Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem akarok kekeckedni, de akkor ez pont olyan nehéz lett mint a H volt (ici picit még több is). Tehát ez nem egy "húmekkora" teljesítmény, inkább csak a J volt nagyon csúnyán elcseszerintve ilyen szempontból. Vagyis az 1.4 szívó nem tudom mennyire lehet virgonc meg menynire élvezet vezetni. Max nagyon nyugodt buddhista embereknek

1.4 turbót ki vesz 125 lóval, amikor van 150 -el is?
Vagy nagy az árrés?
Na az 1.6 turbó 200 lóval, az viszont wow
Gyárilag 200 pacis 1.6 -os turbó benzin, hmm.... Azért itt megindul a fantázia és 250 lóig meg sem áll.
A 95 lovas dízel egy vicc kategória, a 136 lovas kellemes lehet, de szerintem simán elférne egy 2.0 -ás dízel, főleg a kombikban majd kellemes lehetne. Mert iiiiigen tudom, nyomatékos, meg turbós meg minden, de akkoris, szerintem jó lenne.Egyébként nagyon tetszik, baromi szép lett. A J nem igen jött be, túl kerek. Ez vagány lett. Bár ez a rövid motortér + a motorháztető/lökös csatlakozás az... leizzadok még mindig ha rágondolok/nézek, dehát ez van.. mostmárcsak ilyen lesz a gyökér gyalogosok és a vadbarom sofőrök kedvéért

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy nagy az árrés?
Gyárilag 200 pacis 1.6 -os turbó benzin, hmm.... Azért itt megindul a fantázia és 250 lóig meg sem áll.