- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power #100395 üzenetére
holnap jön elvileg egy már bizalomgerjesztőnek tűnő ember megnézni
el volt cseszve amúgy valami a fb-hírdetésnél, mert 1 hónapig nem jelentkezett senki, más profillal próbáltunk rákeresni és nem találtuk
...nem csoda, hogy nem érdeklődtek... visszaraktam kb 1 hete 180ra, azonnal lettek "érdeklődők", akiket inkább gyorsan lekoptattam...
zafirával most tettünk egy nagyobb kört, ami előtt aggódtam azért kicsit, de visszanyerte a bizalmam: hétfő óta kecskemét-szántód-tihany-zánka-sümeg-veszprém-sümeg-keszthely-balatonfüred-kecskemét kör, kb 650km és kicsivel 7 liter fölötti fogyasztás, sok klímával...
semmi aladdin lámpa, vagy check engine... ha dombok közt laknánk, kellene az 1.8-as motor, de boldogultunk így is 1-2 visszaváltással, meredekebb utakon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged