- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
ha sérül a fékkör, akkor beesik a pedál, mert nem tudsz nyomást előállítani, mert a lyukon elengedi. ha szivárog, beleállsz a fékpedálba és szép óvatosan kell hogy menjen lentebb a pedál, a szivárgás nagyságától függően. ha levegős, akkor pumpálhatod és mindig tövig be tudod nyomni(levegő összenyomható), ha jó, akkor 1-2 pumpa és beton lesz a pedál.....
-
-
gban
veterán
válasz
AMD Power #48492 üzenetére
Nem vágom igazából hogy hogy működik, de ezek szerint üres tartály mellett is van fék, és ha hátul folyik el akkor az első még fog?
Mert marad a csőben fékolaj? Ez nem körbemegy valahogy mint a hűtővíz, és üres tartálynál már nem megy a fékhez olaj, egyikhez sem?
Vagy ez nem kör hanem a cső végén a fék, és egy egyenes folyadékoszlop egyik végét nyomom, a másik meg nyomja a féket, és csak a folyadék "eleje" cserélődik, ahol nyomom? -
AMD Power
titán
válasz
mohabá 007 #48489 üzenetére
Gőzöm sincsen. Két ilyen patron van benne. Hátul. Két párhuzamos rendszeren vagy mi. Ha ott elfolynak akkor is lenne a fékem azt mondja, Csak nem lenne olyan jó a fékhatás. Tök hülye vagyok ezekhez amúgy.
-
AMD Power
titán
Voltam ma reggel a szerelőnél. Megnézte a gépet. Persze ingyen. Letisztította megnézte. Azt mondta ,hogy látszik ,hogy szivárog de iszonyat lassan. Ő azt mondta ,hogy magának ezt még ki sem cserélné. Mondtam ,hogy én viszont szeretném.
Kérek rá ár ajánlatot egy-két helyről. Azt majd kicseréltetem.
-
beg
veterán
válasz
sasa58 #48478 üzenetére
Én akkor dobtam át múlt héten a télit, mikor a nyárival hazafelé csosztorálva este 8-kor kikanyarodott elém egy életunt kamikáze suzi swift egy felüljáró felhajtóján, mikor neki akkora piros macisajtja van mielőtt felkanyarodik, mint egy malomkerék. Finoman megfékeztem (ABS nincs, woodbench edition) majd a felüljárónak és a 3.5C foknak köszönhetően az enyhe íven megindult a segge (valamelyik hátsó beblokkolt a csúszós íven). Amikor már láttam, hogy anélkül, hogy lebontanám a szutyi seggét vissza tudok keveredni a sávomba, leszálltam a fékről és összeszedtem. Nem tudom hogyan, de sikerült. Utána hajókürt, reflektor és az egyenes ági családtagjaival való intim együttlétet hangosan szorgalmazva próbáltam a tudtára adni, hogy rohadjonmeg
De még csak a tükörbe sem nézett, észre sem vette az egészet.
Télivel ennyi fékerőnél tuti nem úszott volna meg. Felőlem lehet 30 fok is nappal, ha este és reggel 3-5 fokkal indítok, nem sajnálom a télinek azt a pár tized mm kopását.
-
haddent
addikt
válasz
sasa58 #48482 üzenetére
Hát az lehet, nem nagyon folgalkoztam a pontos definícióval, mivel úgyis tökmindegy, rengeteg mindentől függ
Valószínűleg lehetett volna még várni vele, de engem olyan nagyon nem zavar, hogy picit talán jobban kopik. Egészségtelennek már biztosan nem nevezhető, hogy fennt van, nincs nyári meleg
-
sasa58
tag
válasz
diablo1984 #48483 üzenetére
Hajdú-bihariakra nem vonatkozik.
-
sasa58
tag
válasz
haddent #48479 üzenetére
Csak poénnak szántam
De én úgy tudom, hogy napi 7 fok átlaghőmérséklet alatt ajánlott a téli gumi.
Ez Bp-en tegnap kb.:10, ma:13, Jövő héten 10-12 lesz. Nem is kötözködés képpen írtam, mert a hét elején bizony voltak -1 fokok is, de a vadi új Dunlop nyári gumim a száraz úton tökéletesen viselkedett. Úgyhogy várok még egy-két hetet a cserével. -
sasa58
tag
Na mindenki visszarakta a nyári gumikat?
-
adorjant
őstag
Astra G tempomathoz fék és kuplungkapcsolót hol keressem,lábtérből látszik,vagy le kell szedni a műszerfal alját?
-
gzbotii
nagyúr
Valaki nem tudja a B Corsaba jaro ízzok kódjat?
Akartam venni Osram SilverStart és kérdeztek a kódját...hozom se volt.. -
bubi92
őstag
Lassan jobb lesz az autóm mint mikor hozzám került annyit költök rá. Felmerült bennem, hogy pár dologgal bővítve nem is lenne ez annyira rossz. Digit klímát szerelt már be valaki utólag manuális helyére g astraban? Gondolom hátulra elektromosra cserélni az ablakot nem lehet túl bonyolult. Illetve középben a váltó és a hamutartó között van egy műanyag panel, aminek a hátuljában két kábel van. Azok mire szolgálnak? Itt:
-
SPeti1984
senior tag
Tudnátok segíteni Nekem abban, ha 2010-es Meriva B-ben van keréknyomásellenőrző, akkor az kerekenként külön szenzoros vagyis direkt rendszerű és téligumihoz külön kell venni szenzorokat, vagy indirekt ami ABS alapján a kerék gördülést figyeli csak? Köszönöm előre is a segítséget.
-
amargo
addikt
válasz
mohabá 007 #48444 üzenetére
es F_Gergely, koszi, megnezem ezek alapján
ui, csak egy telefon vagy kamera lesz rakotve.
-
gban
veterán
-
Srácok help. F astra kombi. Hátsó ablakmosó funkció behalt, nem megy hátra a szmötyi, helyette kifolyik az autóból és tócsa lesz az autó alatt
Hol fut a cső? Szétcsúszhatott?
-
trassher
addikt
válasz
mohabá 007 #48456 üzenetére
Na akkor majd otthon adok neki védőoltást télre, hátha segít rajta.
-
mohabá 007
aktív tag
Most,hogy jobban belegondoltam,van olyan is,hogy egy hosszú padra áll,az egészet magasra felemeli(az autó saját kerekein áll,mintha a földön lenne,) a szerelő alásétál. Az egész emelőszerkezet elkezd rezegni,izeg,mozog oldalra.Ekkor ellenőrzik a szilenteket,öszekötőket..stb.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
trassher #48452 üzenetére
Nem tetszik a szilent guminak hogy hideg van,fázik,összehúzza magát,tapad,nyikorog.(fecskendő, injekciós tű,varrógépolaj,apró szuri) nem fog tapadni,nyikorogni.Kopogni akkor kopog, ha ki van kopva,viszont akkor télen,nyáron kopog.Nekem is olajos már a lengéscsillapító tetejénél,de normálisan működik.Majd ha a műszer azt mondja,hogy rossz,cserélem.Addig meg tegye a dolgát.
-
trassher
addikt
válasz
mohabá 007 #48451 üzenetére
Pedig attól féltem csak hogy ott lesznek gondok, nem mondtak semmit ezzel kapcsolatban.
Elől nincs ami nyikorogjon a csillapítókon kívül mert minden cserélve volt tavasszal. Hátul már picit olajos a csillapító szára. Ha szilent lenne akkor az kopogna nem pedig nyekeregne.
Amúgy a vizsga káros anyag kibocsátás méréssel kezdődik, csak utána jön a pad.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest