Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76115) kuyarashi válasza Sanki (#76113) üzenetére


kuyarashi
őstag

Szűk 3.5 éve került hozzám a G2. Akkor cseréltem benne az akkumulátort és a telefon is akkor lett az enyém. Nem tudom, hogy a gyári akkuval hogy bírta, de az Ebay-essel (képen a középső) brutál jó volt. Készenlétben 10 nap felett volt, s 1 hónappal ezelőttig -amíg ki nem nyírtam-, szintén hozta ezt. Én elég keveset nyúzom a telefont, a fényerő is mindig alacsony, tehát odafigyeltem, de így 5-6 nap azért megvolt mindig. Csak akkor kapta az ívet, amikor -átlagban havi egyszer- GPS-nek használtam. Nem esküdnék meg rá, de úgy rémlik, hogy a Sygic ~50%-ot zabált egy 150-200 km-es út alatt (GPS, wifi, nagy fényerő).

Igazából ott vettem észre, hogy öreg az akku, hogy meghalt. :D Előtte viszont nem igazán tapasztaltam, hogy lefelé kúszna a teljesítménye. Csökkenhetett, de 3.5 évre elosztva ez nem igazán volt érzékelhető.

Az új akkut, péntek óta most töltöm kb. harmadjára. Még nem érte el a maximális kapacitását. Pár nap, vagy 1 hét múlva kiderül. Igazából 1.5 évet volt a bolt polcán. Beszerelést követően 37% töltöttséget mutatott a telefon.
Most még gyorsan merül, de minimális használattal 1 napot kibír. Hétvégén kb. 2 órán keresztül GPS-nek használtam.
Reménykedem, hogy azért az előző akkumhoz hasonlóan jó lesz az.

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.