Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Nekem sincsenek amúgy különösebb elvárásaim extrák terén, digitális automata klíma, legalább GID kijelző, legalább CD30 MP3, 4 elektromos ablak (de kettővel is beérem, ha a többi stimmel), könyöklő, REC modul hátul, hogy 1-2 számomra érdekesebb dolgot tudjak aktiválni a későbbiekben (menet közben automatikusan záródó ajtók, kulccsal lehúzható/felhúzható ablakok). Ezeket igazából extráknak sem kéne hívni, annyira alap dolgok szerintem már egy ideje.
Ami még számít az a tempomat, ez már nem annyira alap, de nekem fontos lenne. De ezt berakják 30-ért utólag, vagy magam szerzek bontottan index kart és berakom, ha be van vezetékezve a kuplung. Bár ahogy olvastam Classicoknál pl. ezen is spóroltak már. Tudom, a többit is meg lehetne csinálni, de azért hadd ne legózzak már 2+ millió elköltése után fél évet.

Ha ezek mellé esetleg kerül egy automata fényszóró (bár ennek csak DRL-es autókban van értelme szerintem) és egy esőérzékelős ablaktörlő, annak csak örülök, de ezek nélkül bőven tudnék élni, nem is szempont keresgélés közben.
(#45229) sasa58 Mi baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest