Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Szerintem ezen nincs sok minden, amit lehet máshogy is látni. Az elsők között lökném valami nagyon mély söt verem aljára az összes ilyen pitiáner számlagyáros és adócsaló senkiházit, akik miatt az egész ország szív, élükön a tisztességesen működni próbáló vállalkozásokozásokkal....
na de welcome back opel topic
csak azért emellett nem tudtam elmenni, hogy nehogy már még az ilyeneket tekintsük példának és "élelmesnek". Az ilyeneket egy svéd társadalom kilöki magából, de egy német finanzamt is úgy megzsanettolja, hogy többet ne legyen kedve ilyet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak azért emellett nem tudtam elmenni, hogy nehogy már még az ilyeneket tekintsük példának és "élelmesnek". Az ilyeneket egy svéd társadalom kilöki magából, de egy német finanzamt is úgy megzsanettolja, hogy többet ne legyen kedve ilyet csinálni.