Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
PB
tag
hiába szólok hozzá a témákhoz, nem növekszik a hozzászólásaim száma (állandó 156).
mondjuk elvagyok én itt kvázi tagként, csak akkor meg mi értelme van a hozzászólás számlálásnak
moderátorok segítsetek... -
erdeya
senior tag
Az a baj, hogy a cikk is ködösít.
Nem mindegy, hogy össze vannak kötözve a végtagok, vagy le van kötözva az ember.
Mert pl lehet, hogy az ágyhoz volt kikötözve és szex közben érte a halál.
Az államigazgatási eljárással igazad lehet. Akkor nem bűncselekmény.Egyéretelműen. De akkor nem is volt gúzsba kötve!! Ezért valószínűbb a ''kikötözős'' figura. Szegényke nem bírta a menetet...
-
jeges
senior tag
nem, de ha előtte lekötözöl, sztem az már elég ok a bűncselekmény feltételezéséhez.
főleg, ha miután lekötöztél, eltűnsz a ködben ahelyett, hogy bejelentenéd a mentőknek a halálesetet.
mod: szerintem bűncselekményt nem államigazgatási eljárás keretében szokás kivizsgálni
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Nem azt mondták, hogy nem bűncselekmény, hanem azt, hogy nem idegenkezűség. Nem történt gyilkosság.
Nyilván nem sima szívroham, mert előtte nem szokták az emberek összekötöztetni kezüket lábukat.
Ha én elédugrok egy szekrényből, hogy HÚÚÚ! és megijesztelek, de te szívrohamot kapsz, akkor én gyilkos vagyok? -
jeges
senior tag
Bővebben: link
először nem hittem a szememnek...
sztem két lehetőség van:
a. vki lekötözte a pasit, és az ebből következően meghalt (az most mindegy, h a halál közvetlen oka nem külső behatás, ha vki lekötözte, annak tudnia kell róla, h valahol egy lekötözött pasi üldögél (bár ez ha nem tévedek már önmagában is személyes szabadság megsértése, hacsak nem az áldozat kérte)).
b. vki meglátta a hullát és lekötözte. morbid, de nem lehetetlen.
a fentiek közül ha jól sejtem mindkettő btk-kategória, ráadásul mindkettő több passzust is érint.
ehhh...
-
gyerekek!
Huszonnégy év után újra a klasszikus felállásban lép majd fel a Pink Floyd!
Bővebben: link -
I_Am
veterán
Bővebben: link #402-es post.
-
VladimirR
nagyúr
volt rola hir is (Bővebben: link), de ott sem lattam, hogy tudna valaki magyar forgalmazorol
Gh0sT: ejjel, hajnalban probald, akkor talan elered
Loretto: GG
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Hogy nehogy visszaess, és megint megszeresd az index-et.: Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Loretto
veterán
Hello mindenki. meglett a sw üzemltető vizsgám, pedig 1 napot tancsiztam
bár az eredmény hírdetés még nem volt, de már csak pár perc 
-
bobsurf
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Visszatértem.
Én nem a vevőjelöltnek adtam (akartam adni) igazat, csak az elvnek amit mondott.
Ha valaki olyan balga, hogy kirakja ennyiért a cuccot, akkor igy járt. És mivel nem tüntette fel sehol hogy licit, igy aki megadja elöbb a kért lóvét, akkor őt illetné szerintem.
Mert igazából ahogy én látom, Az eladó egyezik bele elöbb a boltba azzal, hogy egy áron meghirdeti, és a vevő egyezik bele másodszorra amikor elfogadja azt.
Az árfelverős trükkről inkább nem nyilatkoznék, az sajna annyira ''magyaros'' szokás... (dögöljön a szomszéd tehene is) -
Gh0sT
addikt
Kidust nem látta valaki mostanában? Szeretném elérni, de se itt, se MSN-en nem találom.
-
tildy
nagyúr
Nekem datkazisban lenne ez a szerkentyű jó.

-
erdeya
senior tag
Van magnóm...
Csak a számítógép hangfalai lényegesen jobban szólnak, mint a mono Thomson magnóm.
5-6 ezret simán áldoztam volna egy ilyen cuccra. Többet nem ér. Nekem...
VladimirR: SPDeluxe 1.0 üzeni, hogy köszöni a segítséget, de sajna nem működik a dolog. Hiszen ha működne, akkor személyesen köszönné meg itt.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Elsősorban nem a digitalizálás érdekel a cumóban, hanem hogy frankón a gépen lehet hallgatni a kazit.
Eszembe sem jutna bedigizni, úgyis vacak lenne a minősége.
Ahogy nézem az oldalon lévő árat, az kb. 30e forint, szóval ilyet sem veszek
-
erdeya
senior tag
Na ilyet szeretnék...Bővebben: link
Kapni valahol?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Tegnap olvasgattam a 17''-19'' tft monitoros topikokat es latom Te eleg nagy szakerto vagy monitor temaban. Tegnap megrendeltem ezt a tft monitort Bővebben: link mert mar a crt-tol kifolyik a szemem, 1-day sale -ben csak $449, a valaszideje egeszen jo - 4ms -, csak kivancsi vagyok a velemenyedre, hogy ismered-e ezt a tipust esetleg es jo-e?
Sorry az offert mindenki. -
VladimirR
nagyúr
jujj, ez nagyon kesz van - az en egyik kedvencem (most mar ez is a kedvenceim kozott van) => Bővebben: link
-
AND1
őstag
végig kell néznetek
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
riska1982
üzenetére
A szürke hozzászólások az OFF hozzászólások, amik nem kapcsolódnak szorosan a témához. A ranglistát mindjárt megkeresem neked és belinkelem.
Szerk:
Itt lenne a link: Bővebben: link
Azt hiszem csak a PH! félisten fokozatnál van eltérés a szükséges hozzászólások számában.
[Szerkesztve] -
riska1982
aktív tag
Légyszíves mondjátok meg, hogy mi a különbség a Fórumban a barnás a a fekete hozzászólások között?
Valamelyik sokkal halványabb az átlagosnál.
Ja és hol találom a leírásokat amik a név alatt szerepelnek (pl senior tag, tag, Újonc), érdekelne, hogy ki mikor milyen jelzőt kap.
Üdv (ja sorry ha baromságot kérdeztem, de újonc vagyok
) -
mr.geeZ
aktív tag
Tanmese-csokor lefekvés előtt englisül tudóknak: Bővebben: link
-
Tithian
őstag
Nem tudja valaki, hol lehet kapni Budapesten vagy Debrecenben Sennheiser fejhallgatókat? Konkrétan egy HD555-ös érdekelne, de onlány boltban nem leltem

-
mayerlaci
senior tag
Bővebben: link LOL
-
Loretto
veterán
Kezd golyózni a szemem a sok tételcimtől. Ugye holnap van sw üzem szóbeli, és elég érdeksen állok
Most kis pause, mert már 5 órája egyhuzamban nyomatom... hosszu lesz a nap, és holnap öltöny
grrr -
erdeya
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
mégcsak nem is hasonlít...

Bővebben: link -
erdeya
senior tag
A tegnap délután... de akkor még más volt a tartalom, volt több aloldal, illetve most is van, csak nincs hozzá hivatkozás, tudni kell a címet

Csak a publikus rész elérhető egyszerű halandóknak
Incognito!:
A reklámot tenném én popupba, de ezt beszéld meg az ultrawebesekkel!
A pizzatészta receptje a következő: végy egy győri sütő által készített és csomagolt félkész pizzatésztát
(komolyan)
A lényeget senki nem dicséri? A vérbocit magát???
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
jéééh, most látom hgy 21. offtopik van, pár hónapja még csak 17 volt
Lol. És ahogy látom az egyik jóslás siekres volt hgy Esmein mod lesz
Esmein nem tom mikor elttél, de grat.
Más: Aki ismer egy hackert az elküldhetné e-mailemre az msn-jét, mert nem először van olyan hogy egy ahveromnak rácsatlakoztak a gépére
Szal ha ismertek pls csiripeljetek
-
-
Esmein
nagyúr
Nem tudom tallózni a helyi hálón a saját munkacsoportomat. Na ilyen se volt még. Szutyoxar windows hogy az ördög bubózzon bele.
-
erdeya
senior tag
PH-n kívül más oldalakat is látogatnál? Fúúúj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedves mindenki!
Örömmel jelentem, hogy elkészült Vérboci honlapja!
Főleg a belépő képernyőre vagyok nagyon büszke. Igazából a belépő képernyő lesz később az oldal alfája és omegája (mint Bash oldala), de most még valóban van hova belépni, két nyálelválasztást megindító képet találhat beljebb a kedves látogató.
Az oldal címe az adataimnál, de csak nektek: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
azt hiszem csak magyar oldalakat tudok megnézni a neten! lehet, hogy vírusom van?
-
L_ajos
őstag
Utálom a délutános müszakot

Halálra fogom magam unni.. még a könyvem is elfeledtem
Kész vagyok
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Incognito
üzenetére
Bővebben: link kis filekezelés tutorial. Szövegdobozból postolni meg már gyerekjáték. Vagy egy all in one megoldás érdekelne?
-
Incognito
senior tag
Hol van mindenki?
Vacsora? Balázs show? Vers mindenkinek? Romantica? Spektrum? National Geographic?
Vagy mindenkit bannolt a rencer csak engem nem?
Valaki segicsenmá!
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Ha valaki ért a PHP-hoz, nézzen már be ide -> Bővebben: link
-
Vangelis
félisten
Visszamnetm és kicserélte a drága kedves földhivatala a papiromat

Imádom őket, és nem is kértek érte manit, csak hát utaznom kelett, a kocsin meg xar az öninditó tehát csak tolásra indul, de hát semmi sem lehet tökéletes -
erdeya
senior tag
A kutyafáját!
Ez a nap is eltelt, végigkarcolt rajtunk és mély nyomokat hagyott.
Megint mindent elintéztem amit lehetett, de a reggelire hozott rántotthusis zsömim még mindig itt figyel a fiókban és a nyaralást befizetni sem volt időm.
Nem gondoljátok úgy velem együtt, hogy hiba van a mátrixban?
Pozitívum: jó idő van, süt a nap
-
Batman
őstag
Itt van ennyi dolgos ember informatikus , rendszergazda , szerkesztők...... és még kitudja mennyi féle szakterület .....stb....
Nem tudnátok megszánni valami, melóval , alantos munkákat is bevállalok, fuss ide fuss oda..., de ha van valami komolyabb az is jöhet.
20 éves, műinfos vagyok.
A állásbörzében már kutakodtam de ezt talán többen olvassák ,egy próbát megér ha nem bánnyátok.
Jah és pest lenne a céltelrület.
Köszi szépen
üdv
Batman -
Integra
titán
na, nem kis derbi volt megtudni az infot.
axelero szerint nem lehet adsl.
mondja talán kábel. na ez se lehet mert upc van kábelben a környéken, de ezt is csak úgy tudta megmondani, hogy megnézte a környéken a visszautasításokat.
fasza. ott a ház mellett a következő társasház előtte meg az upc betonlap, hogy bizony a járda alatt van upc kábel lefektetve.. de az már az iroda elé nem jöhet.
adsl meg nem lehet.
király!
ezek után bunkó voltam és kierőszakoskodtam, hogy de telefonáljanak át a matávhoz mert tökön szúrom magam ha ezt is nekem kell megcsinálnom. tartom 10 percet a telefont (még jó hogy, van 1234) aztán kinyőgi hogy a matáv szerelők szerint mégis csak lehet adsl.
hurrá! -
faster
nagyúr
Esetleg ez:
Egyébként nem próbáltam ki.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Have fun: Bővebben: link
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, de azért csak tudjátok ki vagyok
Egyébként semmi különösebb oka nem volt... egyszerűen mindig volt valami programom. Filmet néztem, barátnővel voltam, buliztam, vizsgáztam, tanultam, BW-ztem, csocsóztam... a cikkek elolvasására volt csak időm. A főbb híreket is át kell majd néznem legalább egy hónapra visszamenőleg, mert nem akarok lemaradni (idő közben valami kétmagú izék is megjelentek vagymi
). -
Integra
titán
tud valaki valami direkt linket a buzi tonlájnhoz, ahol beütöm a címet és kidobja, van e adsl szolgáltatás?
megőrülök már annyira szar ez a tonlájn oldal...
soha semmit nem találni meg rajta.. -
Panther
HÁZIGAZDA
Szörnyű, az egész OFF TOPIC 20 kimaradt az életemből. Mondjuk legalább lassabban telt be.
VladimirR hozzászólását olvastam el az egészből (mert szerepelt benne a nevem), és egyetértek vele... tudjátok, arról votl szó hoy miért nem érdemes már olvasni az OT-t. Remélem azért ez majd változik.
Láttam SPDeluxe már nem is hallott rólam szinte... ilyen sokat maradtam mostanában ki?
(Mondjuk meglehet hogy igen) -
bobsurf
őstag
Kalandor, én itt vagyok...
-
Rez_Grof
őstag
5%-os lefedetségű egy szöveggel tele irt oldal.
Azt hiszem normál 12pontos betűméretnél. 
Szerk: #299-re A pontok száma attól függ, hogy milyen dpi-ben akarod megnézni, mert annál több lesz minél nagyobb a dpi. De teljesen lényegtelen, hogy hány pont van, mert a nyomi úgy is másként dolgozik. Főleg színes festékkel.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nem érdekel túlzottan, hogy melyikben kérdezel. Akár kérdezhetsz a saját fagypont alatti topicodban is.
''nyissad kifele'' Elnézted az ajtót
-
Esmein
nagyúr
én úgy emlékszem az átlagos oldal úgy 15-20% közt van és van rá szabvány is csak nem jut eszembe.
-
Esmein
nagyúr
photoshop még statisztikát is csinál neked.
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezé jössz egy sörrel
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lol. És ahogy látom az egyik jóslás siekres volt hgy Esmein mod lesz