Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én is kisvárosból jöttem Pestre. A pénzhiány és az unalom elől.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe. A mai városi ember kábé három napig bírná azt az életmódot, aztán sikítva menekülne vissza az ADSL-hez, a mobiltelefonhoz, meg a reggeli müzlihez.

Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Ez tipikusan a szegény busmanokra jellemző életmód, nem pedig a fehér, kövér gazdagokéra.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nekem eszembe nem jutna, hogy valahova egyedül menjek, még moziba sem mentem soha egyedül, inkább otthon maradtam. Pedig jó régóta élek egyedül, nem mondanám, hogy azért, mert nem bírom az egyedüllétet. Egyébként erre valók a haverok, ha épp nincs barátnő, elrángatni (vagy elrángatódni) őket ide-oda.

[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
de altalaban itt is volt celja a beszlegetesnek,
Ez a legfájóbb hiány a mostani OFF-ban levő hszeknek. Tipikusan az ''unatkozom, írok valamit'' hszek burjánzottak el.
Szerk: Szerintem semmi nem állítja meg ezt a folyamatot. Néha még benézek ide, hátha akad valami, de már nagyon-nagyon kevés érdekes téma van itt.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Bővebben: link
Igen, olvastam a topikot, ismerem a jelenséget, de fenntartom, hogy ez nem az az eset, amiről az újonc-oltó topik szól.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
DaSilva
üzenetére
Topik már van róla. Egyébként rossz képet raktak a hírhez, azon egy 6800 ultra van. Du 3-kor jár le az NDA, gondolom, akkor lesz a hivatalos Nvidia beharangzó, bár egy ázsiai weboldal már tegnap közölt teszteredményeket.
na meg ez:
Az Nvidia utoljára a Geforce 2-es sorozatnál használta a GTX elnevezést.
már megint.
Árulja már el nekem valaki, tényleg létezett olyan videokártya, hogy Geforce 2 GTX ? Mert én nagyon nem így emlékszem.
[Szerkesztve] -
-
faster
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba.
Elhiszem. Én egyszer próbáltam automata váltós autót, kábé fél óráig furikáztam vele, és nagyon tetszett, hogy nem kell babrálni a váltóval, meg a kuplunggal, hanem jobban lehet figyelni az útra, a forgalomra. Mikor visszaültem a saját autómba, nagyon csúnyán néztem a váltókarra, elhiheted.
Mod: a vezetés közben szaladva evést én sem preferálom, otthon reggelizek, müzli+pirítós+lekvár vagy rántotta vagy ilyenek, szeretek enni, és ez szóba sem jöhet vezetés közben.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Minden biztonsági módszert meg lehet kerülni. Gondolom, nem az a cél, hogy egy olyan rendszer legyen kitalálva, amibe semmiféleképpen ne tudjon visszajönni az, akit kitiltottak, hanem csak legyen megnehezítve a regisztrálás annyira, hogy ne érje meg csinálni hosszú ideig, mert annyi plusszmunkát jelent.
-
faster
nagyúr
Esetleg ez:
Bővebben: link
Egyébként nem próbáltam ki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

El kellett, hogy telljen néhány év, amíg eljutottam odáig, hogy azt csinálhatom, amihez értek.
Nézem.