- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
válasz
oriic #122323 üzenetére
Nekünk is volt, tesóm gyűjtötte őket még kiadáskor. (Nem is sejtette, hogy egykor tényleg gyűjteni fogják).
De ne csapjon be a cikk/illusztrált kép. A "sima" ezüstkétszázasok ma se érnek milliókat.
Itt valami próbaveret sorozatról van szó, ami valószínűleg tényleg riktaság a gyűjtői szcénában, ezért drága. -
KROK640
nagyúr
válasz
oriic #119483 üzenetére
Igen, rendes körülmények között ettől én is hülyét kapok. Amikor csak a képernyő screenshootját akarja megmutatni, akkor screenshootot kéne használni.
Mindig screenshotolok én is. kivéve az Athlon XP-mnél de ott azért így kell megoldanom, mert a pendriveomat nem akarja felismerni, CD-t meg nem fogok írni egyetlen screenshoot miatt (pláne, hogy az AXP-ben nincs CD író, és a nagy gépemben igen), netre meg már nem tudom kiengedni az XP-t.
Szóval ban eset mikor megmagyarázható ez, de az esetek nagyon nagy részében szimplán a "leszarom" lustaság miatt van ez. -
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
oriic #105910 üzenetére
Most talán poénnak gondoljátok, de elmondanám, hogy amíg a telefonos boltban dolgoztam, addig rendszeresen jöttek akik fizikai billentyűzetes telót kerestek. Nem is kevesen. Főleg idősebbek keresték. Heti pár darabot simán el lehetett belőle adni, még 2015-ben is.
beszéltük is, ha telefongyártó lennék akkor tutira kínálatban tartanék legalább egy darab nyomógombosat, ami persze valami egyszerűbb cucc lenne, egy alap kamera, rendkívül egyszerü menü, jól látható betűkkel, a gombokon jól látható számokkal stb.
10-15 év múlva már késő lenne, mert kihal az a korosztály akik pont ezeket keresik. -
Alusky
senior tag
válasz
oriic #105916 üzenetére
Milyen menő volt, hogy egy karikát rajzolva a fotón oda belenagyított. Sokkal menőbb, mint a gagyi pinch in ma.
Az mondjuk igaz, hogy nem reagált azonnal és lassú is volt, szóval nem egy smooth valami, de csinálta. Ha jól emlékszem elég gyenge hardver volt benne. Ha ma kéne használnom biztos falhoz vágnám fél órán belül a reakcióideje miatt.
-
-
-
-
Ciccuka
veterán
-
Top cat
addikt
válasz
oriic #100865 üzenetére
Lehajolnak minden centiért.
Vagy éppen felmásznak.
(csak erős idegzetűeknek!)
-
TaaT
nagyúr
válasz
oriic #100865 üzenetére
Igaz. Bár ez még a kétezres évek elején volt, nem gondoltam hogy ennek (is) van piaca.
Azért néhány évvel később a hibás HX520-as tápomat már eladtam. Mondjuk az is szép volt, meghirdettem hibásan, a vevő vásárlás után megkérdezte mi a baja, én meg írtam neki hogy mindent kinyírt ami rá volt kötve. Erre ő, de jó hogy nem dugta rá gépére, pedig az volt a terve.
-
BiP
nagyúr
Nem a zsanérra gondolt.
A képernyőzárat.
Vajon miétt nem tudja kinyitni? Vajon miért árul nyomott áron egy sokszázezres telót, egy láthatóan melós arc (festő talán),
vajon miért egy szakadt melós verdában van fotózva és vajon miért az ölében tartva, hogy lehetőleg ne látszódjon kívülről?
Jelige: nemlopot -
Top cat
addikt
Lehet, hogy ezt a vasat hagyta el.
-
Astroboy
őstag
Mert kicsit sem az.
Én is hasonlót építettem, csak rally kagylóüléssel, MOMO racinggel használom leginkább Assetto Corsához.
Igazi low budget setup, faanyaggal + üléssel együtt kijött ~ 30k-ból, míg a boltban kapható konzol ülés nélkül önmagában alsó hangon lett volna egy kiló.Pár évente után kell húzni a facsavaroknak egy kicsit, mivel természetesen szárad, de megérte: ég és föld egy ilyenben versenyezni mint asztalnál ülve.
Holnap lefotózom oszt' kiröhöghettek.
Chaser: ne csináld már nem kell ahhoz értened, elég ha szerzel valami lepukkant konzolt és elsefteljük a röfire. Etetjük tavaszig kukoricával addig el lesz nálad a kisszobában, majd 250 kilósan megint elcseréljük valami combos VGA-ra.
Innentől pedig egyszerű: eladjuk a VGA-t jó drágán, a pénzt meg elisszuk.
Deal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged