Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz stickermajom #45231 üzenetére

Hát amit itt felsoroltál abból nekem minden csak extra bonyolítás, költségnövelés, nehezebb és drágább javíthatóság, baromira nem kell. Én tényleg baromira igénytelen vagyok (nem félreérteni, igényes vagyok arra, ami nekem kell, csak nem nagy, nem sok az igényem), A -ból B -be eljutni, minnél jobb útfekvés (beleértve a motort, futóművet mindent), egy sima légkondi muszáj mert már ebben az országban is szét kell rohadni nyáron, de kb ennyi volt. Ilyen automata ablaktörlés meg is baxna az ideg amiket olvasni lehetett róla stb.. Meg annyi pénzért? Áhh... nem kössz :C Majd ha futja egy 20-30 milliós Audira zsebből, akkor azt felextrázom, addig minnél egyszerűbb megbízhatóbb és erősebb legyen egy autó, a többi meg le van sajnálva.
    Igen, tisztában vagyok vele, hogy én vagyok a 0.01% és baromira nem a célközönség :R

sasa58 sebváltásnál rángatás az nálam user error (nem beszólás neked, de ez van, nálam ez az a kategória), írtam a múltkor is, nem fél-automata turbó dízel ez, add neki a gázt kicsit amikor váltassz. Sportos váltás alatt mit értessz? Ültem haverom automata valami sl mercijében, az se vált gyorsabban mint én ha nagyon odafigyelek, megint ugyanaz a szabály: nyomod be a gázt óvatosan, húzod kifele a sebességből, amikor érzed, hogy már akad akkor indul be a kuplung épp ameddig kell, közben már szinte benntvan a másik sebességben kuplung felrug de marha gyorsan akár és pici gázfröccs (vagy akár padló ha épp úgy tartja kedved). Ez működik, ez tény, ennél sportosabbat nem igazán tudok elképzelni :F
    Olajhoz viszont valóban egész szép étvágya van akkor :Y Én most azt találtam ki, hogy reggelente nézem, teljesen hideg és lecsöpögött olajnál, így tudom garantálni, hogy mindig ugyanazt látom. (Azért emeltem ki, mert ha hülyeség akkor javítsatok ki, ne hülyítsem saját magamat is!)
    A dohc-vvt csörgés nálad meddig tart? Beszéltük a múltkor is, ha annyi, hogy pöccröff-csatattatatatata-bümbümüm és ezután gyönyörű szép sima alapjárat, én nem hiszem, hogy gond lenne 1-2 másodperc miatt.

Új hozzászólás Aktív témák