- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
sasa58 #48478 üzenetére
Én akkor dobtam át múlt héten a télit, mikor a nyárival hazafelé csosztorálva este 8-kor kikanyarodott elém egy életunt kamikáze suzi swift egy felüljáró felhajtóján, mikor neki akkora piros macisajtja van mielőtt felkanyarodik, mint egy malomkerék. Finoman megfékeztem (ABS nincs, woodbench edition) majd a felüljárónak és a 3.5C foknak köszönhetően az enyhe íven megindult a segge (valamelyik hátsó beblokkolt a csúszós íven). Amikor már láttam, hogy anélkül, hogy lebontanám a szutyi seggét vissza tudok keveredni a sávomba, leszálltam a fékről és összeszedtem. Nem tudom hogyan, de sikerült. Utána hajókürt, reflektor és az egyenes ági családtagjaival való intim együttlétet hangosan szorgalmazva próbáltam a tudtára adni, hogy rohadjonmeg
De még csak a tükörbe sem nézett, észre sem vette az egészet.
Télivel ennyi fékerőnél tuti nem úszott volna meg. Felőlem lehet 30 fok is nappal, ha este és reggel 3-5 fokkal indítok, nem sajnálom a télinek azt a pár tized mm kopását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged