még az S2-nél is. CGI minősége nagyon ingadozó, első pár részben nagyon gagyi, érződik hogy az utolsó részekre tartogatták a büdzsét. Szövegkönyv nagyon bénán van megírva, sokszor használtak a karakterek "modern" szavakat. En bloc olyan érzésem volt a nézése közben sokszor, hogy ez valami indie sorozat, amit friss egyetemisták csináltak, a látványvilágot leszámítva.

Harcjelenetek rendben voltak, kifejezetten tetszett a kevés vágás a legtöbbjüknél, de voltak olyan jelenetek is ahol túlzottan sok volt. Meg a zene is jó volt. Ennyiben kimerülnek nálam a pozitívumok.

Összességében eléggé semmilyen lett ez az évad, semmilyen érzést nem váltott ki belőlem, úgyhogy kap egy 5/10-et tőlem. Nem nézhetetlen, de nincs benne semmi kiemelkedő sem. Akik olvasták a könyveket szívesen olvasom a véleményüket mennyiben tér vagy nem tér el a sorozat tőlük. Én szerintem ezzel kaszáltam a sorozatot, a maradék minimális érdeklődést is elveszítettem. Google trends-et elnézve látom mások is így vannak ezzel. Elolvasom inkább a könyveket.

Üdv. Johnny

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.