- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
tegnap jártam cromaxnál, mert rendeltem ajtókárpithoz patenteket meg ablaktekerő karhoz biztosító rugót ...múltkor is elvesztettünk egy ilyet, amikor leszedtük a kárpitot, gondoltam legyen 2db tartalékba, nem romlik meg és enni se kér... amikor rendeltem, akkor volt még ilyen-olyan utángyártott 38ft-ért, gondoltam jó lesz az nekem: ez egy egyszerű drótdarab, egyszer felrakom, odafogja a tekerőt és annyi, el se romolhat ...tegnap megyek, srác mondja, hogy ilyenből már csak eredeti dzsíem létezik kb 250/db--ért, az megfelel-e? utángyártottat egyáltalán nem tartanak már (le is vették azóta a weblapról) ...persze, nem szórakozok... nem viszem el, tuti elvesztek egyet és 200ft-ért tépem majd a hajam
...de komolyan egy ilyen 20filléres fémdarabban is majdnem 10szeres a felár a gyári esetében, ez nevetségesui: most esett le, hogy itt a munkahellyel szemben van egy bontó
...legközelebb ha valami kell, átsétálok már hozzájuk, hátha olcsóbban megúszok ilyen apróságokat (pl övfeszítő patron kellene vezetőoldalra, ezt pedig 8-10ezrekért láttam mindenhol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Makett, makettezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- További aktív témák...
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...de komolyan egy ilyen 20filléres fémdarabban is majdnem 10szeres a felár a gyári esetében, ez nevetséges
...legközelebb ha valami kell, átsétálok már hozzájuk, hátha olcsóbban megúszok ilyen apróságokat (pl övfeszítő patron kellene vezetőoldalra, ezt pedig 8-10ezrekért láttam mindenhol)