Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz BigBlackDog #45743 üzenetére

De nem a múltkor épp veled beszéltük, hogy az 8 szeleps volt? F astrával, 8 szelepes 1.6 moci, én is felszántom a füvet betont mindent mégis köszönőviszonyban sincs a Hastrához amivel ha szántani akarnék akkor fel kéne tolnom 3000ig és úgy kuplungolni. Az F meg csak simán felrug.
    Ez nem hiba, ez fícsőr ;] Ez van, alul fűnyíró, felül porsche, "enyhe" túlzással élve mindkét végén.

De egyébként ha normális, szépen vezetek, és nem nagypapi üzemmódban, csak forgalmi viszonyoknak megfelelően, felesleges padló-satu nélkül stb., akkor légkondival együtt tök jól kényelmesen tudok menni váltogatni a Z16XER -rel, nekem bőven jó. Ha meg épp elpattan az ér -amit csak akkor engedek meg ha full meleg a motor persze!!- akkor 3000, 3500 -tól, 4000 felett nincs ilyen földbedöngölés hiába tdi meg bármi. Ma is volt egy, induláskor a nyomaték úgy kilőtte, hogy fél kocsihosszal elém ugrott, aztán amikor ő elfogyott 3000nél akkor én még megnyomtam 4000ig és sehol nem volt mire megtalálta a kettest. Kinek mi tetszik / hasznos, nekem ez :DDD

Nemt0m12 na ez azért sose tenném az enyémmel... ha nagyon nyugis vagyok és spórolok akkor 60 -al megyek négyesben

Új hozzászólás Aktív témák