Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Nekem is H astra van, de hogy klassik nem klassik, ilyeneket nem tudok
2008 as.- Vizhöfokmerö az nincs ez teny (menüben a közepsö kijelzön meg tudod nezni egyebkent).
- Hatso üles nem dönthetö? Hat en ilyet meg autoban nem is hallottam. Nekem dönthetö külö ket reszben.
- Fütes: Nekem dizel van (1.7) de ebben van ilyen kiegeszitö elektromos fütes, ami kb 3 perc utan kezd meleget fujni itt a 0 fokokban is. Normal menet közben üzemmeleg motornal (85-90fok) egesz jol müködik az automata klima. Nem mondom hogy hibatlanul preciz, parat volt mar, hogy nekem kellett allitanom az ablakra, hogy szedje le, de egesz jol be tudom allitani kellemesre, nincs vele bajom.csomagter zarral sins bajom, meg nekem xenonos igy a tompitottrol nem tudok nyilatkozni. Mondjuk en xenon nelkül autot magamnak nem vennek, tul durva nagy a különbseg
de ez nem opel hiba, ennyit tud a halogen.Nekem a menü rendszere teljesen megszokhatatlan (hogy a jobbra balra nyilak közül melyikkel megy föl le...vagy a klimat ha kapcsolni akarom 5öt kell kb navigalni a menüben, az is vicc. Ezen kivül az üles kisse kenyelmetlen, de most rendeltem kartamaszt meg derektamasz parnat, kivancsi leszek

Amugy azt kaptam amit vartam. Hasznaltan vettem fel eve, most van benne +180k, van par hiba amit ki kell majd küszöbölni, de teszi a dolgat szepen.....megszerettem a kis gtc t na

Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2008 as.