- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
1900 - 1801
5001 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Ha nem lenne ''hivatalos és közérdekű közlemény'' az aláírásomban, elkérném ezt a mondatodat
Nagyon ütősre sikerült.
De így nem, addig meg biztos találok mást is, és ez a szép beszólás a feledés homályába vész...
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
''valami bocifejű eszi a piritóst lekvárral''
Milyen szép avatar lenne...
pMég valaki meglátja psszt

-
PapaMaci
őstag
-
tildy
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
PapaMaci
őstag
Meg is nézted mikori, vagy csak ránéztéla képre, azt pazony?

MAnapság nagyon kevés kocsi nem benzintemető, mivel most vettük, majd megnézzük 100on mennyit eszik.
Faterom toyotaja(corolla, 1984es) is benzintemető volt addig, amíg a gyújtás be nem lett frankóra állítva.
Párom hugának 17 éves samarája van, az városon kívűl 6ot eszik.Kocsit addig érdemes fenntartani, amig dolgozik. Az enyém (Peugeot) megevett vagy 8-10-et városban, de sosem figyeltem, mert meg is dolgozta böségesen. (Azért remélem a Citroen megáll 6-7 liternél!)
Ja... És gratulálok az autohoz! Remélem, minden rendben lesz vele!
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
tildy
nagyúr
Pont, mint a miénkben

-
Vangelis
félisten

MAnapság nagyon kevés kocsi nem benzintemető, mivel most vettük, majd megnézzük 100on mennyit eszik.
Faterom toyotaja(corolla, 1984es) is benzintemető volt addig, amíg a gyújtás be nem lett frankóra állítva.
Párom hugának 17 éves samarája van, az városon kívűl 6ot eszik.Aham, csak a ladákklnem sok jó tapasztalatom van
, sorry.....fater renault 19 esén tegnapelőtt álitottuk be a szelephézagot, meg uj gyertyák.....mintha kicserélték volna
.....
már rá fért 50ezer kilométert ment egy széria gyertyával
igaz még csak 80 ezer kilométer van benne:d összesen -
tildy
nagyúr

Párom hugának 17 éves samarája van, az városon kívűl 6ot eszik. -
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
Nasgem ujraindult a gépem csak ugy magától

w32time mit ejelnt? win eseménynaplóban van ez
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Gh0sT
addikt
Van egy mosoly a blogomban...
Most nézem... egy év alatt ennyire futotta.
Van itt olyan lelkes MOD, aki átszabná a teljes blogomat? Mondjuk Batman, ha már Te is zegi vagy, ennyit igazán megtehetnél értem.
Ráadásul LAN partyra sem jöttél el, szal lógsz nekem! 
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Vangelis
félisten
Tudom, tudom, csak végre örültem, hogy végre én találok ki valamit. Erre tessék.
MEgvan a kocsi
Párom sikeresen ''el is tévedt'' 100 méterre az albitól. azt hitte , ha befordul az obi elé, akkor át tud jönni az utcánkra, hát tévedett.
Most mehet ki a keresztúrira, majd onnét a gyakorlóra. Hát nem gondoltam volna, hogy pont ott téved el.
Vagy kellek mellé navigátornak, vagy térképet vesz, vagy gpst
milyen kocsi, miről maradtam le?!
-
lorcsi
veterán
Ti hogy gondoltok a hajléktalanokra ?
most jövetbe láttam 1 et a villamoson eléggé elgondolkodtam.....
-
Tithian
őstag
Azt hiszem, új rekordot állított fel valaki elborult aukció témában:
Bővebben: link
Kész akciófilm
-
tildy
nagyúr
Tudom, tudom, csak végre örültem, hogy végre én találok ki valamit. Erre tessék.
MEgvan a kocsi
Párom sikeresen ''el is tévedt'' 100 méterre az albitól. azt hitte , ha befordul az obi elé, akkor át tud jönni az utcánkra, hát tévedett.
Most mehet ki a keresztúrira, majd onnét a gyakorlóra. Hát nem gondoltam volna, hogy pont ott téved el.
Vagy kellek mellé navigátornak, vagy térképet vesz, vagy gpst
-
Vangelis
félisten
-
tildy
nagyúr

Hogy b.nák meg
Azt hittem , hogy hú milyen okos vagyok, milyen jót találtam ki, de a szemtelenek beelőztek.. Hogyaza... -
Vangelis
félisten
-
Bash
őstag
-
Batman
őstag
Nem sírok, amugy már abban is volt részem amit írtál.
Jah és jössz PH! táborba?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Neked nem kell belefizetni a kajába ezzel is kedveskedünk így több jut repcsi jegyre
-
Esmein
nagyúr
Ne gusztustalanodj, annyira azért nem rossz

Nálam is befigyel, ha van itthon nagyritkán lekvár.
Szerk.: Ha no kenyér egész nap, akkor mivel viszed be a szénhidrátot?
Nem hiszem, hogy egész nap rizst eszel, haláli unalmas 1-2 hét után...
[Szerkesztve]Viszek be elég szénhidrátot, reggelire pufirizset tolok, meg szoktam enni valami gyümölcsöt is. Legyen elég a szervezetnek

-
Bash
őstag
-
faster
nagyúr
-
Batman
őstag
-
T. Almeida
senior tag
Ne gusztustalanodj, annyira azért nem rossz

Nálam is befigyel, ha van itthon nagyritkán lekvár.
Szerk.: Ha no kenyér egész nap, akkor mivel viszed be a szénhidrátot?
Nem hiszem, hogy egész nap rizst eszel, haláli unalmas 1-2 hét után...
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
-
Esmein
nagyúr
Most már nem próbálom ki valószínűleg, mert a kenyér és a lekvár tiltólistán van.
-
faster
nagyúr
Nagyon jó az lekvárral, kóstold meg. Kicsit kell csak megpirítani, lényegében abban külömbözik a sima lekváros kenyértől, hogy mivel meg van pirítva a kenyér, nem issza be a lekvárt. Persze fokhagymával is jó, csak az reggelire nem megfelelő.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Grafiqs
őstag
-
Esmein
nagyúr
Úristen. Erdeya lekvárral eszi a pirítóst ::hányós szmájli::
-
PapaMaci
őstag
Ur Isten! Megöltem a topikot
-
PapaMaci
őstag
Na, erről beszélek pontosan.
SZVSZ nem kell több, mint negyed óra-20 perccel korábban ébredni, ha otthon reggelizünk kulturáltan, ahogy kell...Ezek nagyon szépen hangzanak, csak nekem több elmegy a mosdással...
Este meg késön szoktam végezni, és még itthon is általában melozom, szoval nem sok kedvem van még az 5-6 ora alvásbol is lefaragni.
Nem sajnáltatni akarom magam, inkább hálás vagyok a kedvesemnek, amki nélkül már rég éhennhaltam volna
-
faster
nagyúr
Mikor 17 evesen, 5 eve megkaptam a jogsim, ugy voltam vele, hogy ''hat a manualis az mindekepp kell, merthat anelkul nincs is vezetesi elmeny, meg nem az nem is kocsi...stb.'' Szoval a tipikus tizeneves felfogas. Aztan rajottem, hogy valtogasson a nagybudos franc, mikor +1 kez +1 lab felszabadul, kozben ragcsalgatok, iszogatok, telefonalok /meg mielott nekem ugranatok, hogy ''barcsak vagnak dutyiba azt a szemetet''/ -ami itt legalis vezetes kozben- ezzel nem ertem mi a problema. Ja es ne felejtsuk el, hogy azert a ket vezetesi kultura kozott van kulonbseg...
Faster:Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba.Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba.
Elhiszem. Én egyszer próbáltam automata váltós autót, kábé fél óráig furikáztam vele, és nagyon tetszett, hogy nem kell babrálni a váltóval, meg a kuplunggal, hanem jobban lehet figyelni az útra, a forgalomra. Mikor visszaültem a saját autómba, nagyon csúnyán néztem a váltókarra, elhiheted.
Mod: a vezetés közben szaladva evést én sem preferálom, otthon reggelizek, müzli+pirítós+lekvár vagy rántotta vagy ilyenek, szeretek enni, és ez szóba sem jöhet vezetés közben.
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Na, erről beszélek pontosan.
SZVSZ nem kell több, mint negyed óra-20 perccel korábban ébredni, ha otthon reggelizünk kulturáltan, ahogy kell... -
Tsunami
senior tag
-
PapaMaci
őstag
Miért nincs időd megenni?

Megenni már van idöm, föleg a dugoban, de megcsinálni, vagy megvenni nincs idöm.
-
T. Almeida
senior tag
-
Tsunami
senior tag
-
PapaMaci
őstag
Na, ez az, amiben sosem hittem..hogy nincs 20 perce az embernek reggelizni.
Én 20 perccel előbb kelek, csinálok szendvicset (5 perc), negyed óra alatt kényelmesen megeszem.Nekem ha a kedvesem nem csinálna szendvicseket reggel, néha egyáltalán nem lenne idöm enni. A szendvicseimet is javarészt az autoban eszem meg, mégha nem is mindig vezetés közben.
-
tiv83us
veterán
Mikor 17 evesen, 5 eve megkaptam a jogsim, ugy voltam vele, hogy ''hat a manualis az mindekepp kell, merthat anelkul nincs is vezetesi elmeny, meg nem az nem is kocsi...stb.'' Szoval a tipikus tizeneves felfogas. Aztan rajottem, hogy valtogasson a nagybudos franc, mikor +1 kez +1 lab felszabadul, kozben ragcsalgatok, iszogatok, telefonalok /meg mielott nekem ugranatok, hogy ''barcsak vagnak dutyiba azt a szemetet''/ -ami itt legalis vezetes kozben- ezzel nem ertem mi a problema. Ja es ne felejtsuk el, hogy azert a ket vezetesi kultura kozott van kulonbseg...
Faster:Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba. -
faster
nagyúr
Nem mondtam, hogy rosszak lennének, mert pláne a komolyabbak elég jók. Hanem arról, hogy ez az egész olyan mintha jobban magad irányítanád az autót és részben ez igy is van. Úgy huzatod ki ahogy tetszik, meg ródeózhatsz, és ez az élmény szerintem csak kézi váltóval jó. Az egy dolog, hogy valaki csak kocsikázik, és várost néz
Ja és reggelizni én otthon szoktam. Minek plusz lét költeni gyorskajára vagy bármire, amikor meg se éri, és egészségtelenebb is.Az automata váltónak egy baja van, könnyű megszokni, utána már sz*r érzés kézzel váltani.
-
Tsunami
senior tag
Sokszor nincs idő megállni beülni valahová reggelizni, elég csak felkapni valamit valamelyik gyorskajáldából és menet közben kényelmesen el lehet fogyasztani a reggelit. Anno én is kézi váltón tanultam, de nagyon könnyen meg lehet szokni az automatát, és a mai automata váltók cseppet sem rosszabbak, mint a manuális.
Nem mondtam, hogy rosszak lennének, mert pláne a komolyabbak elég jók. Hanem arról, hogy ez az egész olyan mintha jobban magad irányítanád az autót és részben ez igy is van. Úgy huzatod ki ahogy tetszik, meg ródeózhatsz, és ez az élmény szerintem csak kézi váltóval jó. Az egy dolog, hogy valaki csak kocsikázik, és várost néz
Ja és reggelizni én otthon szoktam. Minek plusz lét költeni gyorskajára vagy bármire, amikor meg se éri, és egészségtelenebb is. -
faster
nagyúr
Hát a városban nekem még soha nem volt élmény autózni. Egyébként az a gyanúm, hogy a vezetők nagy része nem ''élményautós''.
-
T. Almeida
senior tag
Sokszor nincs idő megállni beülni valahová reggelizni, elég csak felkapni valamit valamelyik gyorskajáldából és menet közben kényelmesen el lehet fogyasztani a reggelit. Anno én is kézi váltón tanultam, de nagyon könnyen meg lehet szokni az automatát, és a mai automata váltók cseppet sem rosszabbak, mint a manuális.
Na, ez az, amiben sosem hittem..hogy nincs 20 perce az embernek reggelizni.
Én 20 perccel előbb kelek, csinálok szendvicset (5 perc), negyed óra alatt kényelmesen megeszem. -
Bash
őstag
-
Tsunami
senior tag
Nézőpont kérdése

tiv83us: Én nem azért szoktam kocsikázni, hogy ott kajoljak, hanem az élményért. De persze ehhez megfelelő kocsi is kell
Nem beszélve arról, hogy nem zabálnám teli a kocsit mindennel
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Esmein
nagyúr
Meg mobilozni mi ? Ha nem lennének lusta disznók a rendőrök és nem csinálnák ők is ugyanezt, akkor ki lenne tiltva az autón belül mindenkinekminden a kezéből, kivéve a sofőrnek a kormány meg a vibrátor.
-
tiv83us
veterán
-
TéKrys
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
TéKrys
senior tag
-
Tsunami
senior tag
Az én barátnőm meg 200 km-re van, én mit szóljak?

-
T. Almeida
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Mi halmozzuk ilyenkor az élvezeteket: hálózunk, iszunk közben, barátnők meg főzőcskéznek (persze ránk).
Este esetleg egy kis séta a városban. -
aDM|RaL^
őstag
jaja, nyár van és jó idő. haverokat végigtelefonáltam. mind1ik vagy kifogással élt, vagy be se volt kapcsolva.
legjobb haver meg nyári munkázik, hogy összetudja szedni a pénz a nyaralásra, mármint vele meg pár haverral ugrunk majd el sátorozni.
na most akkor mára így minden összejött. de lehet felpattanok bringára, és elugrok egy kört, hátha van kint vki.
ja: nyári munka? abból elég volt múlt nyáron...
végülis van valamicske munka, de az időszakos.
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Simán...Nyáron sose ültem otthon ifjúkoromban.
Csocsó, billiárd, foci, sör, kosárlabda...a számítógépet el is felejtettem erre a pár hónapra. -
erdeya
senior tag
Otthonülős nap? Ember! Nyár van és jó idő!
Ha a helyedben lennék (és a barátosnő dolog kiesik) akkor simán felnyalábolnék egy-két cimbit oszt ihajj. Mennénk ide oda.
Nyári munka esetleg? Akkor tutira nem uncsizol. És még valami gyenge zsét is adnak.
-
aDM|RaL^
őstag
mai nappal is f*xkivan...
otthonülős szar nap.
lenne ember akivel elmenjek ide oda, de a barátnőm is 50kmre van, és most úgy hiányzik hogy elmenjek vele csak úgy sétálni vagy vmi... egyedül meg eleve szar.
na mind1, marad az itthonülés... megyek kitakarítom a szobám. -
Tsunami
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Incognito
senior tag
Budapesti adok-veszek, csere-bere nincs? Túl nagy lenne? El szeretnék adni egy monitort, de nem találom...
-
I_Am
veterán
Ilyen már létezik. Computer megjegyzi a vezetési stilust és annak megfelelően állítja a gépet. (összesen 3 stilust tud megjegyezni és annak megfelelően állítani a gép tulajdonságait)
-
I_Am
veterán
Már amelyik. Mert nem mindegyikbe van beépítve ez a funkció. (pedál alatt érzékelő)
Amugy sztem az sima váltó vagy a szekvenciális adja a vezetés igazi élményét. -
Batman
őstag
Lehet változtatni az automata váltoknál, pl:sportosan, városban, autópályán....
És így a viszonyoknak a megfelelő fordulatszámon vált és talan kicsit minimalizálja a fogyasztást.
Szerintem nem hülyeség. -
tildy
nagyúr
-
PapaMaci
őstag
Ha javittatni kell a váltot, mondod a mokusnak, hogy hogy szeretsz vezetni, és ö meg ugy állitja be. (Amugy meg nem hülyeség)
-
tildy
nagyúr
Egyszer kigondoltam olyat, hogy olyan automata váltót kéne csinálni, ami ''megtanulja '' a vezető vezetési stílusát (azaz sima váltóként is működne, tanuló üzemmódban) Párom szerint hülyeség

-
Batman
őstag
-
PapaMaci
őstag
visszavalt, csak lassabban - foleg a regebbiek
ennek ellenere en is szeretem az automata, foleg pesten lehet jo dugoban, hogy nem kell lapatolni az ures-egye-kettes kozott (marha van egyaltalan ido kettest tenni)
a pesti kozlekedes nekem meg kifejezetten tetszett - en miskolcon tanultam, s mikor eloszor voltam pesten igencsak meglepodtam, valahogy igy:
ez tenyleg beenged? de komolyan? de tenyleg beenged? (miskolcon es a keleti regioban ugyanis ez nem divat, mig pesten eleg jo arannyal engednek be)
a tomeg engem kulonosebben nem zavartNeked szerencséd volt. Van, hogy hosszu percekig áll a belsö sáv, mert nem engednek ki valakit, aki pedig már nagyon ki szeretne jönni.
-
VladimirR
nagyúr
az csak egy dolog, hogy unalmas, de nekem sajnos 22 evesen, mar 4-5 eve szar mindket terdem, ami a sok kulpungolastol idonkent elkezd fajni
szerencsere annyit nem vezetek, hogy problemam legyen belole, de pl mikor tanultam (kuplungcsuszatatas gyakorlasa rutinon) akkor volt, hogy nehezemre esett kikaszalodni a kocsibol -
tildy
nagyúr
A régebi automaták azt hiszem pont emiatt városban többet fogyasztottak , mint a sima váltósok.
Na midnegy egye fene ez a szamara ilyen lesz, a következő kocsit meg majd úgyis én választom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
faster
nagyúr
ennek ellenere en is szeretem az automata, foleg pesten lehet jo dugoban, hogy nem kell lapatolni az ures-egye-kettes kozott (marha van egyaltalan ido kettest tenni)
a pesti kozlekedes nekem meg kifejezetten tetszett - en miskolcon tanultam, s mikor eloszor voltam pesten igencsak meglepodtam, valahogy igy:
ez tenyleg beenged? de komolyan? de tenyleg beenged? (miskolcon es a keleti regioban ugyanis ez nem divat, mig pesten eleg jo arannyal engednek be)
a tomeg engem kulonosebben nem zavartA félautomata-automata a legjobb ebből a szempontból, pl. a tiptronic, csak az kicsit drága. Városban jól jönne az automata nekem is, a dugóban meg a lámpáknál marhára unalmas folyton oda-vissza váltani, ahogy írtad.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a tomeg engem kulonosebben nem zavart -
PapaMaci
őstag
-
faster
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
itt próbáltam eddig segítségre lelni .... :
Bővebben: link
Bővebben: linkkozben irtam en is, de latom tildy megelozott
-
BLiNk3r
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
I_Am
veterán
Az autamata váltó az egyik legkirályabb dolog az életben. Nem értem mit szidjátok. Sajnos nekem is vissza kell szoknom erre a kjahfsfkbksdf szal értitek milyen váltóra, pmert párommal a határban mindig az ő kocsijukat próbálgattuk, ami egy autamata váltós ascona volt. Hogy én azt hogy szerettem.

Szal én nem hiszem hogy megszeretem ezt a slendrián hülye váltót.
Tudom , tudom, mi a véleményetek.
[Szerkesztve]És mi van ha gyorsan kell reagálni egy balesetet elkerülendő? Hogyan nyomsz vissza kettő padlót automatával?
-
Lord Zero
addikt
Aktív témák
-
1900 - 1801
5001 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- AMD FX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- iPhone 13 Pro Max 128GB 85% (1év Garancia)
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic5 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon ütősre sikerült.

.....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)