- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Némelyiken sírtam

Én is buszsávból kanyarodtam volna kisívben, hát hogy máshogy? Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy te nem a kereszteződés előtt 10-20m -rel megszaggatott résznél tértél ki folyamatosan indexelés mellett, hanem dugót előzve 200m -ről majd rendőrt látva "ja hopp én itt megyek le jobbra csak azért vagyok itt"
De javíts ki ha tévedek 
Declare nav szerintem teszi a dolgát. Vezetéssel nem tudnak mit csinálni a kis emberek
Na meg az a vezetésről szóló infó is honnan származott? Az amerikánóktól.. megbízható tisztességes fajta, a kérdéseik is hazugságok. Szóval szar itt minden és mindenki, de ettől még mint hivatal szerintem most épp tették a dolgukat az utóbbi időben
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De javíts ki ha tévedek 
Na meg az a vezetésről szóló infó is honnan származott? Az amerikánóktól.. megbízható tisztességes fajta, a kérdéseik is hazugságok. Szóval szar itt minden és mindenki, de ettől még mint hivatal szerintem most épp tették a dolgukat az utóbbi időben