Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Hajajajajaj....
Van neki más is:
celeron 2.8 giga herc tejesen uj állapotu (egy 775, ös, 336-os cerka)
Ár: 5000eladon egy tejesen uj gamer bilyentyüzet ecer volt kiprobálva ez egy silverline vezetéknélküli bill + egér
gigabyte gt 430 dx11 minden mai játékal szépen megy full hd filmeketis nagyon szépen viszi kis gamer kártya enyi pénzé szinte ingyen van, 10.000 Ft
Ja, és a száma mindenhol: 60-30-......
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
ViZion
félisten
Kérlek ne tegyél fel ostoba kérdéseket
Ezerszer leírtuk, h alaposan kitesztelt kártyáért ez nem nagy felár, de meg kell fizetni!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kenwood
veterán
bar nyilvan nem er 35-ot,azt azert szamold bele, hogy 40 alatt 750tibol csak az egyventis szutykokat kapod meg boltban.
Egy Asus DC meg mindig 45 kornyeken megy.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Trailblazer
veterán
Lehet, hogy ilyen: szemeket meresztgetne azzal a kíváncsisággal vegyes kérdéssel (egy gigászi kérdőjellel a végén), hogy mi az a 750 Ti? Nézd, akinek egy 650 Ti "nagyon erős, bármit visz" kategória - nekem ebből az jön le, hogy nagyon nincs képben a kínálattal.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
MK VII
veterán
Nos. Közben feldolgozták a jelentésem.
Moderátor ráírt a hirdetőre egy üzenetet, hogy nézze már meg a procit, ha lefotózta, mert egyértelmű a "hiba".
Szóval talán nem fut bele senki, hogy megveszi és nem működik.(#10586) norbert1998
Illetve van egy ilyen értékelése is:
"256GB SD is fake/reflashed 2GB/pass quick tests/fails full format or write files"Ha jól veszem ki akkor 2gb össz-vissz a kártya?
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Ja.. Hát már előbb odaírtam egy hsz-t a hirdetéséhez aztán jelentettem.. A jelentésemre válaszolt a moderátor: "A postodat ott hagyom ez elég figyelemfelkeltő. Közben azért írok egy privátot neki róla hogy nézze már meg a termékét ha lefotózta..." Ennyi egyenlőre a történet.
-
ViZion
félisten
Az ilyenekre szokták mondani, h inkább a jó anyukája nyelte volna le, vagy az apja 'kenyte' volna a pokrócba...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BiP
nagyúr
Szerintem nincs ott semmi, egyszerűen máshogy csillan a fény azon a tűsoron.
(ha jól értelmezem, a foglalatban az egyik felében más irányban állnak a tűk, mint a másik felében).
Ezért lehet, hogy egyik képen fehérnek látszik, másik szögből meg "nincs ott".hivatalos képeken is látszik.[link]
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Vedd meg, rakd fel apróra a legutolsó ismert ár -20%-on, kész
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
snecy20
nagyúr
Nem azt mondom hogy pont annyiért kelljen árulni, csak attól nagy mértékben ne lehessen eltérni.
Amúgy franc tudja mi a jó megoldás....ez a fajta teljes szabadság abszolút nem jó, ahol a bolti 50k-s cucc 65-ért megy használtan...Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
konikan
aktív tag
Se egy köszönés, se egy kérés, csak beböfögi a foshalmaza neveit, és ennyi. Neked is jó napot
BTW eltünt az UP kommentem a hirdetése alól
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
ViZion
félisten
Hívjad, h nem is para, mert kaptál a félgépre egy jó ajánlatot (benyögsz ramnak megfelelően egy középkat alaplapot + valami közepes i3 procit, kicsit fél ár felett), holnap délután viszik el.
Hátha ráharap, h kell neki... utána csak megbeszélsz egy találkozót, valahol a "közelben". Majd ráírsz, h inkább engedtél még 2000 Ft-ot és elvitték háztól egyben.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest