Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
meroly
üzenetére
A H Astrák igen jó autók. Ismerősök közül mindenki jót mond róla, de az 1,4-es motort kicsit gyengének tartják ehhez a kasztnihoz. Persze aki nem olyan vezető, annak ez nem számít. az 1,4-es kb. ugyanannyit ehet, mint az 1,6-os, de ha kombiba egyáltalán tettek 1,4-est (nem szoktak), akkor az többet ehet, mint az 1,6-os. A kombi nehéz, ha megpakolod, akkor meg főleg.
-
meroly
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ja nem pont erre gondoltam, mert a km sztem is sok.
Az hogy jó autó, mit takar? Ezt mindegyikre rá lehetne mondani
Harmatos alatt azt érted, hogy nem megy, csak olyan nagypapásan? Nagyon észrevenni mondjuk egy clio után ezt? Mivel diesel, azért én sem hajtottam, de ment rendesen.
Mennyit eszik kb az 1,4-es és mennyit az 1,6-os? -
meroly
veterán
Sziasztok!
Egy 1,4-es Astra H-nak (kombi) kb milyen fogyasztása van?
Mik a tapasztalataitok ezzel az autóval kapcsolatban? Szervizköltség, javitások, hibák. Mire figyeljek vásárláskor, stb, stb?
Ilyenre gondolok pl.köszönöm
-
wwhy
veterán
hurrá, minden gond nélkül meglett a műszaki

-
_seth_
veterán
Csináltam pár új képet a vectráról 2010 március-tól kezdődnek az újak
A parkolóradar dudrai lefestve nem is rontanak sokat az összképen 
Nekem kutas tankolt egyszer majdnem gázolajat még a kadettbe + vectrának megkarcolta a fényezését szerencsére nem látszik így én köszönöm szépen de megoldom egyedül a tankolást de azért én is mindig 2x megnézem mit tankolok bele

Aki az új feltöltött képek közül megmondja, hogy mi a jelenlegi műszaki hibája az autónak azt szóbeli dicséretben részesítem

-
wwhy
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
akkor csak szerencsés vagyok; tank leereszt és csak a benzinszűrőt cserélték, és kopp-kopp minden a régi. Összesen 1,8km-t mentem azzal a benzinne, ami még tankban volt, aztán "lefulladt". Holnap reggel lesz a műszaki, beszéltem az Opel szervizzel, ahol tegnap voltam, azt mondták emiatt 100%, h nem lehet baj a "zöldkártya" résszel; tisztítás után jártam már 35km-t. Tényleg nem vitáznék, de a neten több helyen azt írják, h a dízelbe benzin sokkal gázabb, mint fordítva.
-
válasz
fero02
üzenetére
Velem is előfordult egyszer, kollégákkal is többször, hogy a dízel céges autóba benzint tankoltunk. Tank leereszt, dízellel feltölt, (légtelenítés), indítózás, és már ment is tovább gond nélkül. Fordítva ez nem működik. Ki kell takarítani az egész rendszert, és jó eséllyel pár dolog cserés lesz.
Van ilyen paszta, de nagyjából 0 az értéke. A lyukas kipufogó olyan, mint a szuvas fog, kívül pici lyuk, de belül már teljesen odavan. Nem megy át zöldkártyán, ami szerintem helyes.
-
Gyick
őstag
Még egy kérdés.Kicsit lyukas kipufogóval adnak szerintetek zöld kártyát?
-
Butaság. Nem ok nélkül van a dízelnek a vastagabb beöntője. Dízelbe tudsz benzint, fordítva nem (elvileg). Ugyanis a gázolaj lényegesen sűrűbb, olajos anyag. A benzinszűrőt azonnal tönkreteszi, valamint eltömi az injektorokat, minden szűkebb részt. Ezzel szemben a benzin kiváló oldószer, ki lehet vele mosni mindent, simán átfolyik ott, ahol a gázolaj is. Majdnem minden dízeles alkatrészt benzinnel mosnak ki, vagy benzin/benzol alapú oldószerrel.
#10881: Bontóból szerezz egyet. 200Ft lesz.
-
dragonfx
veterán
2000 környéki 1.4 16V astra G 90lovas.
vélemények?
fenntartás szervízárak....típushibák....ja és fogyasztás!!!.... -
tomyoy
senior tag
nálunk a zöldkártyával nem szaroznak, álj be a bejáróra és hozd be a papírokat...nem izélnek vele...
nekem is nemsoká műszaki és valószínűleg nem fog beleférni 4 új lengéscsillapító a keretbe, szerencsére fater a műszakiztatóban dolgozott, így nem lenne téma a műszaki, de saját biztonságom érdekében ki lesz cserélve.
egyébként ha benzinesbe diesel megy az nem para, nagy gond nem lehet, be se indul, lehet ha üzemmeleg a motor akkor pöfögne, de tuti gáz....inkább a katalizátor megy tönkre...
dieselbe benzin az már más tészta, a benzin hamarabb begyulad mielőtt a sűrítés teljes egészében megtörténik, ezért el lehet képzelni hogy mi történhet, sőt adagoló és a porlasztó csúcs is bekrepálhat...tehát az egész rendszer..
-
wwhy
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
benzinszűrő ki lett cserélve, a régit meg kidobtam, gondolom úgysem jó már semmire.
A neten olvasgatva én fordítva láttam, hogy a benzinbe dízel a kevésbé ártalmas (porlasztócsúcsok, nagynyomású szivattyú) (állást nem foglalok, nem értek hozzá); majd kiverem a rokonból, hogy mi volt, szerintem kannás bor esete forog fenn, csak hát vmiért elnézték.Corsa C Twinport, 2006, 12XEP
-
A bólintás pont eláshatja a zöldkártyád. Járasd ki. A benzinszűrőt meg kell nézni!
Dízelbe benzin gyakori eset, de az a kevésbé ártalmas. Fordítva nem is értem, hogy jött össze, mert a dízel csöve vastag a benzines betöltőbe.
Szerk.: most látom, a benzinszűrőt cserélték. Milyen autó is a tied? Tényleg frissíteni kell az első hozzászólást. Én is csinálok majd képet.
-
wwhy
veterán
válasz
tomyoy
üzenetére
másodjára már én is tudni fogom a dörgést, de elsőre sz@r érzés, hidd el

de remélem soha nem lesz másodjára; nemrég lementem, hogy pöc-röf, de majdnem guta ütött meg, mert ismét csak döc-döc-leáll volt; aztán kicsit pöcögtettem a gázpedált, lett röf-röf, mentem kicsit idegesebben pár kört a ház környékén (szerencsére no yard) és most mát pöc-röf
délután a városban még váltáskor szinte leállt, többször is majdnem megcsókoltak hátulról 
-
tomyoy
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
én még gondolkozom melyik képet linkeljem majd az 1hszba
azt ahogy megvettem szétrohardva, vagy már lakatolás és fényezés után (pöpec) avagy ahogy mostkinéz leszakadt lökössel, betört indexxel, hűtőrács nélkül
, tényleg a hűtőrácsot vissza akartam tennni de nem fér be, úgy össze van húzva az eleje 
Atesz: eddig is járt, csak 3liter az kb 20Km, tuti megy az összes henger, gyertyák szépen dolgoznak, csak elvész a cucc, szinte 100 hogy átégett a HF tömítés 3.4. henger között, szépen puffog egyébként. Gyertyák egyeltalán nem olajosak, blokk felől kizárom a hibát, valami a hengerfejnél van....
minap mentem 70km-t városban 4000ettankolam és vége....viszont mentem országúton 90 el szépen és olyan 8L/100km ből megúsztam, lesz jövőhónap elején 1 közel 250Km-es utam remélem nem megy rá a gatyám is.
-
tomyoy
senior tag
-
KrAt
veterán
No nekem meg fenn vannak a 256-ok elöl, szokni kell, hogy kis erőre is blokkolni tud a kerék, no meg ha rálehelsz a fékre már fog, de ha eltalálod az optimális pedálerőt, rendesen kellett kapaszkodni a kormányba, h ne üssek lyukat a szélvédőn..
De ez nem is izgalmas, olyan 160-ról kéne kipróbálni, hogy áll meg, majd ha megyek pályára, akkor.. 
-
_seth_
veterán
Mai történések: téli gumik levéve, nyárik felrakva felnire, felnik centírozva. Autó kézi majd gép viaszos kerékmosással megtisztítva. Lézeres futóműbeállítás is megvolt. Rázott mint a fene... igen mert kemény nyári gumi és a hátsókba majd 2.8 maradt a gumicsere után és 4 gumi + hangcuccok hátul meg némi cucc de semmi mázsás teher, leengedtem hátul 2.1-re elöl is pattogott de ott csak 2.6 volt benne az lement 2.2-re (mégis csak ott a motor) és így teljesen jó lett. Koszos téligumik mosószeres vízzel lemosva, száradnak, utána jön az alapos gumiápolós "kezelés"

Ennyire jutottam ma

Még köv héten lesz egy kis elektromos munka rajta persze nincs semmi baja csak beépítem a telefontöltőt is és kivezetem a tartókarja alá, nem szeretem a vezetékeket.... + be lesz építve fixre egy 230V-os inverter is, a könyöklő hátuljába tervezek egy fedőlapos fekete dugaljt
+ még ki tudja mi jut az eszembe 
-
wwhy
veterán
hejjj emberek, a kis Corsámba ma tankoltak 40l gázolajat benzin helyett

gyors segítség híján, márkaszerviz, 20e Ft +4óra volt a kis kaland (vontatás, tisztítás, 5l benzin, munkadíj, benzinszűrő). Most már megy, de padlógázra a fordulat leesik 1 pillanatra, utána felpörög, van egy kis bólintás; remélem, ahogy kitisztul a rendszer, minden visszaáll. Tankoltam bele 10l Racing Power-t, hátha gyorsabban kitisztul... -
csaresz002
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
lehet hogy csak kontakt hiba....
egy kérdés: ami a kormányba van vezeték légzsákot és dudát viszi át a kormány mögé, vmi műanyag szerűség....azt lehet cserélni szerintetek? bele megy a kormány hátuljába.pontosan nem tom mi a neve,de eltört és nincs se légzsákom se dudám

kép -
válasz
csaresz002
üzenetére
LED "égett ki"? Ott más lehet a gond.
-
tomyoy
senior tag
-
_seth_
veterán
Én mikor megvettem a kadettet egyből lecseréltem a hátsó dobot, akna és minden tapasztalat nélkül, jó szerelgettem már korábban is és ez is össze volt rohadva mint az autó többi része de ment könnyen
Gumibakokat persze nem cseréltem... fehérváron a rendőrségtől 10 méterre le is szakadt esőben a hátsó dob.... de öcsémmel megcsináltuk helyben 
-
TasiA
senior tag
Felrakni nem nehéz, de a régit levenni nem lesz könnyű! Általában összerohad a két cső. Én inkább kersnék valami kis zug mókamestert, akir elfelxelget, 1-2 ezer forintért és felrakja neked. Nagy kínlódás és szitkozódás tud lenni egy kipuff csere. Ha már molyolsz, érdemes megvenni a kipuff tartó gumibakokat is. Pár száz forintos tétel.
-
Gyick
őstag
Hi!Egy 18 éves Opel Vectra A -ra kb mennyi lehet egy kipufogódob?
-
Daywalker
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem...át kéne állítani 207 ezerről 119 ezerre
A vezetéket csak akkor fogom keresni, ha nincs behúzva....ez hétvégén kiderül. Nem egy nagy móka...esetleg azt kell kiderítenem, hogy az ECU hányas lábán jön ki a jel....Dokar: igen, és nem
Ugyanazt a számút vettem, amilyen eddig volt, tehát csalni nem fog sebességben (akkor csalna, ha a másikat vettem volna). A hűtővízről hallottam én is már valamit, de nem minden esetben van ez. De vajon az miért van egyáltalán? Abból nincs kétféle jeladó. De ez is ki fog derülni, remélem nem így lesz...akitől vettem annak nem csalt.TasiA: igen, csak azt hiszem itt már nem olyan egyszerű.
-
Daywalker
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Jah, vicces lenne körbe. Vissza csak trükkel lehet tekerni (fúrni kell a tengelyt stb). Viszont lehet, hogy áttesszük az egészet, ahogy javasoltad, ha van ilyen lehetőség...még nem kaptam szét. Remélem oda van húzva a szál az ECU-ból, mert ha nem, akkor azzal is játszani kell -- még, hogy tudom az órán hova kell kötni, az ECU kapcsolási rajz pedig megvan már...
Thx az ötletet

-
RpPRO
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Csak a belso 'hangossag' miatt erdekel.
Hatha kevesbe eszi meg az uthibakat, ezaltal halkabb marad rossz uton.
Masreszt nem porog annyira a motor, ezaltal is halkabb lehet.Tudom, h meg 500-as Merci, de minel halkabb autot szeretnek.
Nekem meg OZ Racing felnin vannak a gumik. -
Daywalker
addikt
Nah megvettem a fordulatszámmérős órát...csak vissza kell tekerni 207 ezerről 110 ezerre, hogy a valós állást mutassa

-
#TOTTI
őstag
Nekem olyan van. Astra G Van-on. nyáron. Teljesen jó.. egyelőre semmi hátrányát nem éreztem.. 7" ET35 felni van alatta igy elég dögös épp hogy befér a kerékjárati ivbe szélességre..
Calogero.: Én nekem a fennmaradó 1.5 milla hitelemre. 75 ezret kértek ez be is lett fizetve a törés miatt előre mondván úgyis le lesz zárva.. rá kb. két hétre be lett fizetve 1.05 milla maradt 450 e... de ugye egyszer már kifizették a lezárási díjat. igy "ingyen törleszhetek előre ezentúl"
Korrekt a lombard hitel de a lizing az mindenhol szívás..
Akkor még szerencse hogy hiteled van.. Engem a kereskedő hitelre akart rábeszélni csak nem akartak adni. mivel minimálbérre vagyok bejelentve vagyis voltam most már annyira se..
Csak a lizinget engedték volna szülői garantőrrel.. Megkérdeztük hogy mennyit kell még beletenni hogy menjen a hitel.. ez volt a varázsszó inkább belementek a hitelbe mint 3-400ezerrel kevesebbet helyezzenek ki. Jelenleg eléggé meg van szigorítva a hitelezés.. CHF lehetetlen de nem baj ott az euro alapú.. nekem jó lesz mivel abban szeretném kapni a jövedelmem.. -
RpPRO
őstag
Van itt olyan Astras, aki 195/65/15-os gumival autozik?
Most 195/60/15-os gumim van.
Erdekelne, h eszreveheto-e barmi kulonbseg (pl zajok, fogyasztas, stb). 3,09%-kal, 19 mm-rel nagyobb a kerulete, ami mar eleg komoly._seth_ mar felraktad, kiprobaltad?

-
_seth_
veterán
-
#TOTTI
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Általában 4-5% szokott lenni, a hitel a lizing jóval több.. több helyen is bajos a lízing. pl. ha összetörtöd az autót.. áldom az eget, hogy nem lizingeltem.. Ugyanígy a lezárás is rizikós ott. Én 2-3 hetet veszekedtem a bankal hogy legyen hitel.. és ne lizing a korom miatt.. Mennyi a tartozás még az autót, hogy ennyit kérnek. Mennyi % van az ÁSZF-ben?
-
_seth_
veterán
Nem egyszerű ez a hitellezárás pontosabban nem olcsó

Én is jól jártam volna ha megveszem 2008 novemberében hitelre rá 1 hétre meg 2x részlet jött volna... (akkor már ugyan volt szó válságról meg, hogy lesz de még nem volt nagy érezhető hatása).
Egyébként a gumiból végül maradt a gyári méret: 195/65 R15, Dunlop SP Sport 01-es lesz de, hogy mikor lesz felrakva... jó kérdés...
A fényszórókban frissítve lett egy kicsit a technika: 2 új 55W-os xenon szett került be, 4300K persze, az ér a legtöbbet, ennek jobb a fénye, erősebb persze még új. Quantum "német" cucc 1 év garival.
A trafi-lézer detektor is le lett tesztelve, radarból jelzett mindent, lézerből az SC102-t nem jelzi sajnos... azt használják városokban de elvileg azt már csak a blokkolók tudják elkerülni cask az az autómra lenne vagy 190e....
Jah és a whistler xtr 690 tud mindent amit jelenleg kapható új detektorok tudhatnak vagyis nincs olyan amit ez nem jelez másik detektor viszont igen fordítva viszont van, pl lézerből is van egy amit ez tud átlagban viszont nem jelzik.
-
Calogero
addikt
Hitelmentesíteni akartam a verdát.
Most olvasom bank levelét, hogy nincsen semmi akadálya csak a tartozás mellé fizessek 198 000FT + áfa végtörlesztési díj/lezárási díj-at. -
Daywalker
addikt
Nekem a tükröm verték le a belvárosban, miután odaköltöztünk két héttel utána. Tegnap vettem bontottat, tegnap vettem festéket, alapozót és szétszedtem, majd lefestettüke KrenAtesszel, nagyon jó lett csak egy kis polír kell neki és mint az új...
-
k.
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Az opelt nekünk egyszer húzták meg-a 2 karambolon kivül- de hála égnek egy sima polírozás eltüntette.
Anyu vw polóját viszont egy @@@@ emberke kulcsal meghuzta-jobb első ajtó- ami nemhiszem hogy lejön polirral-még nem vittük el-. Hát volt nagy öröm mondhatom, néha komolyan nem értem az embereket. Ha nekem autom lesz-3 éven belül szeretnék(17 vagyok
) akkor biztos hogy irtózatosan fogok rá vigyázni, hiszen már mot azon próbálkozom hogy munkát találjak rá és egy igazán fasza kis autom lehessen(mondjuk C vectra). Ha azt valaki összetöri, meghuzza, ráköp akkor tuti hogy felhivom Chuck Norrist..... -
Calogero
addikt
Lehúzták az Astrám hátulját...
persze cetlit nem kaptam. 
És most még a jó bevált módszerem sem segített. Hiába fotóztam le két mellettem parkoló autót, egyik sem fekete színű volt.
A Cora biztonsági kamerájáról csak az derült ki hogy szőke nő vezette fekete Audi volt a tettes. De az Audin nem volt rendszám, és nekünk sajnos nincs Horatio Caine-nünk aki egy-két gombnyomással megmondja hogy hány szőke nő vezethet fekete Audit.Szerencse a szerencsétlenségben hogy a sérülés nagy részét a lökhárító díszléce kapta, csak festék veszteségem van....
-
tomyoy
senior tag
mai tényállás: még mindig puffog
, beállítottam a gyertyát, mert kb 2mm volt a hézag, de nem számotevő, mert olyan szikrám van hogy hihetetlen, és az új gyertyák mind egyformán voltak használva, tehát megy a 3. henger is, legalább is elég a benzin, csak az energia elvész, megállapítás: miután a az utolsó henger sem fasza, hengerfejtömítés át van égve(jobbik esetet veszem számításba), összedolgozik a 2 henger ( 3.+ 4.). szelepeket fentről megnyomkodtam, meg megtoltam a kocsit és lenyomja szépen, még annyi gebasz lehet hogy a szeleptányér el van ferdülve.... no de nem okoskodom tovább, majd ha le lesz szedve kiderül minden...
-
fero02
nagyúr
Nah, vki vegye meg a kerekeimet.

Biztos, h meg tudjuk beszélni a részleteket, feltéve ha komoly az érdeklődés.

-
Daywalker
addikt
Mi is szedtük le a HF-et az enyémen, Ateszén vagy háromszor lett levéve és nem kell síkolni. Sőt, ha "hengerfejesre" hajtod, akkor sem kell síkolni, legtöbbször csak tömítéscsere aztán jó napot. Nem olyan érzékeny az....egyébként 8V-nél sem lehet tőkét cserélni anélkül, hogy megbontanád, mert a vezérmű házat is a HF csavar fogja, max annyi, hogy nem kell leemelni a hengerfejet, csak a tengelyházat, de ha már ott vagy akkora annyira mindegy, hogy leveszed-e vagy sem (legtöbbször úgyis annyira össze van cuppanva, hogy muszáj leszedni). Ez van. Kell venni egy használt HF-et és azt rátenni, nem pöcsölni.
Ja Ez tomyoynak ment
-
TasiA
senior tag
válasz
_seth_
üzenetére
16-os 205/55-el símán belefér és az ugyan akkor mint a mostani kereked, ráadásul az bőven elég ballonos az útjainkhoz, de azért már néz is ki valahogy

Mondjuk én a 205/50 R 17-el is símán eljárkálnék akárhol.
tomyoy
Én nagyon finoman szedtem le a hengerfejet. Feleket tekertem csak a csavarokon az elején és nem kellett síkolni.
Igen a 8V-nél lehet cserélni a tőkét leszedés nélkül és annyira nem is mókás, megoldható. Az 1.8-asomban úgy cseréltük a szarokat. Nyomkodással ellenőrizte a szerelő, de arra már nem emlékszem, hogy amelyik benyomható az a szar, vagy fordítva. -
tomyoy
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
8v
Fero02: síkoltatással kapcsolatban 50-50%, hogy van e szükség rá, elég sok véleményt olvastam ide-oda....szerintem ha értelmesen van levéve akkor, nem szükségszerű.
Atesz: nem a 8v nél van az hogy a hidrotőkét a hf leszedése nélkül lehet cserélni? csak mókás...
TasiA: kösz az infot, ha nagy a baj akkor, hf felújítás, nincs mese. 15 körül már dobálják a c16nz-ket...annyiból meg kicserélem az összes tőkét, szelepeket betudom csiszolni, stb...de majd ha megtudom mi a gyikja van
-
_seth_
veterán
válasz
helkis
üzenetére
Nem mondom jó felni lenne DE.... nem hazánkba.... így is végigszántottam a macsakakövet miskolcon mert leért az alja... kilátóba akartam felmenni de a vectrámnak nehéz terep
Ahol vinne a gps ott meg egyszerűen nem bírtam felmenni
Macskakő majd olyan meredek lett, hogy ott feltolni sem lehetett volna, másik útvonalon meg olyan nyomvályús volt az út, hogy leért az alja, persze ehhez hozzátartozik a 6/4 centi ültetés...
Így peres gumi már szinte kizárva, nincs vesekövem amit ki kelljen rázni de lehet marad a 195/65 vagy 205/60-as gyári méret 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

remélem ezután csak pöc-röf 

Még jó, hogy csak töredékét kell megfizetnem.
bevallom, azért nemkicsit ideges vagyok.