- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igazándiból úgy csináltam a zablisztet, hogy az apró szemű zabpelyhet ledaráltam kávédarálóval. Na én ezt neveztem el zablisztnek

Ugyanezt az elvet követem a reggelimnél, hogy a chia magot is ledarálom és így sokkal jobban vegyíthető a görög joghurtba, meg jobban is ízlik az állaga miatt
-
Ha zabot használsz, jobb a zabpehely. Minél közelebb áll az eredeti formájához, annál lassabban emészthető. A legjobb az a változat, ami csak laposra préseli a magokat.
A liszt sokkal gyorsabban szívódik fel, megemeli a vércukrot. Az inzulin reakció után vissza jön az éhség érzet.
Az étkezési cukornak a bomlása két fázisban történik. A kettős csúcs még jobban kavar be a vércukor, inzulin és éhség kapcsolat rendszerébe.Az ilyen kis trükkökkel lehet a fogyástól leválasztani az éhezést. Minden gyorsan emészthető étel, ételkészítési szokás kerülendő.
-
Doki16
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Olyat már csináltam, finomabb volt mint a lencsével. De nagyobb kalóriás volt a túróval készülő receptem mert az több mindent tartalmazott, többek között zablisztet és zabpelyhet is. A lencséből készülő "tészta" abból a szempontból volt jobb, hogy csak a lencse kellett hozzá és az ízesítés és egy sütőpor.
-
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi a tippet, most rákeresve kicsit magas az ára, leget hogy majd egy próbát teszek vele.
Most a lencsén gondolkozok, hogy arra kéne majd ráállni, mert egész jó dolgokat olvasni róla mint pl.: alacsony glikémiás index és magas fehérje tartalom. -
-
Doki16
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
És mi a vélemény a bulgurról? Azt néztem abban még kevesebb a kalória. Lehet enni diétában?
-
ncc1701
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
+1, rizst kompletten elhagynám.
-
Jól csinálod.
Csak egy apró változtatást szeretnék javasolni.
A rizs helyett a Quinoa-t jobb használni.
A főzés módja kb. azonos a rizzsel.
A kalória tartalma némileg alacsonyabb.Viszont kevesebb benne a szénhidrát. Több a fehérje, a ballaszt és ásványi anyagok. Egyszóval egészségesebb.
A fogyni vágyók számára hatalmas jó hír. A Quinoa-t lassabban bontja az emésztés, tovább marad meg jóllakottság érzete. Az, hogy az egészség szempontjából sokkal előnyösebb, csak hab a tortán.
Az íze kissé a dió irányába hajlik. Három színben termesztik. Ez emelheti az ételek látványát. Kevert színekben is lehet vásárolni.PS:
Töltött káposztában kb 60% rizs és 40% Quinoa arányban érdemes használni. Szükség van rizsre is a megszokott állaghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs