Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
holnap megyek az astrával olaszba (ausztrián keresztül)
remélem minden rendben lesz.extra - SEXRay
-
helkis
veterán
válasz Yushchenko #11398 üzenetére
vegyél egy leélt 1,4-est (van bőven ) és szánj rá megfelelő zsét, hogy feljavítsd (úgyis rá fog férni), tudj mindenéről, ahogy Krenatesz tette a Kadettal.. örök autó lesz!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire éri meg - csóróknak, mint én - venni egy régi opel Astrát vagy Corsát? Jelenleg egy F Astrát használok, és el sem tudnék képzelni jobb autót nála (kategóriában persze ). Csak mert fontos lenne egy kocsi, autópálya-főút használatra.
Azt hallottam a Corsának rövid a váltója, ezért sokat fogyaszt. Nekem igazából nem lenne bajom a 100-as tempó tartásával, de fontos lenne azért a fogyasztás. A mostani Astránk ilyenkor 5L körül eszik.
Max. 1.4-esben gondolkodok.
Továbbá kíváncsi lennék nektek hogy fogyaszt az Opelotok!
Előre is köszönöm!
Üdv. Yush -
őstag
A vdo autórádió félretéve mulderpapának, a panasonic, pedig bekerült az astrába, de ha valakit érdekel, ne tartsa magában...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Daywalker
addikt
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
TayRol
nagyúr
tegnap m7-esen Lellénél 150 kornyeken minden mutato leesett nullara, kigyulladt az abs es a legzsak visszajelzo, es elment a fek es a kormanyszervo. akksi szetrobbant, fel motortér savas lett.
a kuton szembe fordultam be, nagy nehezen, kenyerszervoval.
ejszaka hazaertem, kocsi vissza Zeg-re. generator tultoltott, 16.5V-ot lehetett merni jaro motornal, ez okozta a galibat. 60 ezer lesz az uj generator. hejj... -
TasiA
senior tag
-
tomyoy
senior tag
válasz fero02 #11376 üzenetére
nem vitatkozni akarok, de az a műsor nem egy autómánia, vagy egy profi bemutató,tehát ne is várd el ezt, a showra mentek, és így volt jó( lada niva, lancia hf integrale, honda s3000, traktor stb), aki autót akart venni az nem a totalcar alapján választott nem mint ha olyan sok új kocsit adtak volna a kezükbe. A golf GTi- vel egyetértek, az volt az "isten". Magát a műsort élvezni kell, nem minden mondatát elemezni, ennyi erővel a TopGearben is zúznak, hülyülnek, kis bemutatás, köridő stb, és millióan nézik.
jah én magáról a tv2-s műsorról beszéltem még a kezdetekkor, az onlline eseméyneket nem követem.
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
nagyúr
válasz fero02 #11368 üzenetére
Az egész Totalcar hülye az autókhoz, nem csak ők. Olyan értelmes cikkeket lehet olvasni,hogy az ember nem is érti, hogyan lett belőle újságíró, azt meg végképp nem, hogy autós...
Ha megnézitek a szavazatokat, az F Astra magasan nyer. Szóval azért az autósok nem idióták.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
fero02
nagyúr
válasz tomyoy #11371 üzenetére
És abban mi volt jó? Az, h minden autónak baszták izomból? Vagy az, h mindent lehordtak a béka segge alá? Vagy az, h ha kaptak vmi ritka autót, akkor azt elbaszták?
Soha nem az volt a lényeg, h megtudjuk mi a jó, használható, praktikus egy autóban, hanem, h a szaros gófkettőgétéihez képest mennyire szar, meg már abban is megvolt ez meg az, stb.
Továbbá azt sem értem, h két újságíró (?) hogy mer egyáltalán autókról véleményt alkotni. Könyörgöm, ne egy papírfirkász meséljen nekem az autókról, hanem mondjuk egy gépész végzettségű, vagy tesztpilóta, vagy hasonló. Egyáltalán valamicske köze legyen az autó technikához (és ne csak annyi, h azzal jár dolgozni).
-
-
nagyúr
válasz Mulderpapa #11348 üzenetére
ebay.co.uk-n vegyél egyet.
-
TasiA
senior tag
Winkler mindíg is útálta az Opelt és mai napig ott tart, hogy a kettes Golf GTi az Isten. Azért arra kíváncsi lennék, mivel jobb egy 2-es, vagy 3-as Golf kapcsolója?
Nem ír rossz dolgokat, csak azt kell kihagyni, amit az Opelről ír, mert az mind baromság! -
tomyoy
senior tag
egyébként csak nem olyan egyszerű a helyzet mint gondoltam
szerdán bemehetek az okmányirodába a "forgalmiért", de nem kapom vissza, hanem csak egy határozatot kapok, amivel el kell mennem 15 napon belül műszakira, ha nem megyek akkor kivonják a forgalomból, meglehet ezt a 15 napot hosszabítani, 8700ft ért, ha megvan a műszaki, akkor vissza az okmányirodába, ahol 1500ft ért kiválthatom a forgalmi engedélyt. Második szívás, nem vihetem el akárhova az autót, hanem csak kpm-hez, amiről tudni kell itt Szolnokon, hogy úgy kezdik, hogy kocsi megemel, nagy csavarhúzó és a küszöböt alulról elkezdik verni, szerencsére nekem nb1es, de nem szaroznak....
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
elég gáz az egész cikk, alapból ott kezdeném, hogy hogy lehet összehasonlítani egy 200-300-és 700e ftos autót, egyébként mind a 3at meglehet kapni 300 ért(max az astrából nem 16v-t de az mindegy), 400 ért már full-full extrás A Vectra van, 650 ért alap Octavia-t, 4 es Golf-ot, stb....jah meg elég hülye aki F astrát vesz 700 ért, mikor ott a G astra is az árban...
fero02: azért a műsoruk az jó volt, kár, hogy nincs már, bár azóta a TopGear-t nézem minden nap.
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
fero02
nagyúr
Ez egy paraszt. Minden szar, minden fos, minden hulladék, bezzeg az ő fostalicskája, na aaz a legjobb. És milyen kocsija van?
Rüllem, gyűlölöm, okádhatnékom van mikor meglátom vagy meghallom. Legszívesebben lehánynám a gusztustalan melírozott buzihajú, ostoba faszjancsi fejét. Meg a haverjáét is.
-
Daywalker
addikt
Ilyen szar kifogásokat. Winkler egy idióta, szerintem az F Astra gusztustalan mintás kárpitja belülről messze a legformásabb a többi csotrogányhoz képest.
Meg ez a kapcsolós beszólás. Kb. akkora baromság, mint a műszerfal anyaga. Ki a tököm taperolja menet közben a műszerfalat??? Egyébként tudok olyan újabb autókat mondani, amiben rosszabb a műszerfal anyaga, mint az F-astra vagy B Corsa stb. Egyébként meg a kapcsolóknak semmi baja."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
KrAt
veterán
[link] - Azért most először mondom ezt, de Winkler megbaszhassa...
-
#TOTTI
őstag
A jogalap az volt, hogy elvitték eredetiségvizsgára és találtak rajt elemet ami másik autóról való. Többé, kevésbé számlával igazolt.. De nem itt akarom megvitatni.. mivel lehet hogy nekem se mondtak el mindent..
Calogero: Télire ilyen felniket vettem a GTC-re de tárcsa nélkül.. Úgy még jobban tetszik.. A tárcsa rá még sok ezer Ft/db.. de az nem is kell.. 24e volt a 4 acél structure..
-
#TOTTI
őstag
válasz Calogero #11356 üzenetére
Ez volt az első gondolatom csak nem gondoltam hogy 1.4-es és automata..
Haverom tegnap vett egy BMW 730DA - t. még tegnap este faszán szét is verték neki.. nagyjából körbe, a javítás saccra több milla mivel minden elem sérült.. nem szólt az eladó, hogy van egy két jóbarátja.. De ez a haverom már csak ilyen.. az előző kocsiját most foglalta le a rendőrség, mivel valaki azt állított, hogy lopott..
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Amikor megvettem az autót itt regisztráltam
Azóta vezetem az adatokat.Tankolásnál felírom a km óraállást, mennyit tankoltam, illetve mennyiért.
Belépek az oldalra és beírom az adatokat valamint azt hogy teletankoltam, vagy csak rá tankoltam, hol használtam az autót (város, országút,autópálya), milyen gumikkal.
A többit az oldal számolja....Tankoláson kívül lehet vezetni az egyéb költségeket is (biztosítás díjak, javítás költség, egyéb költség). Pl megtudhatod azt is hogy 1 km-re mennyi költség jut (az én esetemben 73,75 Ft)
Ezen kívül magam szerkesztett excel táblán vezetem hogy adott hónap melyik napján hol volt az autó. Ebben segít hogy menetlevelet használok, mely alapján írom be az excelbe az adatokat-
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz #TOTTI #11354 üzenetére
Easytronic váltóm van, és ott mutatja milyen fokozatban és módban van a váltó.
Kijelzőn ezek lehetnek:
N: Üres
R: Tolatás
A1, A2, A3, A4, A5 : Automata mód fokozatai (képen Automata mód 1-es fokozatban van a váltó)
M1, M2, M3, M4, M5 : Kéziváltó mód fokozatai
S (karikában): Sport üzemmód (90 LE meg a sport.... )
Hópehely: Téliüzemmód (ilyenkor átíródnak a váltási pontok, valamint Automata módban nincsen 1-es fokozat)[ Szerkesztve ]
-
Tomazzo
tag
Üdv emberek!
Segítsen valaki! Keresnék fekete alapon ezüst opel jelet, Ilyen embléma van gyári Omega dísztárcsákon, Astra csomagtartón, Vectra alufelnin stb.
Aki lepucolta a kocsiját, vagy csak simán van elfekvőben az jelezze.. [link][ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
-
Mulderpapa
aktív tag
Nem tudjátok, hogy B Vectrának a nagy BC-je tud kommunikálni más nyelven is, vagy csak németül? Gondolom átállitani nem igazán lehet, de valaki csak irt rá más nyelvet. Talán carstyling-on láttam valakit, akinek angol nyelvű volt...
Más... Tempomat nem működik egyáltalán. Hol érdemes kezdeni?
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
tomyoy
senior tag
jaja megint beszeltem vele, ugy van, hogy 3 napon belul az okmanyirodaban van es mehetek erte.
ugy dontottem, hagyom a tarcsafek tervet, veszek elore fekbetetet, es elviszem fekeromeresre, ha okes akkor viszem muszakira, a buntetes miatt eltolodna a muszaki ha megcsinalnam, azt meg nem akarom, hogy honapokat aljon a kocsi
nyiknyiknyiknyik
-
Daywalker
addikt
válasz _seth_ #11332 üzenetére
Ez nem igaz. Nekem az ajtóról nitróval szedtük le a feliratot és semmi baja nem lett, nem h a lakkot nem bántotta, de meg se mattult stb. Nitrót nagyon sok helyen használják a fényezés takarítására.
-
TasiA
senior tag
"Azt elintézte, hogy kiadják a forgalmit, jövőhét szerdán mehetek érte,"
Ezt nem elintézte, mivel egyébként is így működik, 5 munkanapon belül megküldik az okmányirodának és mehetsz érte. A bírságod pedig nem a feljelentő rendőrön múlik, hanem a szabálysértési előadón, Ő fog mérlegelni. Mikor megkapod a papírt és sokalod az össszeget, menj be a rendőrségre és sírjál, ríjjál, hogy szegény vagy, stb...
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
válasz csaresz002 #11341 üzenetére
nem is előztem meg, inkább ő cikázott, hogy ellenőrizze az összes kocsit, csak miután ott kínlódott előttem 70el, így bementem a belsőbe, de közben utolértem egy rendőrkocsit is ami 90 el ment, és azt nem előztem már meg, viszont mellette mentem, lassítani meg nem akartam, ezért voltam "sokáig a belsőben", és amikor kimentem a külsőbe pont a lacetti elé mentem be, aki meg is állított mert visszajött a gépre hogy nuku forgalmi.
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
válasz csaresz002 #11338 üzenetére
előttem lassabban mentek, és előztem, de közben a rendőrkocsi a külsőben 90 el ment, nem akartam megelőzni, ezért a belsőben mentem egy darabig, utánna kijött elém én meg kimentem a külsőbe....kicsit szar volt a helyzet, de ezért megállítani, bár addigra gondolom megkapták az infót, hogy nincs műszaki.
Szplöttyy: forgalom az volt, mert mindenki 70 el ment ( mert "rendőrkocsi" úristen)....ezért is mentem szépen a belsőben...
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
Szplöttyy
senior tag
válasz csaresz002 #11338 üzenetére
Elvileg, csak hogyha nagy forgalom van, akkor haladhatsz a belsőben, ha nincs nagy forgalom, belsőbe előzöl, majd a jobbra tartás szerint kihúzod a külsőbe, ha utolérsz egy lassabbat akkor megint belső. De nyilván egy nagy forgalmú úton, ott a forgalom gyors haladása érdekében lehet az összes sávot használni.
Smoke & Torque
-
tomyoy
senior tag
ma nagyon be.....tam...
mentem a 4-esen, haladt előttem egy lacetti, benne radar, meg kutyatöke, szépen mennek be minden kocsi mögé, hát jolvan , megelőztem őket(belasultak), beáltam eléjük, egyszercsak elkezdett villogni, megállít:
-Jó napot,- Jó napot
- Forgalmi engedélyt stb, -Tessék
( visszament a kocsiba, 20 perc visszajön)
-Kedves Tamás kérem adjon már legyenszives egy érvényes forgalmi engedélyt!- TESSÉK?
-A műszakija lejárt!-Áh lehetetlen Június5. én jár le
-Nem! nézze meg -(nézem) Április 4
( kocsiba visszamengy, 10 perc jön)
-Száljon ki jöjjön a kocsihoz!
-Kedves Tamás beismeri-e, hogy érvénytelen műszaki engedéllyel közlekedett? -Be
Ezután hangnem váltás( bunkó, lenéző, flegmázó, ki a menő ki ha én nem)
-Mit képzel maga, hogy így közlekedik? Kis 20 éves kölyök, a kis 1.5 éves jogosítványával itt száguldozik, mit képzel maga?
-Nem képzelek semmit, normálisan közlekedek.
-Akkor miért hajtott a belső sávban olyan sokáig? azt nem szabad használni..mit képzel maga, aszthiszi magáé a világ.
-Nem, én nem voltam sokáig abban a sávban, teljesen normálisan mentem be , mig megelőztem az előttem ( kb 70 en haladót) .
-Szóval nem volt sokáig bent? -Nem -Boztos ebben? Igen
-Akkor megkezdem az eljárást, hogy vegyék el a jogosítványát!- NEM ÉRDEKEL! ( ekkor már ideges voltam)
-MIt képzel maga, nekem 3 év van a nyugdíjamig( ilyen 45-50 közöt volt valahol), maga meg egy kis 20 éves mit képzel...
-IGEN? Igy kell hozzáálni akkor....inkább mást baszogasson, miért nem a melletünk 160 al elhaladó villogó nélküli rendőrautót állítja meg?
-Én azt nem láttam( sunyi fej)...Foglalkozzon magával
Aláíratták velem, az elismervényt, hogy lejárt a forgalmim.Aztán mondta, hogy a következő lehetőségnél forduljon meg, én meg mentem utánna mert dolgom volt megállított a következő buszmegállóba, kihajol az ablakon! MAGA SZÓRAKOZIK VELEM?, NEEEEM, index megfordultam és hazajöttem.
Irgalmatlan bunkó rendőr, nagyon lenézően kezelt, azért mert ő a nagy öreg és tiszteletreméltó nagyságosúr, én meg kis szaros 20 éves( 23).
hazaérve rögtön mentem alezredes ismerősömhöz( ő volt az ovodai nevelőm ), megdumáltam vele, de sajnos ő bűnügyis és nemsokat tud tenni. Azt elintézte, hogy kiadják a forgalmit, jövőhét szerdán mehetek érte, viszont az eljárást megkezdik ami 2-3 hét, mivel még nem volt semmilyen esetem a rend őreivel, ezért 16ezertől, kezdek, a többi a rendőrtől függ, mennyit bir rámsózni, de jóra nem számítok ezekután, azt mondta ism, hogy olyan 50ezerre számítsak, amit alá is irtam, tényleg én néztem be a műszakit, de a belső sávos szarságát nem nyelem le.
nyiknyiknyiknyik
-
#TOTTI
őstag
Nekem a krómról a GTC-n leszedték egy damillal a feliratot.. a fekete kis szivacsos dolgot levágták, utána pedig egy pilirozógépszerű müanyag véggel rendelkező géppel szedték le és szebb lett mint az uj nyoma se maradt.. se elszíneződés, se semmi.. Ilyen vegyszerekkel én nem próbálkoznék.. minden apró kis foltra, eltérésre allergiás vagyok..
-
tomyoy
senior tag
válasz Jim Tonic #11327 üzenetére
nagyon óvatosan, inkább kérdezősködj fényezőtől, mert én lakkbenzinnel szedtem le a ragasztót, óvatosan, de be mattult, próbáltam nitróval is, az szépen lehozta, és nem lett semmi baja, függ hogy milyen lakk van rajta és hogy milyen régi, az oldala emiatt is lett lefényezve mert a GLS felirat alatt nagyon bemattult, hátul az astra alól le se szedtem a ragasztót, csak nagyjából.
nyiknyiknyiknyik
-
_seth_
veterán
válasz Daywalker #11331 üzenetére
Nitró amúgy sem jó mert leszedi a lakkréteg tetejét is inkább valami más kell, benzin, gázolaj stb Vagy ha mégis hígító akkor nagyon óvatosan.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
TasiA
senior tag
válasz Mulderpapa #11323 üzenetére
Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló! Jól tetted és még jól is jártál
-
őstag
-
nagyúr
Elkezdtem letakarítani a feliratokat. Nekem a krómcsíkon van a Vectra felirat, de az Opel jel is lejön. Mi a f@szzal jön le a rakasztó. Se körömmel, se ragasztóoldó spray-vel nem bírok vele.
-
őstag
Helló!
Valakinek egy panasonic mp3-s autós rádió?
ez lenne, annyi van, hogy a fejegységet takaró műanyag, az elveszett, de szereztem egyet hozzá, csak az nem az eredetije.
lehet még a doboza is meg van, azt még megnézem.
irányár 17 000 Ft. hogy alkudhassatok
szokásos 1 hét gar.
Tudom, hogy hirdetni nem itt kell, de itt talán jobban érdekli az embereket...
meg lenne egy másik rádió is, ami most az astrába van
egy vdo cd 441 xed típusú
ezt igazából csak astra g-be ajánlom, mert nem tudom hogy működik e másik opellal, bár valószínű, ennek 8000 Ft az irányára
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Mulderpapa
aktív tag
Igen, de én nem is akartam Vectrát, sőt Opelben sem gondolkodtam.
Két bajom volt az előzővel. Az egyik a benzin ára és az autó fogyasztása (X20XE), a másik pedig az állapota. Nem volt már a toppon szegény, meg valami fullosabbat akartam, amiben digit. a klima, van tempomat, ülésfűtés... Egyébként nagyon szerettem, a Kadett után hatalmas előrelépés volt.
Nézegettem dizel Audikat, BMW-ket, Mercedeseket, de itthon ilyen áron csak szakadt, leharcolt van, kintről a regadó miatt esélytelen behozni, E-s rendszámot meg nem akartam.
Erre éjszaka megláttam a használtautón frissen feladott kis drágát. Ma délután megnéztük az egyik szervizes jóbarátommal, körbemértük, alaposan megnézett mindent rajta és annyit mondott, hogy ha tetszik és megint ilyet akarok, akkor ne szarozzak, vegyem meg most.A gáz szerencsére csak 3 éve van benne, pótkeréktartályos, és új fajta rendszerű.
160e km-t mutat az óra, ami nyilvánvalóan nem hihető, de a beltér is újabb/jobb állapotú, motortér is sokkal szebb, mint az én 190e km-esemben.
A legviccesebb a dologban az volt, hogy drágábban adtam el az előzőt, mint amennyiért ezt vettem.[ Szerkesztve ]
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
TasiA
senior tag
válasz Mulderpapa #11321 üzenetére
Pont annyira, mint az én esetem. Volt 1 fapados 91-es 1.8-asom, amihez vettem egy 2.0- GT fjól felszereltet alkatrésznek. Átraktam minden elektromos kütyüt, kikasztniztam hátul, már csak a motor, váltó nagyfékek volt, aztán vettem egy utolsó szériás CDX-et, amit rohadtul nem bántam meg és ráadásul ég és föld a 2 kocsi. 1 dolgot viszont jobban szerettem a régiben, a váltót.
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire beteges szerintetek az alábbi dolog?
Pár napja eladtam a B-s Vectrámat, erre ma vettem egy B-s Vectrát, aminek még a szine is ugyan olyan, szintén autómata, csak ez 5 ajtós, gázos, fiatalabb, sokkal jobb állapotú és a legfullosabb CDX felszereltség.
Álmomban nem gondoltam, hogy ugyan ez a márka/tipus/szin lesz a befutó. És persze azelőtt is Opel volt. (Kadett)"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
_seth_
veterán
Márc 1 utáni fotókat felteszik a netre amit meg tudsz nézni a gyorshajtásról szóló levélben kapott kóddal de csak a sajátod tudod megnézni nem elrettentő példa alapján megy, hogy bárki láthatja bárkiét.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #11317 üzenetére
Most van vmi új oldal, ahová felteszik a fotókat "elrettentő példának", de nem tudim mi az oldal neve. Pár hete teli volt vele a média.
-
csaresz002
senior tag
valahol meglehet nézni hogy lefényképezett-e a trafipax? vagy csak akkor tudom már meg ha jön a csekk?
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
_seth_
veterán
Lehet rosszul fogalmaztam de az volt a lényeg, hogy így az ültetés ellenére mennyire tartós és mennyire nem deformálódik a felni
-
-
TasiA
senior tag
válasz _seth_ #11313 üzenetére
de töki, akkora gumikkal nem csoda, hogy semmi baja nem lesz a felninek, ráadásul olyan tömör és keskeny a felni, nincs ami elgörbüljön rajta A gyárival én is úgy közlekedek, mint egy kamikáze, még sincs semmi baja, a 17-esekkel, meg hímestojásként bánok, még is mindegyiket kellett már javíttatni.
-
_seth_
veterán
Nekem 15" 6J + 195/65 gumi rajta + ültetés jó mundjuk nagyon le van ültetve és néha kap olyan kátyukat, hogy azt hiszem kiesik a kerék és szétmegy a gumi... és gumicserén a legnagyobb súly volt 25 gramm és alig volt változás az előző gumicseréhez képest (1,5 év) pedigtényleg olyanokat kapott, hogy pl prága előtt toronycsapággyal nem volt baj... de olyan öntött vas lefolyók vannak a macskaköves utak közepén, hogy feladta a csapágy + kutyacsont és érdekes módon nem a bal oldaliak hanem a jobb oldaliak amik ugye elvileg az út belső azaz jobbik felén járnak de ugye kint ott van a lefolyó és ismeretlenül belemenni 30/50-nel egy ilyenbe még az autót is megdobja de hát ez van
Nekem változatlanul az opc opel felni tetszik, 17" és jó is lenne
-
Daywalker
addikt
válasz Tomoty #11310 üzenetére
Ez azért túlzás ebben a formában. Figyelni kell, ez tény, de egy minimális ültetéstől nem fog annyival megnőni a terhelés, hogy görgőztetni kelljen. Így egy picit terepjárós a gép, de ettől még szép.
-
nagyúr
válasz Tomoty #11310 üzenetére
Én mindenképp ültetek 30/30-at, ezért is nem lett 19-es a kerék. Már ez is büntet néha, ha leültetem, még rosszabb lesz. 19-en meg el sem tudom képzelni.
Bár jobban tetszene a 19, de nagyot buknék a komforton, és a kasztni/futómű is sokat kapna.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Tomoty
senior tag
válasz Jim Tonic #11304 üzenetére
17-es igen.
225/45-ös gumikkal. A 4db felni+gumi volt 100eFt.Daywalker: Ültetésen én is gondolkodtam, de amilyenek mostanában az utak . 2-3 hetente vihetném a kerekeket görgőztetni.
[ Szerkesztve ]
Postázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
-
Tomoty
senior tag
Nahh, hogy én is fotózgassak:
Felkerült az AUTÓRA az ATS felni :
Postázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új légpárásító 6hó jótállással!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest