Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
En is osztom Gergőke88 véleményét, 1.8 benzin+gáz
. Dízelre szokták mondani a 20-25k km/év futást, hogy az alatt nagy a rizikó. 15k km az nem sok. Ha volt egy kókler gazdája, 8-10 évesen ennek a 100 ezernek a többszörösét hagyhatod a szervízben pikk pakk.Ha szeretsz kockáztatni és mondjuk van egy 3-400 ezer forint gond nélkül arra, hogy szervízbe rádobd, amikor kell, akkor vegyél egy dízelt és ha szerencséd van, akkor jól fogsz vele járni. Én az 1.7 dízelt tudom ajánlani, nekem is az van (astra h gtc) és neten is jókat lehet róla olvasni és nekem is jók vele a tapasztalataim.
Ha biztosabbra mennél inkább, vegyél benzint gáz kombóval. 15k km en nem sokat spórolsz üzemanyagon egy dízellel egy benzin-gáz üzemű autóhoz képest. Még én is szimpatizálok a gondolattal, annak ellenére, hogy 25k km körül/fölött megyek egy évben

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- ASUS notebook topic
- Futás, futópályák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Óra topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Dízelre szokták mondani a 20-25k km/év futást, hogy az alatt nagy a rizikó. 15k km az nem sok. Ha volt egy kókler gazdája, 8-10 évesen ennek a 100 ezernek a többszörösét hagyhatod a szervízben pikk pakk.