Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Tudom, hogy index, tudom, hogy megint fikáznak, de most akkor is nagyon igazuk van... Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
Mikor nyílik a 22. OFF?
Szeretném még idehaza átélni az eseményt. -
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Naszóval, csak egy rövid válasz. Ha felhagyok a PH-val, az biztosan nem miattad lesz. Elüldözni? Ugyanmár... nem vagy te olyan.
Az már más kérdés, hogy pozitív hangvételű írásod biztosan kevesebb van (nem felém, hanem általában) mint negatív.
Nálam egyenlőre maradsz a PH Stokes-ja...
De nem zavar, kellenek a figurák ebből a szegmensből is, hogy az egyensúly megmaradjon. Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok. Te meg majd megpróbálod elrontani a kedvem (vagy másokét).
A fórum ugye nem a tiéd, tehát én legalább annyira alakítom a jelenlétemmel, mint te. Ezért írom, hogy kell az egyensúly. Ne legyen mogorva se, de viccet se csináljunk belőle. Pont.
Jó reggelt fórumozók!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
Miért van az, hogy ha speciel én írom, hogy ''van már ilyen topic'' meg ''minek még egy ilyen-olyan topic'' akkor minden rossznak elrontója vagyok. De ha Vlad mester (?) irja ezt a [kiszedem, mert bunkóság] vastagított linkjeivel, akkor ő a [szerk] rendes gyerek?
Látszik, hogy unja az egész fórumot. Módosítani úgysem fog tudni rajta. Megszokni vagy megszökni... adott a lehetőség.
Rólam meg illene leszálni.
Ezt nem neked címeztem DoubleD, csak válasz gombot nyomtam, mert ugye a topikod kapcsán merült mindez fel.
És még egy gondolat: Kedves VladimirR! A szóbanforgó topicot egy MOD zárta, és nem én. De még csak nem is az én javaslatomra. Nem hiszem, hogy a modik bármit is azért tennének, mert én mondtam. Szóval a megfelelő plénum előtt lehet reklamálni. A Topickill dolgot visszautasítom.
szerk: A békesség kedvéért: tisztelem és elismerem munkásságodat, de az örökös morgolódás nem jó dolog. Az utóbbi időben mindig Stokes (tudjátok, a Csengetett Mylord? c. komédia házsártos komornyikja) jut rólad eszembe. Eddig is megvoltunk egymás mellett, remélem ezután is.
A legjobbakat kívánva: Vérboci
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Hosszú ideje már, hogy egy mod sem aktív...
Mi törpénhetett? -
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
...hiszen én vagyok a főnökük

-
erdeya
senior tag
válasz
Arnold2
üzenetére
Nagyvárad? Dehogy...
Én lakni Győr. Csak tudod Győr egyik városrésze Ady-város. Úgy mint pl. Újpest.
peterkeT: Méréseim szerint ez 0,3-as vihar volt, de már el is ment. Ahogy a híradóban mutatták, Borsodban nem voltak ilyen szerencsések
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szívesen vásárolnék és gondolnék gagyinak egy A64-es procit úgy 5000 forintért

Engem nem zavar, ha olcsó. Hamar túlteszem magam az ilyen jellegű lelki megpróbáltatásokon
-
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Még egy bőrt lehúzni a pusztítást átélt területeken lakókról?
Ilyen lenne amerika? Nemááá
-
erdeya
senior tag
Még kb. 5 óra van partot érésig, nagyon erős 4-es kategória,
majdnem 5-ös. <--> Belegondolni is rossz. <--> 2 nap alatt 20 centtel ment fel a benzin ára.
A középső állítás melyik kijelentéseddel kapcsolatos?
Illetve fennáll-e bármilyen kapcsolat a benzinár emelése és a hurrikán pusztítása közt?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esmein: 10 perce ettem meg egy tekercset
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Krémsajt:
Tesco tömlős ömlesztett krémsajt mérsékelten vastagon egy szelet kenyérre, majd ezt ''bocisodásig'' belökni egy szendvicssütőbe. Ha megsült, pirospaprikával és borssal ízesítjük. Isteni! -
erdeya
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
tiv lenni moderátor.
Valakinek ötlete erre? Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
...és Vérboci betoppan...
Szervusztok fórumlakók!
Jó kis mókán voltam tegnap. Annyi halászlevet ettem, mint az elmúlt 5 évben összesen. A legjobb, hogy hihetetlen módon egy csepp eső sem esett. Megúsztuk... -
erdeya
senior tag
Mivel ez a topic is telítődik, elérkezettnek láttam az időt, hogy megnyissam az OFF TOPIC 22-t. Bővebben: link
Gyűljetek oda
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én is úgy osztottam be a szabim, hogy a 2 Balcsi közé nem fér már be a Bakony. Gösser felé ma nem járok, mert ''tűzvédelmi oktatásra'' megyek 4 órakor.
tűzvédelmi oktatás = teamvezetői összeröffenés Bakonygyiróton. Halászlé lesz... Meg ahogy elnézem eső is. FÁKK...
Jövő héten viszont már szabin leszek. Irány a Balaton. -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Az a gyanúm, hogy nem az aktuális hölgyeményről van szó, hanem ''valamely'' családtagot minősíti...

szerk.: Eltaláltam
SPDeluxe 1.0! A Hende meg a Béla mozgolódnak, hogy menni akarnak kicsapongani a Bakonyba. Neked volna kedved? Én kihagyom, de a Pepszi, Lacika, Zolibá esetleg megy, ha összejön a dolog. Te mit szólnál hozzá? Csak kíváncsiságból...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem nem jött le a video simán, csak Vangelis linkjéről, ahol át lett nevezve, mert filmet és zenét blokkol a vállalati tűzfal.
Győr: Be van simulva, felhők mindenütt. Hideg nincs, kissé inkább fülledt az idő. Olyan 26 fok körül tippelem. -
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Fentről a hetedik link: Bővebben: linkAhol ez a szöveg, hogy: Butterfly or Vagina? - I thought this would a nice piece of artwork to show everyone. Very nice Painting indeed.
De nekem csak doc vagy xls kiterjesztésbe küldd, mert filmet, zenét megfog a tűzfal
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha nem megy, töltsd fel ide mint doc fájlt és akkor mások is letölthetik.
Csak a linket kell itt megadnod. Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látni akarom az egészet!!!!

Csinálj valamit!!!! -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak az első 6 másodpercet küldted el

Elvileg 1,8 mega az egész, de én csak 270k-t kaptam.
De a lényeg látszik
Bash: Ezek mind olyan viharok, hogy a földdel tesznek egyenlővé házaka, városokat? Forgószél meg egyebek?
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Közben küldtem másik linket, de akkor úgy látszik sikerült. Meg is nézem. Köszike!
-
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fenébe...
Nem az emillel lesz a baj...
Próbáld meg direktbe letölteni innen: Bővebben: link
Az első cikkben van a link. -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mél ment
-
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
''vérboci még mindig mindenkit meg akar enni'' -->szakadtam a röhögéstől

Jó reggelt fórumozók.
Rögtön egy kéréssel indítanám a napot. Egy bizonyos oldal eg bizonyos mondatával felkeltette érdeklődésemet egy bizonyos video iránt. Meg is van a link, de wmv fájlt nem tudok letölteni. Ha valaki jelentkezne, akkor elküldeném neki a linket, letöltené a videót, átnevezné mondjuk doc kiterjesztésűre és elküldené nekem mélben.
...kérem a követezőt!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Hát ma sem sikerült sokat fórumoznom...
Osztrák vendégek, magyar vendégek, és egy olasz illető. Mind engem akar
Persze egyidőben... Azért sikeresen vettem az első munkában töltött napomat a betegszabi után
Lassan hazamegyek és akkor beindul a nagyüzem
szerk: Máskülönben én pizsamában alszom és mackóval.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Üdv néktek offolók! Immáron a munkahelyemről köszöntök mindenkit.
Ha ma több lesz a helyesírási hiba és elütés a hozzászólásaimban, az a rissz-rossz noti bilentyűzet miatt lesz.
Nemakarokdolgozni
-
erdeya
senior tag
Kedvem lett volna offolni, de most inkább csicsika. Holnap meló

Nem lesz könnyű 1 hét pihi után. Biztos sokminden fel is halmozódott, de azért majd leszek napközben remélem...
Yo 'cakát! -
erdeya
senior tag
Csak hogy vérboci is letegye névjegyét mellmilyenségi ügyben: az eredményem 95%. Penge vagyok
És rajongok az igaziakért!
Jártam ma egy nagyobbat ezzel a bokarögzítővel. Ha cipőt is húz az ember, mitagadás, nagyon jól tart. Ma volt a főpróba, holnap melóba a premier.
Az a baj, hogy tiszta műanyg és nagyon izzad alatta az ember lába... de annyi baj legyen. -
erdeya
senior tag
Szép napot Fórumtársak!
Mifelénk jó idő van. Tegnap viszont takony idő volt. Egész nap szürke felhők és eső. Most süt a nap 7 ágra.
Tildy!
Tudom, hogy nem csipázod a meleget, de amiről korábban beszéltünk, azt most elintézhetnéd. Tudod, hogy jövő héten kedden 11 óra 30 perctől júli 18-án déli 12 óráig 30 fokos meleget szeretnék igényelni
...eccer megyek egy évben nyaralni...
-
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
..vazzeg ilyen nincs... és elmondja a film végét... szóval a tripodoknak annyi...

-
erdeya
senior tag
Máskülönben a felső szalag véresre dörzsöli a lábam, és a műanyag sín alatt levet engedek

Nincs amúgy térdzoknim. Vagy ha van is, ugyanott van, ahol a kisdobos szerkóm
Venni meg erre a három napra nem fogok, az fix. Majd valami szövetet (fásli darabot) teszek alá, oszt jó leszen. -
erdeya
senior tag
Jártam egyet ezzel a csetresszel a lábamon...
Ha cipő is van az emberen, akkor egész jól tart amellett, hogy piszkosul beizzad alatta a lábam és a tépőzár kidörzsöli a lábikóm. Kéne hozzá egy térdzokni...
Melóbajárni jó lesz. A Balatonparton meg úgyis mezitláb fogok korzózni
-
erdeya
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Még véletlenül sem így néz ki.
De ami a linken van, az sokkal jobban néz ki, és mint látható megfelelő használati utasítás is van hozzá. Ennek megfelelően az ára 7700 forint és nincs rá TB támogatás.
Az enyém olcsó volt és szar, ennek megfefelően 85%-ot fizet az állam. FÁKK!
Jeges: Egyetértek!!! -
erdeya
senior tag
Hát fiuk, lányok az orvostudomány bekap6ja.
Ez az állítólagos bokarögzítő nem rögzít semmit. Vagy csak én nem tudom megfelelően használni. De hogy miért nem lehet egy ábrás használati utasítást mellékelni, az rejtély.
Arról nem is beszélve, hogy a pántja máris elszakadt, olyan gyenge anyagból van. Akkor hogyan kéne megszorítanom? Szóval viszem vissza. Babzsák meg!
Nagyon idegesít, hogy 2005-ben nem tudunk normális dolgokat gyártani... -
erdeya
senior tag
Fejezzük be a vérboci szarvának piszkálását, mert könnyen felöklelhet titeket.

Most ismét megpróbálom felhelyezni (nem, nem a tőgyet) a csetreszt a lábikómra. Remélem most sikerül helyesen.
Szurkoljatok
Hoppácska! Most nézem, hogy hiszen őstag lettem! Juppííí!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Felírták receptre. 1000 forintba kerül és légpárnás, ahogy a képen is látszik.
A pántok nem gumisak, fix szalagok, tépőzáras véggel. Jól meg lehet szorítani őket, azzal nincs hiba, csak nem tudom, milyen magasságban kell hordani.
Hol legyen az alja? Éppen hogy csak ne érje a földet? Vagy feljebb?
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Csináltam róla képet...
erdeya
senior tag
tépőzárasnak tépőzáras, de nem egészen az a típus, amelyikre te gondolsz.
A fő kérdésem tulajdonképpen csak az lenne, hogy a két oldalsó műanyag merevítő milyen magasságban legyen? Földtől 1 centire induljon, vagy fentebbről? Mert amikor igazán jó tartást biztosít, akkor a műanyagok alja kopoga földön
Ha feljebb rakom, ahogy igazából kivánkozna, akkor meg nem érzem úgy hogy tartana.
Vagy csak én érzem rosszul? -
erdeya
senior tag
Addig jó, amig nem kell nektek ilyen csetresz.
Mert egyszer esik, ami esik és akkor egtanulnátok, milyen macerás is egy ilyet felvenni.
Ráadásul még mindig fogalmam sincs, jól csinálom-e
szerk:
Közben rájöttem mi a gond! Malac lábra adták, de nekem ugye bocilábra kell
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
A megelőző pár hozzászólás tanulsága: ... a jelenlevők egyike sem ért a bokarögzítőhöz. Azért köszi, hogy megpróbáltátok

-
erdeya
senior tag
Szervusztok!
Voltam ma dokinál. Megnézte a lábikóm és rálegyintett, majd azt mondta: -Jó ez!
Felirattam vele ilyen bokarögzítő csetreszt, de nem tudom, hogyan kell ehylesen feltenni. A használati útmutató kb. annyit ír, hogy tegyük fel és hordjuk.
Volt már ilyen valakinek? Mert akkor feltennék pár egyszerű kérdést. -
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mert te ilyen megfontolt vagy

-
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
Szerintetek 20 év múlva amikor egy sorozat-kéjgyilkost pszichológiai vizsgálat alá vetnek a doktornő a 2003-as Mónika sóra fogja visszavezetni a lelki és érzelmi elferdülést?
Ugyenem... akkor meg minek a hajcihő. ORTT? Ugyanmár... -
erdeya
senior tag
Bokros teendők mi?
Én meg csak szenvedek idehaza.
Nem hittem volna, amikor melóztam rendesen, hogy hiányozni fog, de a semmittevésnél a meló is jobb. Ott gyorsabban telik az idő. (Jesszum pepi hogy megbánom ezeket a szavakat csütörtökön
)
Szóval mennék én, csak ugye nem tudok. Holnap azért elbicegek már a dokihoz és feliratok ilyen bokamerevítő csetreszt. Aszongyák receptre 1-2 ezer forint.
Szerda még pihi, csütin meg meló. Most még
, aztán majd 
szerk: #3938: LOOOOL
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszönöm, hogy ezt a roppant fontos infót megosztottad velem és eltévelyedésemet okozó tudatlanságom fehér foltjait satírozgattad.

Már meg ne haragudj, mert véletlenül sem bántásnak szánom, de te amolyan szellem vagy a PH motorjában. Se nem házigizda, se nem mod, de azért tereled a bárányokat (hogy birkát ne írjak) rendesen
Lehet, hogy Parci mesterséges intelligenciát is programozott? -
erdeya
senior tag
válasz
_cirmos_
üzenetére
Szerintem is...
Valszeg ugyanarról a piacról vásárol mindegyik
szerk: Mellesleg mindenki nyaral? Mert az egy dolog, hog yén szalagszakadtan itthon vegetálok, de azért egy szokványos hétfő délelőttön/délutánon jóval több hozzászólás szokott születni.
Hol vannak az ősoffolók? Sianis? Esmein? Jeges? Megatöbbi...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
_cirmos_
üzenetére
Nos... ez nem az amit te keresel, de ez is teleshop és fogfehérítőjük is van

erdeya
senior tag
A voipbusternek nincs videjós funkcijója, szóval emiatt felejtős nekem. Nem sokat próbáltam, de eddig a szkájp biztosítja a legjobb video és hangátvitelt, ráadásul elég jó szinkronban. Nekem megfelel.
A voipbuster is telepítve van, pont az 1 perc telcsizés miatt
Amúgy gud móning mindenkinek! -
erdeya
senior tag
Érdekes dolog történt velem az imént.
Szkájpon és a hozzá való videós kiegészítőn keresztül cseverésztem Kedvesemmel, amikor egyszercsak újraindult a gépem.
Olyan volt, mintha resetet nyomtam volna ''véletlenül''.
Amig újra felállt a rendszer, azon agyaltam, mi lehet a gond. Már éppen kezdtem volna a tápot szidni (mivel ráadásul GF6600 van a gépben egy 300W Acorp mellett), amikor újra bejelntkezett a Kedvesem és elnézést kért, de újraindult a gépe.
Akárcsak az enyém, mondtam neki.
Kérdezem én a tisztelt egybegyűlteket, mi ennek a magyarázata. A szkájp újraindítási jelet sugároz
Vagy ezt most így hogy? -
erdeya
senior tag
Hol tudom megnézni, és beállítani, hogy melyik meghajtón és mekkora méretű legyen a swap file?
szerk:
már megtaláltam, bocsi...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Kellemes vasárnap reggelt...
Mindenki jól aludt?
Amig alszik az ember fura dolgok történnek. Az este folyamán pl. kisebb lett a duzzanat a lábamon. Rá tudok állni!!! Juppíííí
-
erdeya
senior tag
Azért mondod, mert rosszul olvasod amit írok.
Ha a ''jajj fája lábikóm'' kezdetű sorokat a gyermeki cérnahanggal ellentétben mélyen dörmögve szótagolod, akkor egész férfias nem?
Most mit jáccam magam? Fáj a lábikóm és kész. Én nem szoktam feszíteni, hogy mit nekem bokaficam, jöhetnek párosával...
ui.: már nem fáj amúgy. Gyógyulgat ezerrel
-
erdeya
senior tag
Befejezem veled a társalgást. Ha ide akarsz mindig kilyukadni, hogy milyen önállótlan mamakedvence cagyok, akkor meghagyom neked ezt a képet.
Elég mókás lenne, ha nekiállnék főzni külön magamnak nem? És akkor a többiek mit esznek? Nincs két konyhánk. Mi lakni panel.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Van egy nővérem...
Az egykeként kezelésről annyit, hogy fél éve könyörgök, hogy legyen itthon rakott karfiol. Mára megint be volt igérve, de telefonált a nővérkém, hogy jönnek ebédre és sült húst meg paradicsomszószt (böeee) rendel. Fákk.
Én széltől óva? Hát rossz nyomon jársz. Elég rebellis vagyok ráadásul.
MAximum szeretnének gyerekként kezelni és óvni, csak igényem nincs rá
-
erdeya
senior tag
ágybahozott reggeli csak egy szókép volt.
Nem reggelizem ágyban. Az természetesen előfordul, hogy készítenek nekem reggelit. Szombat vasárnap általában.
Esmein: sajnos ezek nem alkalmazott jogok... De leszarom. Én kérdezek, amig szétesek, és ha nincs aki felel én nem adom fel...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akárcsak az enyém, mondtam neki.