Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
Incognito
üzenetére
Azok a ''veled született'' szabályok téged védenek. De mint mondtam, bármikor magad mögött hagyhatod őket. Valószínűleg tényleg nem értelek, és tényleg jó lenne ha ''meg tudnád magad rendesen fogalmazni'' - először magadnak.
Amúgy nyugika és keep smiling! Majd felnősz és akkor nem látod ilyen sanyarúnak az egészet, csak hát serdülni sosem könnyű...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Városban lakom, de bármit el szeretnék intézni a megyeszékhelyre kell bemennem. Dolgozni is oda járok, mert helyben esélyem sem lenne munkát kapni. Ez 35 km oda és 35 vissza. Szerencsés vagyok, mert kb pont annyit keresek, mint amennyit tildy szeretne (pedig messze nem vagyok főnök...), így megengedhetek magamnak egy autót, amivel bejárhatok, így a tömegközlekedéssel kétszer másfél órás utat kétszer 30 perc alatt megoldom. Azt meg már egészen megszoktam, ogy boltba menet 30 perceet kell autózni - ha BP-n elindulnék ki a TECSÓ-ba, ott sem érnék oda előbb... Sőt, ha BP-en belül kellene 35 km-t vezetnem mindennap munkába menet (nem elképzelhetetlen távolság, sőt), azt nem oldanám meg fél óra alatt...

p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Incognito
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, bármikor eladhatod mindened, amid van, és elindulhatsz busmannak. BIztosan szívesen befogadnak. Vagy ha nem vágysz rájuk, akkor is vehetsz mondjuk a lakásod árából bárhol a ''harmadik'' világ egy eldugott szegletében egy kalyibát, ahol aztán magad lehetsz. Vagy beülhetsz egy fa alá, mint Buddha. Kiváncsi vagyok, melyiket meddig bírnád. Egyébként az a ''fejledt'' az fejlett.
Szerk: ''lakatlan sziegetet kérnék leszállópályával és internethozzáféréssel'' - pár évre belefeledkezel a kapitalizmus mocskába és vehetsz egyet magadnak.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Én a MelleslegFM-re kattantam most nagyon rá. Nagyon eltalálták a zenei kínálatot. tetszik. Na jó, nem minden csatorna, de a pop meg a rock mindenképpen - meg általában a fő csatorna is. Meg a kabaré is jó ötlet. A zöld teát egyébként sem igen szeretem. Akkor inkább jjó kis egészségtelen méregerős kávé egy nagy bögre ásványvízzel.

p -
parandroid
félisten
Ejnye, de felpörgött a 'Gőz' ma este...

Mi van itt emberek??? Mindenkinek társadalmi élet-kényszere van?
p -
parandroid
félisten
''Mint gyermek, aki már pihenni vágyik
és el is jutott a nyugalmas ágyig
még megkérlel, hogy: ''Ne menj el, mesélj'' -
(igy nem szökik rá hirtelen az éj)
s mig kis szive nagyon szorongva dobban,
tán õ se tudja, mit is kiván jobban,
a mesét-e, vagy azt, hogy ott legyél:
igy kérünk: Ülj le közénk és mesélj.''
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
''kis-édes-pici-cunculi-munculi''?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lásd még: Bővebben: link
p -
parandroid
félisten
Angliában van a jó élet sajtban. Ezek a brittek tudnak enni. Látszik is rajtuk...
Olyan kamambert hoztam, hogy majdnem megettük egy ültő helyünkben az egészet. Nagyon drága kint a kaja általában, de majdnem 30deka kamaber sajtot alig több, mint másfél fontért adtak. Isteni! [szája szélét megnyaló szmájli]
p -
parandroid
félisten
válasz
Arnold2
üzenetére
A téglát is, csak az nagyobbat is üt, ha a fejedre esik...
A fa egyébként azt hiszem rugalmasabb és ezért szeretik jobban, de majd csak jön valami építészmérnök és elmeséli.
Az 1984 egy negatív utópia (elég ijesztő, lassan lesz némi valóságalapja...), keress rá a neten, vagy a hozzád legközelebbi könyvtárban, könyvesboltban. A szerző George Orwell, csak hogy könnyebb legyen. A témában kötelező olvasmány még Aldous Huxley Szép új világ c. könyve is, illetve ha már Orwell, akkor Állatfarm. A beszerzési forrásokat lásd fent.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Igen, bekerültek a biztonssági kosarukba...

Sajnos igaz az, hogy nemigen van mit kezdeni, de tavaly is viszonlyag békésen elvonult a dolog, nem? Úgy értem ha nem nézzükk azt a pár napot, amíg megállt az élet. Azt hiszem, aki nagyobbat szívott, azok a kis karibi szigetek voltak, amik az útjába kerültek...
p -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
no offense:
''egyikrol sem irtak, hogy kimondottan jo lett volna (sot, leginkabb epp ellenkezoleg, nemcsak a megvalositas gyenge, de meg a tortenetet is elrontottak)'' - erre reagáltam csupán, célom pedig nem az volt, hogy bántsalak, hanem hogy hangot adjak azon véleményemnek, hogy ez az általad belinkelt filmek mindegyikére is igaz lehet akár, de az én véleményem az, hogy ezek közül az 1984 filmváltozata kimondottan jól sikerült. Mindezt csupán azért, hogy azok a tizenévesek, akik először hallanak erről a remekműről, ismerjék meg azt az álláspontot is, miszerint van olyan, akinek tetszik - így hátha legalább filmen megnézik ezt az alapművet, mert sajnos olvasni ma már nem erény.
písz,
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Fenntartom a véleményem, hogy az 1984 film jó. Pedig mire láttam, már többször is túl voltam a könyvön - angolul és magyarul is. Lehet, hogy elő is veszem megint, úgyis eléggé ''olyan'' hangulatom van; most, hogy 150 km távolságból sikerült megélnem az angliai terrortámadásokat.

Hihetetlen látni ahogy az olimpia elnyerése felett érzett öröm (egyfajta békeünnep, ugye ismerjük az olimpiai hagyományokat) átcsap a hirtelen megdöbbenésbe.
De hagyjuk, van ennek saját topikja...
p -
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Íme a tegnapi ilyenkori hőtérkép:
Bővebben: link
ZaLa RuLeZ!!!
anaqer: az 1984-ből naon jó kis filmet készítettek. Szmájlit nem teszek, mert nem tudom eldönteni, hoogy sírós legyen vagy nevetős.
szerk2: Arnold2 kolléga már lehet, hogy az equilibriumban látott módon kezeli a könyveket? Amúgy mindennel együtt kellemes kis B-movie eklektikus forrásanyaggal és pár eredeti ötlettel. Nem véletlenül nem sikerfilm, de bármikor visszanézhető.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Nah, nagyon leült a ph! így estére, látom mindneki elment már bulizni, úgyhogy én meg aludni megyek. Jó éjszakát és tartalmas szórakozást mindenkinek,
p -
parandroid
félisten
válasz
Arnold2
üzenetére
Erre gondolt: Bővebben: link.

p -
parandroid
félisten
Szerdán utaztam, útban a reptérre beültünk egy mekibe egy bigmekre. Mire felértünk Ferihegyre, már egészen rosszul voltunk, szerencsére mire felkerültünk a gépre, kijött már mindkettőnkből a ''cucc'' - kolléga szerint igencsak ''mekdonáldsz-szag'' lett a mellékhelyiségben utána. Gondold végig: 3 óra alatt átér rajtad. Wow. Ez ám a fast-food...

p -
parandroid
félisten
Bmp-be mentett, vagy mi?
Nem, látom jpg. 
Tényleg, miért van az, hogy én viszont csak bmp-be tudok menteni? Egyszerűen nem ajánl fel más formátumot. Vagy kérdezzem a WinXP help topikban? Azért nem hiszem, hogy XP-gond, mert kedvesem gépén is ugyanez a gond. WinXP SP2 mindkét gépen, képnézőként régi (3.2-es) ACDSee, ami még bekavarhat, az az én gépemen egy PSCS trial... De az övén pl az nincs.
p -
parandroid
félisten
Most néztem, ma vagyok 512 napos. Höhö, cool. Milyen szép kerek szám...

p -
parandroid
félisten
válasz
Incognito
üzenetére
Bencom sokaknak szálka volt a szemében. Időről időre felbukkannak ilyen újoncok a fórumon, mint ő (lásd textboy, djszabi, mittoménmégkik), hogy csak a legfiatalabbakat említsük. Némelyikük képes asszimilálódni (textboy), mások nem (djszabi). Bencom jó úton haladt alapvetően, csak néha nem bírt mmagával. Ha felnő kicsit, és ké-három év múlva visszanéz, szerintem maga is csak a fejét csóválja majd némelyik hülyeségén. Ha valóban így van, akkor lesz elég érett ehhez a fórumhoz. Addig is RIP.
p -
parandroid
félisten
válasz
lamadou
üzenetére
Írjál nekik kis névjegykártya méretű cuccosokat, amin a főbb mondatok rajta vannak: pl - Szeretnék eljutni a pályaudvarra, hívna nekem egy taxit? Ha a repülőn odafelé elolvassák néhányszor, szerintem meg is jegyzik. De vannak direkt utazószótárak, amik tele vannak ilyen példamondatokkal - akár finnül is
.
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Vazz, a szcientológiás topikot nem lehet lelőni a közösségi témák első helyéről.
Szerk: akartam tenni szmájlit, de inkább nem...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Részlet a baloldali topiklistából pár perccel ezelőttről:
![[kép] [kép]](http://www.tlnptr.fw.hu/ghost/QnA.jpg)
Amilyen a kérdés, olyan a válasz...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ej, de szombat este van... Mindenki bulizik, mi? Holnap meg délig alszunk.
No, jó éjszakát népek, tomboljátok ki magatokat!![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/party/party-smiley-045.gif)
p -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kérdezd meg moonmant.

Amúgy én a helyedben itt (Bővebben: link) tenném fel a kérdést.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Forget it. Jobb a békesség. Telepítsd csak újra. Elképzelhető amúgy, hogy működőképes marad a rendszer alaplapcsere (és természetesen driverek újratelepítése) után, de stabil nemigen...
p -
parandroid
félisten
''Az #1098 hszben foglaltakat nagyon szépen kérem teljesítse valaki, és ne engedje vadimirt be a topicba!''
Bővebben: link

p -
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Nem hiszem, hogy ez okozna gondot. Nem ''hardver'', hanem szoftverprobléma lesz szerintem.
Amúgy nekem a nyakam fáj hetek óta a klímától. Anélkül viszont tutira megkukulnék... Csak azért jutott eszembe, mert most így végiggondolva, amióta megjött ez a gatyarohasztó meleg, több kollégát is megtréfált már a légkondi...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
No, látom nem sok minden történt éjfél után...
Akkor ezek szerint dolgoztok még rajta, mielőtt bevezetitek.
Akárhogy is: sok sikert!
p -
parandroid
félisten
-
-
parandroid
félisten
-
-
-
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Szelektív hulladékgyűjtés címén elvileg a színes és a fehér üveg külön gyűjthető. Arra viszont nincs ötletem, hogy hol találsz ilyen konténereket. Nálunk 2 utcányira, egy közeli lakótelepen van ilyen, de gondolom nem jössz le ezért Zalába...

Szerk: ja, látom te is tudod. Sasolj útközben, hátha látsz valahol ilyen többszínű konténercsoportot hazafelé menet...
Szerk2: Mi nagyinál szoktuk az ilyet gyűjteni, ő főz be bele paradicsomlevet, meg háziszörpöt...
A Rolling Rock-os meggyszörp a kedvencem... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A galambosat is ismered? Bővebben: link

p -
parandroid
félisten
válasz
Loretto
üzenetére
Apropó tehén: Bővebben: link. Erről mindig ez jut eszembe...

p -
parandroid
félisten
Madarak, azok csiripelnek erre is. Közben meg repülnek is páran...

Hosszú távra ide ne tervezz - sajnos csak ennyit mondhatok.
Ha rövidtávú megoldás is érdekel, és bírsz várni, akkor ''esetleg'' nyár végéig ''érdemes'' várni - de nem tudunk mi sem semmit...
A madárcsicsergésre visszatérve: vagy sikerül valamit szereznie a vezetésnek, vagy nem. Előbbi esetben talán még felvétel is lesz, a második esetben megismétlődik az idei év eleje...
Nyár végére kiderül...
p
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Steam topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az 30km ide, és itt nem volt semmi. 

Aljas onoló!