Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twosixxx
csendes tag
Hello!
Tudom, hogy ez nem szerviz, és nehéz így távolról, de hátha valaki találkozott hasonlóval.
2006 Golf 5, 1.6 FSI BLF, 165e km.Az utóbbi hetekben jelentkezett olyan tünet, hogy gyorsításkor egyszer-egyszer megtorpan, rángatott egyet, mintha kicsit hezitálna, mintha egy égés kimaradna ilyesmi, csak egy-egy rángatás volt. Aztán az utóbbi napokban ez kicsit durvább lett, volt hogy kigyorsításkor elkezdett rángatni, hezitálni, és alig akart gyorsulni az autó. De nem minden gyorsításkor csinálta. Gyertyák újak, indulni szépen indul, EGR, fojtószelep volt tisztítva és hibát sem írt azokra, alapjáratnál sem vettünk észre semmi különöset. Hibakód a motorral kapcsolatban az alábbi volt ekkor:
2 Faults Found:
005241 - Brake Boost Vacuum System
P1479 - 008 - Mechanical Failure - Intermittent006419 - Pressure Sensor for Brake Boost (G294)
P1913 - 002 - Short to Ground - IntermittentEzután a tegnapi napon ugyanígy viselkedett az autó, majd egy gyorsításkor egyszer csak villogott párat a motorhiba lámpa, aztán utána folyamatosan világított, este rádugtam a gépet, és égéskimaradást hozott ki a 4. hengerben (egyszer regisztrált ilyet)
000768 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected
P0300 - 001 - - Intermittent - MIL ON
Freeze Frame:
Fault Status: 10100001
Fault Priority: 0
Fault Frequency: 1
Reset counter: 255
Mileage: 165108 km000772 - Cylinder 4
P0304 - 001 - Misfire Detected - Intermittent - MIL ON
Freeze Frame:
Fault Status: 10100001
Fault Priority: 0
Fault Frequency: 1Szeretnék érdeklődni, találkozott-e valaki hasonlóval ennél a motornál. Az első két hiba alapján lehet-e valamilyen vákuum probléma, az okozhat-e égéskimaradást? Lehet-e gyujtótrafó? Lehet-e szívócsatorna kokszosodás? Ma reggel jöttem valamennyit az autóval, ilyen jellegű égéskimaradás nem volt. Elnézést a hosszú posztért, és köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest