Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Ja a klíma gondom megoldódott, (lehet mondtam már - ha mondtam már akkor sorry) ugye a klímám működött de kb csak 1 óra után kezdett el hűteni, nyomás értékek jók voltak, gázt nem engedte.
Mondtak nekem ventilátort, szárítószűrőt, meg a fene tudja még mit mint hiba.
Voltam több klímásnál mindenki csak a vállát vonogatta mondván hűt ez (persze hogy hűtött mert mire oda értem 1 órát autókáztam addigra meg magához tért a klíma).
Nos a probléma rém egyszerű volt, (én se gondoltam volna rá) a nyomás a rendszerben jó volt, viszont a gázt lefejtve kiderült hogy maga a hűtőközeg, csak 300 gramm volt a szükséges 700-900 gramm helyett.
Dugulás nincsen, (át lett járatva a rendszer) fel lett töltve a klíma rendesen, most álló helyzetben 5 fokos levegőt fúj, menet közben a leghidegebb fokozaton 1,5 fokos levegőt tol
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest