Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz gyulaszu #121033 üzenetére
Visszatérve a 18650 vs 26650 témára.
Azért keresek azt, mert a dupla térfogatba gondolom majdnem dupla energia is fér bele. A jelenlegi eredetileg 5500 mAh-t (20,35 Wh-t) tudott. Ezekből adta meg magát 2 darab, amit pótolni kellene.
Tehát: tud esetleg valaki megbízható forrást?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy a posztoló nem budapesti (adatlapja szerint) Az is előfordulhat, hogy ezért indult el ide vagy "cipelte" magával...
És akkor bizonyos szinten jogos a felháborodásgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz homerhamm #120534 üzenetére
A teljesen szabályos az lenne, hogy felkene 3-kor, megállítaná az órát és egy óra múlva indítaná újra. Ekkor nem károsítaná az óra mechanikáját. Nem beszélve arról sem, hogy így az alvás mennyisége sem változna (Persze csak ha vissza tud aludni egyből)
Nyugodtan írd be neki a csoportba, nem kérek jogdíjag a tanácsértgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz KROK640 #120527 üzenetére
Én az útvonal másik végén, Würzburg mellett vagyok (amikor kint vagyok) A helybeli Edeka-ban veszem a söreim, de ilyen (most) nem volt. Legközelebb rákérdezek, hogy szokott-e lenni. Illetve megnézem a kaufland sör részlegében és egy italdiszkontot is a közelemben.
Egyébként a linket azért küldtem át, mert azon van egy kereső, de nálam nem működik...gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Íme egy kombi, igaz kicsit hosszabb:
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz KROK640 #118941 üzenetére
Én csak a bejegyzésben lévő pontatlanságra hívtam fel a figyelmedet.
A másik hogy a "te adtad el a terméket" sem igaz.
Ő még csak szeretné eladni...gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz homerhamm #118689 üzenetére
Na te csak ne elégvótozz, figyelem a munkásságod, semmivel sem jobb
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Lehet van már olyan telefon is, amelyikre előre fel van telepítve ennek az optikusnak a fiókja
Egyébként pedig inkább arról van szó, hogy a "megszerzés" során nem tudott a tulajdonos kilépni a fiókjából.
gyulaszu
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz Mecy_Lacee #118050 üzenetére
Hát igen, ez annyira ritka, hogy az általam használt adatbázis szerint 2000-ben nem is nyomtatták...
https://en.numista.com/catalogue/note207291.html
https://en.numista.com/catalogue/note201884.htmlgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz radio11 #117284 üzenetére
Én is gondolkodom egy hasonlóban. Nekem egy asztali dell optiplex 780 sff-et váltana. Ez még win10 alatt teszi a dolgát, de win11-el már nem kompatibilis. Valamint kétlaki élet esetén jobban lehetne hozni-vinni. Tudja valaki, hogy az elitbook-ok honnan kezdődően win11 képesek?
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz homerhamm #114078 üzenetére
Az első hirdetés első képén mi látszik?
Az emlékezeted pedig már kopik?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #113948 üzenetére
Erre a mozdulatra azért részleteiben is kíváncsi lennék "földön fekve keltem"
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz koby11h #112652 üzenetére
Na nehogy már nekem kelljen ezeket elmagyarázni
"composed of liquid metal, or a mimetic polyalloy (nanorobotics) that can manipulate itself to assume various forms" vagyis fel tud venni élő szövet formát isMásrészt Simson-t hasonlítani T1000-hez? Nanemá. LOL
@cidalain Így már lehet
[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz F.E.K.. #112646 üzenetére
Ha már ez a gondolatkisérlet:
Visszamegy felvásárol sokat és azt be kell tárolja egy olyan száraz zárt helyre, ahova visszatérve, vagyis 25 év múlva ismét ő lesz az első, aki "megtalálja"
A te verziódban az időgép képes sok Simson-t is transzportálni. Szerintem ilyen nincsgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Donki Hóte #112519 üzenetére
A belépésen kívül a normál/kompakt nézet is belejátszik.
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz envagyok #111172 üzenetére
"Egy étteremben nem helyet bérel az ember, hanem eszik."
Hát én ezt legfeljebb önkiszolgálóban/kantinban látom így
Főleg ha volt foglalásuk is. És ahogy írtam az előbb, annak a foglalásnak kellett volna így szólni pld 20:00-22:00 és már az elején tájékoztatni a vendéget, hogy azon felül fel fog merülni a "percdíj"gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Nem kapcsolódik az épp aktuális témához, de leírom.
Épp várok egy csomagot foxposttal és a tervem az, ha megjön én is feladok egyet (spórolok egy utat az automatához)
Errefel jött egy email ahhoz amit várok, hogy nem tudják beletenni, mert nincs hely [kép]
Ergo ha nincs hely akkor én sem tudom beletenni, tehát duplán nem éri meg bemenni a feladás miatt.
Egyébként az hogy van, ha már létrehoztam a csomagot az egyik automatához, akkor az feladható egy másiknál is?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Trailblazer #110515 üzenetére
Egyébként pedig lehet ilyen amit árul, csak nem sikerült a helyes képet csatolni
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Trailblazer #110509 üzenetére
Jó kérdés még, hogy miért 2001-es ha a képen egy 2002-est mutat.
Ahogy nézem az nem ritka , 30 milliószor (a 2001-es 50 milliószor) lett nyomtatva. [link]
Egyébként pedig van itt olcsóbban is [link]gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Trailblazer #110480 üzenetére
Pegig lehet az az igazi autentikus kínai kaja...
Legyél kicsit nyitottabbgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
+ @hcl
Én is kapok a "pontnékülire" de az kivétel nélkül mind spam
+ @cidalain
Én sem akarnám a huszonéves E-Mail címemet "eldobni" ilyen miatt...Ha 100% biztosak vagytok benne, hogy valaki más egy másik eszközről elolvassa a "pontos" vagy "pontnélküli" címre (vagyis a nem sajátra) érkező leveleket, akkor visszavonom az állításomat és nekem sincs rá magyarázatom.
Ehhez én például egy teljesen független, harmadik E-Mailről írnék egy kapcsolatfelvevő levelet a másik E-Mailre. Ha erre jön élő személytől egy igazoló E-Mail, hogy igen, használatban van, akkor ez egy bizonyíték lenne. Volt ilyen próbálkozás részetekről?Valamint visszaolvastam kicsit és ezt is írtad itt korábban:
"Anno én magam is be tudtam regisztálni magamnak a pontot tartalmazó címet, de mivel azt nem használtam, egy idő után felszabadította a gmail, és más meg beregelte magának."
Na nekem már ez is "hihetetlen" mivel én úgy tudtam, hogy semmilyen valamikori E-Mail címet nem ad ki a szolgáltató újra...[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Szerintem téves az elméleted miszerint "anno engedte külön embereknek külön címként regisztrálni".
Múltkoriban volt szó a topikjában is
Nekem is a spam legtöbbször a pont nélküli címre jön.
Egyszerű tesztelni: bárhová teszel egy pontot a címedbe, a te inboxodba fog kerülni. Pld j.a.n.o.s.k.o.v.a.c.s@gmail is.
És ez sem jelenti, hogy valaki regisztrált egy ilyen címet.gyulaszu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest