Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hz0917
tag
Sziasztok.
F Corsa 1.2, 75 LE Van itt valakinek tapasztalata róla, vagy hol találok a használati tapasztalatokról leírást? Tudom jobb a 100 LE -s de engem a 75 lovas érdekelne. -
RI/OS
addikt
Sziasztok,
1999-es G astra. Mikor dugóban, vagy sok egyhelyben állásnál beindul a motorhűtő ventillátor, felvillan a motorhűtés hibajelző led a műszerfalon. Aztán mikor leáll a venti akkor kikapcsol a visszajelző.
A hűtő normálisan megy, be/kikapcsol. A vízhőfok 90 fok fölé nem megy, szóval nem úgy vettem észre hogy túlmelegedne. Semmi hibát nem venni észre. Van ötlet mi lehet? -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Csak kíváncsi kedvéért megkérdezném,hogy Opel Vectra C Caravan 1.8,2.2 mennyivel drágább fenntartani mint a jelenlegi H Astrámat?
-
totyino77
tag
Hali valaki tud segíteni hogy akár hogy állítom a fütés kapcsoló az eső ablakra nem jön semmi illetve épphogy érezni a meleg levegőt, lápra középre fúj rendesen? Automata fütőrenszer Opel astra h
-
nézegetem a astra k-kat.
ami sanszos az a 1.4-es benzines 145 pacival /asszem/. viszont csak 3 hengeres. lehet erről már valamit tudni?? jó? nem jó? felejtsem el az opelt?? -
mohabá 007
aktív tag
válasz
nilrem #98135 üzenetére
"...Hiba: három hengerezés kimaradó gyújtás miatt. Hibakód P0300...."
P0300 = Rendszertelen/több hengert érintő égéskimaradást érzékelés
"...Úgy tűnik motor vezérlő hiba lesz...." Lényeg a piros mondat:[kép]
Van megfelelő üzemanyagnyomás? Üa szűrő tiszta? A tankban lévő szűrő ís tiszta? Az üa szívattyú rendben?
-
válasz
mohabá 007 #98139 üzenetére
néztem közben j astrat is, 1.4 turbo 140 pacival. Igazából nem sokkal drágább mint a corsa.
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
nilrem #98135 üzenetére
Nálunk c14nz-nél hasonló volt: melegen kihagyott 1 henger... hiba: gyújtásosztó repedt volt, melegen nagyobb lett a repedés és megszűnt a kontakt
elég nehezen jöttek rá: tettek bele egy bontottat, ami szintén repedt volt, ugyanaz lett a hiba... majd bontottak egy jót, amivel tökéletes már vagy 5 éve
-
nilrem
aktív tag
Opel Astra G 1.4 Z14X motor. Hiba: három hengerezés kimaradó gyújtás miatt. Hibakód P0300. Ha újra indítom akkor minden ok megszűnik a probléma de kb 60 km múlva újra előjön. Gyertya, gyújtástrafó cserélve újra. Injektor felcserélve. Kompersszíó hideg melegen mérve is tökéltes. Kábelek csatlakozók átnézve, egyedűl a test kábel nem volt szép állapotban az is lecserélve. Szelepek kokszosodása így ki lett zárva és elektromos hiba irányban tovább mentünk. Úgy tűnik motor vezérlő hiba lesz. Javítatott már valaki motor vezérlőt? Hengerfejhez van itt még rögzítve a vezérlő, ahogy olvasgattam utána elég gyakori hiba lehetőséget ad ez konstrukció így. Esetleg más ötlet valakinek?
-
válasz
mohabá 007 #98121 üzenetére
hétköznapi halandók számára?
valami gyakorlati különbség?
-
SPF
senior tag
Erről a kocsiról leírás és képek alapján mi a véleményetek? Ennek a motornak láncos vagy szíjas lehet a vezérlése?
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy mi a különbség a kettő között? https://zsu.hu/altalanoskereso?s=flr8ldcu&page=10FLR8LDCU+ és FLR8LDCU+
Köszönöm! -
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007 #98118 üzenetére
Köszi
most még figyelgetem a mutatot ha 0 van menet közben szét szedem és adok neki egy kis kontakt spray
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #98107 üzenetére
Kerestem, és találtam (ne zavarjon, hogy a kormány rossz oldalon van : )
[link]
-
1.4-es D corsaban van érdemi különbség a 87 és a 101 pacis változatok között?
-
AMD Power
titán
-
slett27
addikt
válasz
szabonagyur #98111 üzenetére
A kagyló formájú üléseknél félek hogy kikopik az ülés széle a végén szakad is (láttam már ilyet). Bár lehet hogy ez csak 300e km-nél jelentkezik, nem tudom.
-
Tikakukac
titán
válasz
szabonagyur #98109 üzenetére
A huzatra gondolt
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007 #98105 üzenetére
Ez G Astra, H esetében is ez?
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #98094 üzenetére
Tessék: [Műszeregység kiszerelése]
-
AMD Power
titán
Sajnos a fogyasztás már ezelőtt is "rossz" volt. De már mind1. Nem tudok vele foglalkozni.
slett27 Semmi extra. Tönkre ment újra a km óra spirál az autóban. Eladás előtt még megcsináltattam.
Most én is Auchannál tankolok egy ideje. SX4 egyelőre szereti.....
Októberben elvitték volna. De ameddig nem lett meg a másik addig nem akartam eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest