Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53958) .LnB válasza callmeakos (#53889) üzenetére


.LnB
titán

Most vált számomra is a Disney éra legjobb SW termékévé a The Mandalorian. Én eddig nem tudtam úgy rajongani érte, ahogy sokan tették. Lassú volt, és túlságosan Baby Yoda-ra (Grogu) volt kiélezve, hogy jajj de cuki. Körülötte meg nemigen történtek a dolgok. Amik meg történtek, azok a nagy egészet nem igazán bővítették.
Az egész első évadban kb csak a Darksaber volt az amire felhúztam a szemöldökömet.

A második évad sem kezdett rohamléptekkel. A pókos rész kimondottan filler volt. Ami ilyen kevés epizód szám mellett ne legyen már. Aztán elérkeztünk a Chapter 13-hoz, és én [link] .
Ahsoka, Thrawn, Ezra(?), Sabine(?)...
Én nagyon örülök ha bővítik aThe Mandalorian-t a Rebels szereplőivel. Ugyanis nagyon jó kis animációs széria lett, a kezdeti bugyutáskodás ellenére. És a végére nagyon koherens és meglepő történetet rittyentettek alá.
Ahsoka Tano pedig az egyik, hanem a kedvenc karakterem lett az SW-ben. Elég szép karakterfejlődésen ment keresztül a Clone Wars irritáló, hülye, gyerekes karakteréből. És mostanra az egyik legfrankóbb Jedi lett belőle. Aki nem is Jedi. :D

A problémám még mindig az a The Mandalorian-nel, hogy nem konstansan jó. Hullámzó tempó, hullámzó minőségű epizódok. Nincs egy állandó szint amit tartana, de szinte semmilyen szempontból sem. Ez a 13. rész konkrétan az egész sorozat legjobb része volt. De lehet, hogy a következő megint valami filler hülyeség lesz, aminek az lesz a legnagyobb eseménye, hogy Grogu random dolgokat eszik.. :U

A spoilert nem sikerült rátenni.

[ Módosította: Kalandor ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.