Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
sasa58
üzenetére
"Egy nem gyári hegesztést is be lehet kenni, valamivel, hogy gyárinak tűnjön."
De ez is egy olyan dolog, hogy azért nem Maseratit néz az emberek nagy többsége, 90%, hogy lesz legalább egy ugyanolyan autó a kereskedésben, vagy a következőnél 100 méterrel arrébb. Egy autó alapján szerintem nem szabad vásárolni, kb. 4-5 autó után azért szerintem elég jól fel tudod térképezni előzetesen már, aztán utána jöhet a többi.
Szerelőt én sem vittem még magammal, mert nem találtam olyan állapotú autót laikusként, amire érdemes lett volna elrángatni. Nem mondom, biztos engem is simán meg tudnak vezetni, de alapból nagyon kritikusan állok a dologhoz, talán ez majd segít kicsit.Én pl. nem egyedül mentem soha, hanem mindig volt velem valaki, aki ha nem is értett hozzá legalább beszélgetett a tulajjal. Nem szeretem, ha magyaráznak közben, mert nem érdekel

Új hozzászólás Aktív témák
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest