Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Fejből nem de itt talán talál Bővebben: link
-
Lord Zero
addikt
jól van, legyen písz, de azért lazíts
nagyon jó érzés tud lenni, h ha emberekkel ugyanúgy tudsz fórumozni (márpedig én ugyanúgy akarok), mint azelőtt, h caps lockos titulusuk lett volna - erre megéri vigyázni szerintem
szerk: nárcizmus alatt a sima (nem ennyire végletekig szétboncolt) önimádatot szándékoztam poénként elsütni, miután batman filmről érdeklődtél.. nah, mind1
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
hm, korrigálom magam: túlérzékenység rulez

amúgy nem gondoltam komolyan, azt viszont komolyan gondolom, h ez nem volt annyira komoly gondolat, h arra az ízirájderre (mint egyértelműen intő megnyilatkozásra) feltétlenül szükség lett vona, továbbá azt is gondolom, h a mondat végén leledző szmájli feszültség- és egyéb ellenérzéseket oldó hatása elengedhetetlen a hsz alapos és korrekt értékeléséhez
szerk: javíts(atok) ki pls, ha ez annyira durva lett volna, h ne engedhessem meg magamnak, mert nem érzékelem, h helyénvaló lett volna a reakciód
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Jóvanna azért mert ez nem ugrott be de akor is tök nem érdekel. Ez van. Az lehet hogy általánosban még tanultam rendesen 4-5 voltam midenből de msot valahogy szarok az eggészre mert minek ha úgyse érdekel meg úgyis elfelejtem mint pl tavaly kémiából bukásra áltam bemagoltam amit kellett sozt átmentem. Következő héten azt sem tom miről volt szó
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz
#3031-re: nemvok tankönyv hogy amit megtanultam meg is jegyezzem. pláne nem az ilyeneket. Akkor tudtam mostanra elfelejtettem
van ilyen
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
Kereső bácsi talált valamit: Bővebben: link.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Grafiqs
őstag
CopyGeneral a Te barátod!

Itten van: Bővebben: link
MOD: szucsi gyorsabb volt, de én linkeltem is.
-
-
gézu
őstag
-
Sianis
addikt
-
PapaMaci
őstag
A vesegörcs a legnagyobb moka a világon! Különös ismertetöjele, hogy iszonyatosan fáj! van rá egy jo modszerem, mit kell ilyenkor csináni:
Bővebben: link
A mugy meg Nospa forte, meg algopirin legyen nálad kéznél, és amikor kezdödik, akkor kezdjed öket magadba dobálni, mielött elkezdesz hányni! -
VladimirR
nagyúr
alapertelmezeskent nev szerint rendez (ez van alapbol kivalasztva) novekvo (szinten ez az alap) abc-sorrendbe
nalam ez (Bővebben: link) a kovetkezo listat adja:
6 találat
Batman
Batman2
batman777
batman98
batmanism
batmanism11
batmanism a masodikkent regisztralt, megis utolso elotti a sorban -
VladimirR
nagyúr
kijavitottam, ha talalsz meg hibat (vagy barki mas), szolj, nem cseszegetesnek veszem (megha az illeto annak szanja sem
)
a userkereso fejleszteset mara felfuggesztem, eddig tud eleget egy kiados tesztuzemhez, a linkeket, amit mondtal majd beleteszem, meg lesz majd szeop mese is a hasznalatahoz, mint a kereso tobbi reszeben, de csak holnap
es a kesonerkezoknek megegyszer => Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
epp ezen dolgozom - btw nem akkor hibazik, ha nem adsz meg nevet, hanem akkor, ha nem adsz meg egyetlen feletetelt sem
probald ki, hogy nem irsz nevet, es kivalasztod a rang-nal a moderatorokat (ujoncot lehetopleg ne valasszatok, mert a ~35000 soros html kicsit lasszan fog felkuszni, igy, hogy toltok fel ftp-re) -
escie
őstag
olyan derékfájás jellegű.
nekem is csak mesélték, mert tegnap bementem a sürgősségire, mivel éjszaka megfájdult a bal oldalamon, belül valami. azt hittem, vese. ultrahang, tapogatás, volt minden, de nem találtak semmit. adtak görcsoldót, meg vissza kell menjek, ha nem javul. amúgy lövésük sincs. és nem csillapodik, szúr, mint az állat. kezdek aggódni.
mi van az emberben bal oldalt, a köldökétől lentebb, és a medencecsont mellet?
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

..biztos ez volt az utolsó?
meg a kocsi tetejét horpasztotta be.De ha egy olyan fejbenyom ottmaradsz szvsz.
Hát igen, ez az internet. Minden megvan rajta.
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz