Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73651) KROK640 válasza Cs1csó (#73579) üzenetére


KROK640
veterán

Itthon konkrétan 3 gépház is van, kettőt ingyen is odaadnék annak aki elviszi, csak ne foglalja a helyet. A harmadik most be lett fogva retro projectnek. De pénzt gépházért nem adnék.
Ha nem valami csili vili, hanem ehhez a dellhez hasonló, akkor tényleg 3-4-5 ezer ft-ért is utána hajítják már.
Itt szerintem valami speciális helyzet lehetett, mi utoljára házat a 2000-es évek elején faragtunk, mert valami nem fért bele. (sajnáltuk házra a pénzt, mert attól nem lett gyorsabb a gép ... de ugye az más világ volt, kispénzű diákként a leggyorsabb CPU-t a legtöbb RAMot és a legjobb VGA-t próbáltad mindig venni, természetesen a számodra elérhető kereten belül, nem véletlenül volt közel 1 évig alaplapos dobozon ház nélkül a gépem)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73652) KROK640 válasza KROK640 (#73651) üzenetére


KROK640
veterán

Erről az ettől nem lesz gyorsabb a gép dologról eszembe jutott ehgy mára már vicces story :
Ez annyira fontos volt, hogy csak olyasmibe ruházunk be, hogy egyszer kcisit meg is orroltam fateromra idieglenesen. Konkértan az volt a felállás akkoriban (2000-2002) hogy semmi olyanra nem költünk (táp, ház, billentyűzet, egér, monitor) amitől nem lesz gyorsabb a gép.
Akkoriban fateromnak már digitálisan online kellett küldenie a cikkeket. Ez úgy nézett ki h ő napközben megírta míg mi suliban voltunk. Majd öcsémmel versenyeztünk (mivel ketten voltunk egy gépre) hogy azé a gép aki hamarabb hazaér (rendszerint én nyertem). Aztán gépeztünk felváltva, mígnem fater este nyolc-fél 9 körül megjött, hogy be kéne gépelni cikkjeit, és scannelni pár fotót, meg némi utómunka. Ez rendszerint rám maradt, ekkor visszakaptam a gépet, de ez "köz" időnek számított. Általában éjfélig eltartott a dolog, onnantól volt olcsóbb a betárcsázós net, akkor el kellett küldeni a szövegeket meg a képeket emailben. Ez rendszerint kb 1 óráig tartott aztán még ha bírtam volt időm elindítani 1-2 reggelre leérkező mp3 letöltést, reggel 6-kor meg indultam suliba, mert akkor járt a nekem tetsző lány is, noha lett volna még 20 percem és későbbi buszom, inkább hamarabb mentem. Nem csoda, hogy középiskolás éveimet félálomban töltöttem.
Egy rettentes hiányos vacak billentyűzeten gépeltem, és egy nap az öreg beállított egy vadi új 2000ftos billentyűzettel. Én meg megharagudtam rá, hogy ezt a 2 ezer ft-ot is inkább ideadta volna, mert kell winyóra, RAMra, CPUra akármire. Akkoriban mindig épp kellett valami a géphez. (mondjuk abban az időszakban évente lehetett komplett új gépet venni kb, én részegységenként oldottam meg évi 150-200 ezreket el lehetett locsolni, és 2-3 havonta valami minidg új elem volt a gépben). Meg preztízs kérdés is volt az osztályban, hogy kinek milyen gépe van, ennek eredményeképp született pl az a szörnyeteg, hogy 466-os Celeron 256 majd 768MB RAM, TNT2, 2×20GB HDD, de gépház pl nem volt, egy 14"-os monitor volt az egészhez, és 3-4 havonta kellett cserélgessem a kidőlő noname tápokat a gép alól.
Pedig később rájöttem milyen kényelemes és szuper kis billentyűzet volt - a korábbihoz képest mindenképp - annyira, hogy 8 évig szolgált amikor a Phenom 9500-nál könnyes szemmel búcsúztattam el, mivel az már csak USBs billentyűzetet tudott fogadni.
Sőt a 466-ost eladtam és mivel jó áron ment el, képes voltam egy egész nyári szünetet gép nélkül tölteni, csakhogy meglehessen a tervezett Tualatin Celeron 1200-as (amiből végül Wilamette Celeron 1700-as lett), na mondjuk akkor fater is megtoldott egy kis pénzzel, mert nem járta, hogy bő 2 hónapig nem volt számítógép a háznál. Ma már nem lenne járható út, ezért lett ezután az, hogy előbb új gép, majd aztán adom el a régit.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73653) KROK640 válasza Aljasvip (#73640) üzenetére


KROK640
veterán

"Csupa jó szívű tanáraink voltak, segíteni is akartak, de van akin nem lehet, csak meg kell szabadulni tőle minél hamarabb."
nekem is volt ilyen osztálytársam, nyolcadikban még a hatodikos szintet sem érte el, de mivel már 17 volt, a tanárok úgy döntöttek, hogy csak menjenek már tovább. így volt, hogy Jani és Sanyi bármire megkapták a kettest, csak szabaduljanak már tőlük. Egyikük sem tanult tovább, Janiról hallottam pár évvel később, hogy börtönbe került. Azóta se hallottam róluk.

Van egy tanár ismerősöm, heves megyében tanít, egy olyan iskolában ahol rengeteg a halmozottan kátrányos helyzetű, nem az idén barnult diák. Na tőle hallottam ilyet, hogy a szülők simán megvárják tanítás után az iskola előtt, és ez az egyik nyomós ok, amiért nála senki nem bukik meg, a másik, hogy államilag előírt kvótát és statisztikát kell tartaniuk, és előfordult, hogy maga az igazgató mondta meg, hogy XY diák márpedig át fog menni.
Ugyanakkor elmondta, hogy akad sok értelmes és tehetséges is közöttük, de az otthoni környezet annyira lehúzza őket, hogy nem tud mit tenni.
Még csak 6-7 éve tanít, de már teljesen belefásult, nála mindenki megkapja a kettest és haladjunk.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73654) hcl válasza KROK640 (#73653) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

"Na tőle hallottam ilyet, hogy a szülők simán megvárják tanítás után az iskola előtt, és ez az egyik nyomós ok, amiért nála senki nem bukik meg"
És még ott van?
Frankón nem értem, miért csinálják ezt emberek. Nem jó valahol, amint tudok, húzok.

A 90-es évek végén/2000-es évek elején nekem nem ment ez a "mindig veszünk valamit a gépbe" . A világ pénze nem lett volna elég. Pár évente nyári munkából cserélődött valami (persze volt, hogy lap+proci), de alapvetően mindenféle ótvar cuccokból volt a gép. 286, 486, P1, K5, K6, de pl. normális videokártyám már akkor sem volt soha, mert az sokkal drágább volt bárminél :D

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#73655) koby11h válasza hcl (#73654) üzenetére


koby11h
aktív tag

Ja, régen mindig csodáltam azokat akik annyiért vettek videokártyát mint én komplett gépet.
Most is ez van, csak már nem érdekel.. :) .

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#73656) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog

Meghirdettem egy laptop kasztnit - hibás alaplapon kívül nincs benne semmi, pár ezerért vihető (zsanérok nincsenek kiszakadva, az a feature).
Rám ír, hogy megvan-e, alaplapnak mi baja, nincs-e kiszakadva csavarhely. De mondom egy, a tetejében, azt ragasztottam. Alaplap meg kuka, BGA (címben ott van, hogy hibás).
Ja, akkor nem kell.

WTF lehetett a terv? Bagóért egy olyan lap, amire csak csettinteni kell? :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#73657) envagyok válasza hcl (#73656) üzenetére


envagyok
veterán

Hát persze.
Nem tudtad.
3000ért venni valamit, majd 100-ért eladni.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#73658) Synthwave válasza KROK640 (#73652) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"ettől nem lesz gyorsabb a gép"

Ez így nem teljesen igaz. A jó házban jó légáramlás van, a jó hűtés miatt magasabb frekiket lehet stabilan beállítani ---> nő a teljesítmény.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#73659) hcl válasza envagyok (#73657) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

????

Mutogatni való hater díszpinty

(#73660) DJGABI válasza hcl (#73659) üzenetére


DJGABI
addikt

"Hát persze, nem tudtad? 3000-ért kell venni valamit, majd 100k-ért eladni."

Gondolom így értette. Már az új vevő szemszögéből persze

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#73661) hcl válasza DJGABI (#73660) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Gondolni lehet... :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#73662) berek21


berek21
senior tag

LG Velvet eladó!

(#73663) aprokaroka87 válasza berek21 (#73662) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Ha jól sejtem ilyenkor két dolog lehetséges, ő így ejti ki, és úgy tudja hogy így is kell leírni.

Vagy nem müködik a szövegjavitás funkció :)

(#73664) ElektrikusDE


ElektrikusDE
senior tag


Jó duma:

"Iphone 11 pro max 512g, 5g, fehér, nem használt, mert az unokahúgomtól vettem el, neki nem tetszett a színe, és el akarom adni"

Gyanúsan olcsó: kb. 55000 Ft. (800 RON) :)

Meg nem, is lehet 5G-s.

Gyenge hamisítvány. ( a hátlapján nincs is alma...)

[ Szerkesztve ]

“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs

(#73665) aprokaroka87 válasza ElektrikusDE (#73664) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Ne gondold túl a dolgot, az 5G olyan gyors, hogy leégeti az Apple lógó-t :D

(#73666) envagyok válasza , (#73476) üzenetére


envagyok
veterán

[link]

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#73667) koko52 válasza aprokaroka87 (#73663) üzenetére


koko52
veterán

Beltenyészet miatt degenerálódott hangképző szervek által kiejtett értelmetlen szavak digitális kivetülése.

"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets

(#73668) , válasza envagyok (#73666) üzenetére


,
addikt

Láttam én is az esést. Ez így természetes, mert már régóta nagyon meredeken emelkedett. Most lesz egy kis korrekció, aztán majd újult erővel tör megint a csúcsra. Még csak az 1 héttel ezelőtti árfolyamra mentünk vissza, ami még mindig a másfélszerese az 1 hónappal ezelőttinek, a novemberinek pedig még mindig a duplája.
Akiknek kevés eszük van, ők most bepánikolnak, és eladnak mindent. Ők meg is érdemlik a bukást, mert aki vesztes pozícióban száll ki, ő tényleg egy igazi vesztes.
Akiknek viszont eszük van, ők most kivárnak. Egyrészt várják, hogy essen minél mélyebbre, mert akkor lehet majd nagyon olcsón nagyon nagy mennyiséget bevásárolni belőle. Másrészt pedig várják az újabb csúcsot, ami bár nem meghatározható, hogy mikor fog eljönni (lehet pár nap, de pár év is), de eddig mindig újra és újra eljött. Ők majd akkor fognak nyereséget realizálni.

A cikk utolsó mondata:
"Valószínűleg 100000, majd 150000, majd 200000 dollár lesz… hogy mikorra? Nem tudom. (talán) öt vagy 10 év, de arrafelé tart" - mondta el a Social Capital elemzője, Chamath Palihapitiya.
Ennyi.

(#73669) KROK640 válasza hcl (#73654) üzenetére


KROK640
veterán

Na, azt én sem tudom, hogy ő miért van ott. Nógrád megye, falu. De alapvetően szeret ott élni, meg nagyon lehetősége sem igen van szerintem. Én is húznék a helyében.

Nekem ebből a szempontból szerencsés helyzetem volt, mert igaz csóró diák voltam, de nem költöttem semmire (mások heti szinten több ezret hagytak a büfében, én a középiskola négy éve alatt kétszer ha vásároltam bármit is ott), ugyanakkor megvolt már, hogy házakhoz jártam telepíteni/gépet javítani, nyaranként a mekiben és egyéb helyeken diákmunkásként húztam az igát 1-1 ígéretesnek tűnő hardverért, a meglévő alkatrészeket elég jó áron adtam el mindig, és elég sokáig barátnőm sem volt ( :D ) szóval a megszerzett pénz mehetett a gépre. Éves szinten 100 ezrek is elmehettek...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73670) KROK640 válasza koby11h (#73655) üzenetére


KROK640
veterán

ezzel én is így vagyok

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73671) KROK640 válasza Synthwave (#73658) üzenetére


KROK640
veterán

Akkoriban erre nem gondoltunk. Mellesleg mi lehet annál jobb mintha ház sincs? :D voltunk vele így

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73672) KROK640 válasza berek21 (#73662) üzenetére


KROK640
veterán

Ezt valahol így oktatják az iskolában hogy "kugya"?
Mert annyi helyen láttam már, hogy "kugya" , hogy mintha valahol ezt így tanítanák.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73673) gban


gban
Közösségépítő

Eladó eggy hibátlan readon hd 5450 videókártya.
Média pc be, vagy filmzézős, netetezős gépbe tökéletes!.

readon az nem elgépelés, az a címben is az :K

Postázást nem vállalok.

(#73674) , válasza KROK640 (#73672) üzenetére


,
addikt

A "kugya" az kb olyan, mint pl. a "hagy nézzem meg"/"hagy fogjam meg", stb. Sokan írják így, de hogy honnan veszik egyiket vagy másikat, azt nem lehet tudni.

(#73675) KROK640 válasza , (#73674) üzenetére


KROK640
veterán

Ezek szerint van valaki (valakik) akik kugyának mondják a kuTYát.
Ez olyasmi lehet mint a biciklizés amit biciglizésnek mondanak/írnak (és a falra mászok tőle).

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73676) TeeBee73 válasza aprokaroka87 (#73665) üzenetére


TeeBee73
addikt

Az 5G nem veszélyes. Csak ha egyszerre szívod fel. ;]

MOD: gban: "Kettő, csipkebokor, vessző!"
A szomszéd néni is "análfabéka". Fáj, ha kommunikálni kell Vele.

[ Szerkesztve ]

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#73677) hcl válasza KROK640 (#73669) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

2020 előtt mindenkinek volt lehetősége, de tanárként szerintem most is van.
Mondjuk igen, ha szereti a helyet, az sokat számít, de megéri ezt agyonvágni egy rossz melóval, stb.?

Nekem sosem volt ennyim gépre, éves szinten sem :) Barátnőről meg kb. senki sem álmodhatott, de mondjuk az akkor se lett volna, ha nincs az embernek PC-je :D

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#73678) mpo


mpo
veterán

Mi a véleményük a virtuális szexről?
Paraszt bácsi: Mi az a virtuális?
Informatikus: Mi az a szex?

Ha érted, akkor már elavult.

(#73679) berek21


berek21
senior tag

LG Velvet eladó!

(#73680) BiP válasza hcl (#73677) üzenetére


BiP
nagyúr

Meg ugye tanárként Nógrádban ugyanannyit keres, mint Pesten. Bértábla van. És pl. a 8.kerületben hátrányos helyzetű is ugyanannyi van :)
Ellenben 2x annyiba kerül élni. Szóval ilyen szempontból könnyebb kevésbé nehéz dolga van Nógrádban.

(#73681) BiP válasza berek21 (#73679) üzenetére


BiP
nagyúr

Ja, azért szexbiztos, mert szex biztos volt rajta. Ezek után legyen gusztusa az embernek megvenni.
Amúgy meg a fenyő igen hamar elkezd nyikorogni, és könnyen is törik. Szóval nem biztos, hogy jó választás az említett célra.
Meg ahogy nézek, az a középső kis lécecske nem tűnik valami masszívnak. Lehet, hogy két cérna 17évest elbír, de ha aputest meg anyutest belelendül, nem biztos, hogy annyira valid a hirdetés :)

[ Szerkesztve ]

(#73682) hcl válasza BiP (#73680) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

De nem biztos, hogy csak tanárnak mehetne el :) Amúgy sem mindegy, hol tanít.

Mutogatni való hater díszpinty

(#73683) Cs1csó válasza BiP (#73680) üzenetére


Cs1csó
félisten

Azért ezzel a "hol olcsóbb élni" ovatosan. HA nincs saját lakás és bérelni kell akkor egyértelmű, hogy egy világvége faluban jobb még lehet szolgálati lakást is adnak.
Vagy ha lakást akar venni akkor is drágább ugye egy nagyvárosban.
DE ha ez a probléma nem áll fenn akkor a rezsi gondolom hasonló, több a bolt, nagyobb a választék = alacsonyabb áron lehet bevásárolni.

A kulcs a lakhatás, ha az megoldott akkor nem gond, de az igaz, ha bérelni kell vagy venni akkor már borul a képlet.

#73681

+1 tuti nyikorogni fog, szextől függetlenül is, ha biztosra akar menni az ember akkor pl. jó masszív vaságy, hegesztésekkel.

(#73684) hcl válasza Cs1csó (#73683) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Ö, nem, rezsi sem hasonló sehol :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#73685) gban válasza berek21 (#73679) üzenetére


gban
Közösségépítő

Ha ez 200 hosszú akkor tuti nem 160 széles

Postázást nem vállalok.

(#73686) Cs1csó válasza hcl (#73684) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ózdon egy panel vagy Budapesten valami jobb helyen lévő panel pl. Káosztásmegyer (már ha az jobbnak számít) gondolom hasonló.
Amúgy amennyivel "drágább" az élet annyival "több" is: szórakozás, kultúra, az említett boltok pl. kb. midnegyik nagyobb weben is elérhető boltnak van fizikai boltja Budapesten.

(#73687) BiP válasza Cs1csó (#73683) üzenetére


BiP
nagyúr

Főleg erre utaltam.
De ha van is saját ház, akkor sem egyszerű átköltözni egy nagyvárosba, mert ott annyival drágábbak a lakások/házak, hogy emiatt olcsóbb maradni.

(#73688) sh4d0w válasza Cs1csó (#73683) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Azt érdemes észben tartani, hogy a saját lakást meg fenn kell tartani, állagmegóvás, felújítás is a képlethez tartozik.

https://www.coreinfinity.tech

(#73689) aprokaroka87 válasza berek21 (#73679) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Kinek a pap vagy papné, de van akinek az ágykeret :)

Csak nehogy beszorúljon a lompos a két " léc " közé...

(#73690) hcl válasza Cs1csó (#73686) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Nem, Ózdon egy panel árából semmit nem kapsz Pesten. Fehérvár van egy árban Pesttel, de itt sem minden.
A szórakozási lehetőségekkel meg sokra nem mész, ha nincs pénzed semmire. Sajnos elég csapda tud lenni egy saját ingatlan bárhol.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#73691) szebe válasza KROK640 (#73672) üzenetére


szebe
őstag

A helyesírás manapság nem menő.
Ha kijavítasz valakit (segítő szándékkal), egyből neked fog esni, hogy milyen jó, hogy ilyenekre van időd/energiád stb...

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#73692) Synthwave válasza TeeBee73 (#73676) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

;]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#73693) BiP válasza szebe (#73691) üzenetére


BiP
nagyúr

... és azonnal megkapod a nyelvtannáci jelzőt is.

(#73694) gban


gban
Közösségépítő

Valakinek 80 gigás IDE HDD 4k-ért, postával növelve a költségeket?
Ráadásul a méltán híres ExcelStor-tól.

Amitől még agyhugykövet tudok kapni, hogy 10-ből egyszer jelzi a hirdető hogy IDE vagy SATA a HDD (természetesen azokra az esetekre gondolok amikor a méret alapján mindkettő lehet, tehát kb. 40 és 500 giga között mindnél).

Postázást nem vállalok.

(#73695) Dr.NX válasza BiP (#73693) üzenetére


Dr.NX
addikt

Tipikus bumburnyák duma még a "látom megragadtad a lényeget".
Persze előfordulhat "meg ragadtad" írásmóddal is.

Elfogadom a sütiket.

(#73696) KROK640


KROK640
veterán

Helyben intel i5-7600K BOX.
i5-7600K, dobozával együtt 49990ft, jelenleg is használatban.

A vadiúj 3 év garanciás 10400F-es I5 meg 53000ft BOLTBÓL :D

(azzal nem is jövök van 7700-t verú 10100-as I3-as, ami meg 31000ft 3 év garral boltból)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73697) hcl válasza KROK640 (#73696) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

JóDeAzCsakEgyi3 :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#73698) koby11h válasza KROK640 (#73696) üzenetére


koby11h
aktív tag

Csak a Core i7 inside matrica számít!

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#73699) KROK640 válasza hcl (#73677) üzenetére


KROK640
veterán

Nem tudom, az ő dolga. Én tuti nem csinálnám azt amit ő, de mindig benne van ez az optimizmus is, hogy de a gyerek tehetséges, csak a környezet meg az otthoniak rontják el, de ő talán csak megváltja majd a világot.

Hát én azért eléggé dolgoztam azon, hogy gépre mindig legyen. Barátnőt illetően meg a baráti és osztálytársi társaságban 9ik végén én csajoztam be először* - ami elképesztően menő dolog volt akkoriban - május közepén, de a nyári szünetet örök szerelemnek gondolt románcom sajna nem élte túl. Sebaj, rákövetkező tavasszal már másik csajom lett, de ez a kapcsolat sem élte túl a nyári szünetet. 11-edikben így aztán tényleg csak a gép fejlesztésre koncentráltam, aztán 12ikben egy tanév alatt három nagy szerelem is jött, és a harmadik, plusz egy elég jól sikerült gép (akkor lett meg a híresen tuningolható szuper Athlon XP-m) elég volt arra, hogy évekre elcsökkenjen a gépre költött keret évi 25-30 ezerre...

* egyébként nem ismeretlen amit mondasz, mert a társaságban elég sok ember volt, aki simán kijárta a középiskolát egyetlen elcsattanó csók nélkül, miközben az álom nőikkel rendszerint én beszélgettem, mert ők még odamenni sem mertek.
Hány csajnak kellett "megtudnom a nevét", vagy épp egyéb dolgokat, néha néha még telefonszámot is szereztem, úgy hogy nem is feltétlenül én akartam tőlük valamit.

[ Szerkesztve ]

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#73700) mpo


mpo
veterán

Ma kimondtam, hogy kugya.
Csakugyan.

Ha érted, akkor már elavult.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.