Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
A sakkos is nagyon jó. Ráadásul online. Szóval lehet hogy az ellenfele is ott ül a T. Házban. Sőt az is lehet hogy így döntik el kié lehet a következő felszólalás.
A következő lépés mikor hálóban fognak játszani valami jó lövöldözős játékot. 
mod: Aki győz az maradhat jövőre is
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Bővebben: link
Najó nem hasonlat, csak egy példa. -
mayerlaci
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
HMM Nagyon jo

Bővebben: link MIre készülhet?
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
tévedés, VladimirR most úgy tesz, mintha valami nagyot alkotna a PH!-nak, közben titokban megbeszélte Parcit, és kap egy ATYAÚRISTEN rangot a neve alá, és minden útjába eső elemet kigyomlál.. (asszem én leszek az első
)
ps.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: és akkor a világuralmi terveiről még nem is beszéltem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
-
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Szelektív hulladékgyűjtés címén elvileg a színes és a fehér üveg külön gyűjthető. Arra viszont nincs ötletem, hogy hol találsz ilyen konténereket. Nálunk 2 utcányira, egy közeli lakótelepen van ilyen, de gondolom nem jössz le ezért Zalába...

Szerk: ja, látom te is tudod. Sasolj útközben, hátha látsz valahol ilyen többszínű konténercsoportot hazafelé menet...
Szerk2: Mi nagyinál szoktuk az ilyet gyűjteni, ő főz be bele paradicsomlevet, meg háziszörpöt...
A Rolling Rock-os meggyszörp a kedvencem... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Talán itt: Bővebben: link

-
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Mostanában nem jellemző. Pár évvel ezelőtt a helyi TV-ben rádióban nyomultam, Akkor összejött egy két cucc, meg vacsorameghívás.
Ez most egész véletlen volt. A szalagszakadás gyanús lábikómmal fetrengtem idehaza, amikor a blikkben olvastam ezt a hosszu nyak titka c. Arany Ászok játékot, oszt gondoltam mindegyik telcsimről küldök 1-1 üzit.
Hát bejött...
-
faster
nagyúr
Esetleg ez:
Bővebben: link
Egyébként nem próbáltam ki.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Have fun: Bővebben: link
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A sörös, boros üvegekhez már egyszerűen nem volt pofám, úgyhogy az is szép kör lesz még.
mi volt ez a zenemuzsika?