Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Fonetikusan,kicsit dallamot adva neki : dí cveej lájv dábej !!

Elolvastam a KALANDOZÁSAIDAT , én is bejártam egész európát kamionnal,csak azzal a kis különbséggel,hogy én egy nagyon kedves cimborámmal indultam neki a jóvilágnak,de szvsz semmivel sem volt rosszabb,mint idegen srácokkal utazgatni!Ügyes leírás!! -
penge111
addikt
Á már vágom, de szerintem a diabló nem valami jó lanon, mert már játszotuk! Kérdés ki mitlyen játékot ajál lan-partyra?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem, 2.
De kíváncsi vagyok a véleményekre, és itt nagyobb pörgés van, mint a mobiklos topicokban. -
penge111
addikt
Szerintem ő valami gaméra gondolt, csak nem tudom mire!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Egy kis önreklám?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Nem figyeltem eddig,de ez az 1. cikked? -
penge111
addikt
Esmein, mi az D2?
-
penge111
addikt
Mi az a D2?
-
Gh0sT
addikt
Szép jó reggelt!

Régen ébredtem ilyen jól! Néhány csaj hív, hogy menjek velük fürdeni az Aquaparkba, aztán jön az SMS, hogy megjött az adójóváírásom az APEH-től. Mi jöhet még?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Olvasta már valaki a legújabb tesztet a mobilarénán? Kíváncsi vagyok, hogy tetszik.
-
penge111
addikt
Köszi a segítséget, mégis lesz lan-party! Szerintetek mivel érdemes játszani, mi általában Dungeon Siege, Neverwinter, Warcraft, Rage of mage-ot szoktunk tolni. Ezeken kívül tudnátok mást is ajánlani, ami élvezetes lanon, max 4-en szoktunk játszani.
-
ngabor2
nagyúr
A Legkisebb Ugrifüles zenéje nincs meg valakinek? Két verziója van, nekem a régebbi kellene, amelyiknél a szereplúk a papírt tépkedik az elején, és nem énekelnek.
Esetelg a Rat Race filmzene is érdekelne, mert a filmben mindenféle ''effektekkel'' van megspékelve, én meg tisztán szeretem a dolgokat. -
penge111
addikt
Szóval lan-partyra szeretnék menni, csak az a probléma, hogy a gépet 300 km-et kell utaztatni.InterCityvel mennék, kb 4-5 óra vonatozás, ez nagyon megviseli a gépemet? Kérdés, a tartós rászkódás nem árt neki? Mert akkor inkább nem megyek sehova!!! Előre is köszi a válaszokat!
-
DoubleD
aktív tag
Teljesen témábavágó kérdés:

Asus a8n sli dlx-ön a processzorra ráfér egy 12cm-es Zalman hűtő? -
Loretto
veterán
Grafiqs: bocsi de amint a csökkentett módbeli viruskeresés írtás megvolt, már el sem indult a gép. Majd ma lesz idős reinstal, de most asszony pajtinak drukk az érettségi miatt, meg kb 1 hete no tali, ugyhogy valszeg ma Ő lesz a ''főműsor''.
-
Sianis
addikt
40264!!! Nehéz lesz behozni!

-
Vangelis
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Aham, jönnek jönnek

-
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
Keresőőőőő -
Esmein
nagyúr
A nap topicja topicot tudná nekem linkelni valaki ?
-
ngabor2
nagyúr
Nekem volt rézmagos bordám. Azért nincs vele igazán gáz, mert egyrészt nem illene annyira melegdnie, hogy kiessen a mag. Másrészt épp az a rész van rászorítva a procira, úgyhogy igen nagy baj, ha már ki tud esni... vagy igen durva alagúteffektus

Amúgy tudtátok, hogy a 100Ft-os az egyetlen magyar fémpénz, amit vonz a mágnes? Nekem egy fel is van fogatva (3 vinyómágnessel) egy Nescafe-s dobozra. Ott figyel rajta Kossuth.
Amúgy a Horn-100-assal hallottam már olyan viccet, hogy valaki kiszedte belőle a rézmagot, és egy 1Ft-ost tett bele. A botban nem nézték, és elfogadták. Ki az a barom, aki ennyi munkával szétbarmolt 100-assal fizet?
-
erdeya
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Már mindent megpróbáltam.
Kivettem, visszatettem. Új driver van fenn. Másik monitorral is csekkoltam.
A hűtés bizti ok, mert húzva is lefut rajta a 3D mark, aztán visszaveszem alapra és fél óra múlva elkezd csíkozni, aztán 5 perc múlva abbahagyja.
Tegnap pl. tudtam forma egyezni, nem volt fagyi egyáltalán.
Vangelis: Lehet bemegyek ma a boltba, és egyenlőre szóban vázolom nekik a témát, oszt meglátjuk hogyan állnak a dologhoz. Nem nagyon tudom nélkülözni a karit. Végső esetben veszek valami PCI-s vackot használtba egy ezresért, de nem szeretnék. -
Vangelis
félisten
Ahol én szoktam vásárolni ott nem, mert tudják, hogy csak xart viszek vissza, sok teszt után. Meg hát még amit visszavittem, mindent cseréltek.
egyébként jobb helyeken a nagykerben dől el a dolog.
Sok bolt nem is nézi meg ott helyben, hanem felviszi és a nygker szervize eldönti.
Voszont sok bolt ugy vásárol, hogy +2% ért azonnalai cserét kapnak.
vagyis, nem kell kivárniuk a dolgot, és azonnal hozzák a csere késztüléket.
Remélem szerencséd lesz. -
Sanya
nagyúr
reggelt fajtársak!
megyek 8-tól vizsgázni bőrgyagyászatból. szurkoljatok!!! rámfér![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
Nekem most is ott van. Mondjuk az enyém azért tartózkodik ott már kb. 2 hete, mert sunyinetes, azt meg nem sietik el...

De a tesztelés a hely felszereltséfétól és a hiba típusától függ. Ha van tesztgép, és a hiba a ''nem bootol vele be a gép'', azt viszonylag könnyű ellenőrizni. Ha viszont, mint a te esetedben, hogy nem mindig reprodukálható módon csíkoz, szerintem tartós teszttel kell leellenőrizni.
Lehetm hogy volt már kérdés, de a hűtés rendben van rajta? -
Esmein
nagyúr
Na ki van a házban?!
Esmein a házbaaaan !
Reggelt
Offolás moderáció alá helyezve 
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt, jó étvégyat ezen a kellemes párás, langyos reggelen. A francér' kellett ilyen korán felkelni!
-
erdeya
senior tag
Szió!
Vitt már vissza valamelyikőtök VGA-t garanciába? Sokat szőröznek vele? Vitatják a hibát? Tesztelik a karit?
Az a baj, hogy nem tudom mindig reprodukálni a hibát
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Hát itt nagy a pangás emberek, csak én jötttem most melóból..lusta emberek

Jó reggelt belétek -
I_Am
veterán
Jól mondod reflex-ből.

Hát igen, amugy férfiasan be kell ismernem, hogy nagyon, de nagyon benéztem a begin-t, de mikor már elküldtem és reagáltál rá, nem volt kedvem kiszerkeszteni. (akkor esett le, hogy mekkora baki amikor kérdezted, hogy Én hogyan fordítanám.
) Késő van, sör is gurult haverkáéknál... 
-
I_Am
veterán
Hát nem tudom, talán most is kicsit elmehetnének a fantáziákuk irányába, mint ahogyan sokszor elmentek már. (to begin ugye a kezdet) Az eredeti címmel is bajom van.
Miért csak ennyi és miért kell megint ujra filmet forgatni a kezdetekről? Mostanában nagy divat lett ez is, csak értelmét nem látom, hiszen az első részben ugye elég nagy snitt foglalkozik a multtal. Miért nem lehetett valami folytatást kitalálni, ha már annyira folytatni akarták? -
Poctar
senior tag
Láma kérdést teszek fel.
Mi a lényege/értelme ennek az OFF TOPIC-nak

-
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Gyorshajtásért lekapcsolták.

-
Batman
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Hülyeségeket kérdezett és megöltem.

-
Loretto
veterán
Na most már remélhetőleg ujra ''nagyüzemi'' lesz a jelenlétem
-
Batman
őstag
Az évtized legjobb filmje, már nagyon várom ,hogy nálunk is vetítsék.

-
escie
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
a makedónok tényleg nagyon jófejek.
a szigeten haverkodtunk össze egy kisebb csoporttal. megtanítottak káromkodni makedónul, meg jókat söröztünk, és megtaláltuk a kapcsolatot a makedón és a magyar nép közt. nos, a bukta az, tudod, a sütemény.
majdnem ugyanúgy mondják ki, mint mi.
nekem is a nevemen, illetve a becenevemen voltak fennakadva.
(ha nem lenne tiszta valakinek, Kalandor naplójára reflektáltam)
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Nézzetek be ide , kiváncsi vagyok a véleményetekre én kicsit hihetetlennek tartom, de lehet csak tudatlan vagyok és ez mindennapos....
-
mayerlaci
senior tag
Gh0sT és tiv83us ezentúl kegyetlenül figyelni foglak titeket és az irásotokat
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De kíváncsi vagyok a véleményekre, és itt nagyobb pörgés van, mint a mobiklos topicokban.
De ne így legyen
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img16.echo.cx/img16/1643/esmeinuj6ro.gif)