- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
En is osztom Gergőke88 véleményét, 1.8 benzin+gáz
. Dízelre szokták mondani a 20-25k km/év futást, hogy az alatt nagy a rizikó. 15k km az nem sok. Ha volt egy kókler gazdája, 8-10 évesen ennek a 100 ezernek a többszörösét hagyhatod a szervízben pikk pakk.Ha szeretsz kockáztatni és mondjuk van egy 3-400 ezer forint gond nélkül arra, hogy szervízbe rádobd, amikor kell, akkor vegyél egy dízelt és ha szerencséd van, akkor jól fogsz vele járni. Én az 1.7 dízelt tudom ajánlani, nekem is az van (astra h gtc) és neten is jókat lehet róla olvasni és nekem is jók vele a tapasztalataim.
Ha biztosabbra mennél inkább, vegyél benzint gáz kombóval. 15k km en nem sokat spórolsz üzemanyagon egy dízellel egy benzin-gáz üzemű autóhoz képest. Még én is szimpatizálok a gondolattal, annak ellenére, hogy 25k km körül/fölött megyek egy évben

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- PlayStation 5
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Dízelre szokták mondani a 20-25k km/év futást, hogy az alatt nagy a rizikó. 15k km az nem sok. Ha volt egy kókler gazdája, 8-10 évesen ennek a 100 ezernek a többszörösét hagyhatod a szervízben pikk pakk.