Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81200) DM-Fan válasza tank1 (#81198) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Senki nem mondta, hogy ördögtől való, megint ferdítesz.

"és hány embert láttál onnan ordítva rohanni ki, mert a több tíz méter széles vásznon nem volt olyan a kép minősége, mint a másfél méteres vt60-on?"

Miért, Te hány embert láttál a VT60 elől ordítva felpattanni és kétszer annyi pénzt hirtelen elkölteni azért, hogy rosszabb minőségű, nagyobb képátlójú vetített képet nézhessenek? Vagy hogy inkább ordítva rohantak volna moziba filmet nézni ahelyett, hogy 65"-t nézzenek otthon? Ugyanakkor meggyőződésem, hogy ha mindekinek lenne egy 65"-os, VT60 szintű TV-je otthon, a mozik látogatottsága igen nagyot esne.

Ettől függetlenül magam minimum havi kétszer megyek moziba, van, hogy többször is, mégpedig az ország legjobb mozijába. Meg is állapítom mindig, hogy bizony messze van a mozis képminőség az otthon megszokottól és ezért nem kárpótol a nagyobb képátló sem. De nem is ezért járok moziba, hanem egyrészt mert társasági rituálé, másrészt meg mert így a bemutatáskor láthatom a filmet, nem kell rá még 3-4 hónapot várni a BD-megjelenésig. Ha viszont megjelenik, akkor alig várom, hogy otthon láthassam ultra képminőséggel, amit egy vetítő soha nem tud visszaadni, ezért nem is kéne otthonra a plazma helyett. A mozis vetítő képét és képátlóját meg nem tudod ütni semmilyen otthoni vetítővel, innentől nincs értelme, a mozishoz képest képminőségben és képméretben is visszalépés a házi projektor. A plazma viszont csak képméretben visszalépés a mozihoz képest, képminőség tekintetében viszont durva előrelépés.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.