Hirdetés
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
kopasztól láttam videót pár hónapja tetőkárpit témában

ez a 2 srác amúgy tényleg a kocsi állapotát nézte: a tetőkárpiton kimondottan meglepődtek, hogy milyen jó állapotban van és nem akarták elhinni, hogy 9 éve így vettük és azóta is tökéletesen fent van
mondták, hogy ilyen idős kocsiknak már 9 éve is szinte egytől-egyig lógott... hátsó tornyokat nézték, alvázat, motorteret: értettek is hozzá rendesen... alapos átnézés és próbakör után beszéltünk csak az anyagiakról... ezért sem akartam fillérb*szó lenni és bólintottam rá azonnal az ajánlatukra
komolyan ilyen vevőt kívánok mindenkinek... (nem az, hogy már telefonban azzal nyit, hogy 160ra ajánl 100-at, amin helyszínen tuti faragni akar tovább)
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Apple Homepod Mini
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- JBL STAGE 2 9634
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest