- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Hat nem tudom, de autoszerelö/fuvarozo emberkek, mind egyertelmüen osztja azt, hogy ukrajnaban/romaniaban tankolni, csak ha nincs mas valasztas....kormolos, szotykos, többet fogyaszto benzin.... de en nem tudom, de ezeket siman el is tudom kepzelni. Nekem nem lenne bizalmam ilyen ukran/roman benzinhez az biztos. Mondjuk reszemröl mind1 is, mivel utba sem esik, meg messze is van, ha ingyen adnak sem erne meg ott tankolni

Mondjuk azert abbol messzemenö következtetest ne vonj, le hogy egy fekete s mercibe, Magyar rendszammal ott tankolnak
azert az elegge jol leirja a kepet azt gondolom, ha valaki lyen autoval ezt figyeli, hogy hol olcsobb nehany forinttal a benzin... 
A magyar hazi palinkan mar inkabb összeveszünk, mert azt en is jobban szeretem

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PayPal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azert az elegge jol leirja a kepet azt gondolom, ha valaki lyen autoval ezt figyeli, hogy hol olcsobb nehany forinttal a benzin...