Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, ez is igaz, nagyon idos kutyusok is tudnak ilyenek lenni, amikor mar nincsenek teljesen kepben. Kocsma+kutya: Az is egy igazi barom, aki odaviszi szegenyt. Plane ha latja, hogy ugy fel, hogy remeg, de nem vinne haza, mert fontosabb letolni a harmadik csavartat, mint az, hogy szegeny allat ugy fel, hogy remeg.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
koko52
nagyúr
válasz Gyuri27 #85051 üzenetére
Szóval két lhr 700-ért jobb mint 1 non lhr 500-600-ért? És akkor az ugye két helyet kér, többet fogyaszt.
Nem kell bemutatni a dual miningot és a megkerülést sem, olyan 70% amit nagyon max ki lehet hozni. Én már csak tudom ."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Kocsmatöltelék + kutyaszeretet nem szokott együtt járni.
Amúgy a legveszélyesebb a macska, rühellem is őket."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
Gyuri27
félisten
válasz koko52 #85054 üzenetére
Tényleg gondjaid vannak. 300-350k 1 darab lhr. Mitől 700?
És ha a tied elmenne 600-ba ahogy mondod. Miért nem veszel 350-t egy lhr-es kártyát hiszen neked gaméra kell és még pénzed is maradna.
Ne hari de ma zagyválsz össze vissza.
B550 toma kapcsán se érted mi a gond.
Szerintem ma hagyd a ph-t de engem mindenképp.Amd - Radeon - Ryzen
-
koko52
nagyúr
válasz Gyuri27 #85057 üzenetére
A 2db 700k.
Én nem játszom, bányászom.[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Gyuri27
félisten
Nem ez nekem a bajom. Ügyes volt megvette.
Ami a gond, hogy nem irja ki, hogy 25k-ról van számla.
A másik, hogy 5k-l olcsóbban árulja igy mint ha az ember bemegy a boltba és megveszi rendesen.
Ez nem a régi jó üzletelés. Ez a madárfogás. De ugye a hozzászólás a hirdetés alatt off. Azaz emberünk pontosan tudja mit kapna ezért.Amd - Radeon - Ryzen
-
koko52
nagyúr
válasz Gyuri27 #85060 üzenetére
Most komolyan, ha te ha árulsz valamit kiírod mennyiért vetted? A többi igen madárfogás, főleg hogy BF után megint lesz 36-ért.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Gyuri27
félisten
válasz koko52 #85062 üzenetére
Nyilván az alapesetet nézzünk. Mikor is a használt (igen a fel nem bontott is mert pl kicsúszol a 3 napból, 14 napból) kevesebbe kerül mint az új.
De ez ma már nem divat. Pl ramokat nézd meg 1-2k és vatta újat kapsz boltból. De nem egy kettő van ami drágább mint a bolti.
Na de kanyarodjunk vissza. Szóval ez nem a klasszikus eset ahol a használt olcsóbb.
Itt az az eset hogy kevesebb van a számlán mint amennyit fizetek és garis a termék. Ugye itt a lényeg. Ahol nincs gari megint nemérdekes a számla.
Mivel egy lapról beszélünk, de jöhet ide a vga is. Ami azért elszokik romlani. Azért azt csak nem árt tudni, hogy veszek tőled egy garis vga-t 600k-ért aminek a számláján 190k szerepel. Meghal a vga és biztos lehetsz benne, hogy most a bolt pénzt fog visszaadni. Máris gyönyörüen buktam 400 ezret.
Szal ja. Ha garis, számlás akkor illik felhivni a vevő figyelnét a számlán szereplő kevesebb, lényegesen kevesebb összegre.
De ha szerinted ezzel nincs gond akkor az ilyen bf-es holmiknál miért felejti el ezt mindenki odairni?Mint már irtam korábban az apró már nem arról szól amiről régen. Átbaszás, verébfogás.
Amd - Radeon - Ryzen
-
"eladó egy 10 szer bekapcsolt laptop kihasználatlanság állapotú tartozékai val "
De legalább leírta, mi van benne... Mondjuk ugyanezen a színvonalon.Mutogatni való hater díszpinty
-
tserrof77
őstag
válasz berek21 #85069 üzenetére
Már majdnem azt írtam, hogy ezzel most mi a baj, de aztán a képre kattintva csak-csak kijött, hogy csak nem lett tökéletes.(+"la" és a hosszó "í") De még így is bőőőven jobb a hasonló hirdetőknél megszokottnál
De a plusz "la" nem arra utal, hogy nagyzenés a cucc??
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
TheNuvolari
újonc
Valaki lenne kedves elmondani miért ennyire drágák a 8gb-os 4xx és 5xx-es AMD RX videokártyák? Tudtommal egy sima 1070 többet tud ezeknél. Minap láttam egy 230 ezres RX580-at, azért már egy 1080ti-t is kapni
-
-
TaaT
nagyúr
-
szebe
addikt
válasz TheNuvolari #85076 üzenetére
Afaik még mindig a 4xx/5xx kártyák a legjobbak fogyasztásarányosan, de majd mindjárt jön valaki jobban érti, és megmondja
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
TaaT
nagyúr
válasz TheNuvolari #85076 üzenetére
"körüli ár nem túlzás?"
A bányászatban? Gondolom költői kérdés volt.Give them hell Ukraine!
-
BiP
nagyúr
válasz TheNuvolari #85073 üzenetére
Ma már nem az határozza meg az árat, hány fps-t megy GTS vagy Call of Duty alatt, hanem mennyit termel a bányában.
-
koby11h
őstag
-
-
Cs1csó
félisten
Sokan jönnek ezzel hogy "nincs Facebook-ja" ami nem tudom miért jó, ugyanis a messenger része egy nagyon jó megoldás, könnyű a kapcsolattartás stb.
A messenger-t úgy is lehet használni, hogy a lájkolást, az idővonal pörgetést kihagyod és akkor csak egy jó és ingyenes mindenkit - kb. valós időben - elérni képes üzenetküldőt kapsz. -
aktív tag
Tomahók 550, már negyvenért, aki lemaradt vóna a blekfrájdéjről - mint ahogy én is
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
-
Cs1csó
félisten
Ne érts félre, az idióta megosztások pl. a ki mit reggelizett, vagy hol nyaralt stb. de mint írtam nem ez a lényeg, hanem, hogy sajnos vagy sem de már minden okostelefont használó telefonján ott a messenger app és ezért ha ráírsz valakire várható, hogy rövid időn belül válaszoljon.
-
fatpingvin
addikt
ez most ötletet adott hogy eladjam a már rég nem használt profilomat csak sajnos amíg nem voltam képben a dolgok mikéntjével túl sok személyes dolgot pumpáltam bele amit igazából jobb szeretném ha a FB szerverein se lenne meg, de azt már b*szhatom.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz Cs1csó #85093 üzenetére
Nekem például első dolgom egy telefon beüzemelésekor ezen vackok kilakoltatása. Ha meg valakivel beszélni akarok, felhívom Én ilyen maradi vén trotty vagyok. Sőt, van ismerősöm, aki a telefonon kívül csak az emailt használja. Se fosbúk, se vaccap, se viber, se skype - semmi, csak email.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fatpingvin
addikt
30 alatt ugyanolyan vén trotty vagyok mint te azzal a különbséggel hogy én nem az okostelefonról gyalulom le ezeket, mert még az sincs. amíg volt, arról olyan szinten vakartam le kb mindent IS hogy az volt a csoida hogy az android mint rendszer még működött. F_Droid volt a csomagkezelő rajta, de az Iceweasel mellett a leggyakrabban használt app az a terminál emulátor volt amivel SSH-n bejelentkeztem az android kernel és az initje közé bekalapált Alpine Linuxra.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz fatpingvin #85098 üzenetére
Neked már az oviban is terminal volt a jeled, mi?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fatpingvin
addikt
menj már a f...
amúgy nem, akkor kezdtem bármilyen szintedn foglalkozni a témával amikor az egyetemet kezdtem (biológia), ez 6 éve volt. pingvinekkel nőttem fel, de én csak játszottam velük, gondozni apám gondozta őket és nem is érdekelt a dolog amíg nem lett egy saját, nulla kilométertől az enyém laptopom. (nekem konkrétan soha nem is volt windows-os gépem, a leharcolt üzleti notikra amiket megkaptam OpenSuSE vagy Kubuntu került mindig)
ez is lehet megér egy logout posztot, redditen angolul már egyszer megírtam egészen szórakoztató sztori hogy hogyan lettem számtech analfabétából elviselhetetlen Linux neckbeardA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest