- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten

Kicsit olvass vissza a köszönésekkel kapcsolatban és megérted, miért jött vissza a jó kedvem még a komor téma után is.
Mit is mondhatnék még: jó éjt mindenkinek
, Vladi, álmodj szépeket! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
parandroid
félisten
Az, hogy nyugaton van, nem jelent semmit. Amikor Zalaegerszegen kitalálták, hogy az egy szem multi kivonul, pánikba esett az egész megye. Nem alaptalanul. Aztán leégett a hűtőház és becsődölt a zalahusi és emellett leépített az egy szem multi is. Szép kilátások...
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Ha jobban belegondolsz nem olyan rózsás a helyzet. Ami ma van az modern rabszolgaság, kb azért dolgozol, hogy legyen hol aludnod, legyen mit enned, és másnap is be tudj menni a munkádat elvégezni még ha éppen szereted is a munkád...
Kivételek persze vannak, de nem sok.
''Azok a ''veled született'' szabályok téged védenek''
Kiktől védenek? Megmondom: attóla néhány baromarcú hülyétől , aki nem képes normálisan, emberhez méltóan élni, és élni hagyni.
[Szerkesztve]Mondtam: bárki bármikor itt hagyhatja. Lázadj! Csináld jobban, mint mi!
Szerk: én szeretem a láncaimat. Jól megvagyok velük.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Tudtam, hogy félre fogtok érteni. Persze tisztában vagyok, hogy vannak ilyen helyek, de én a születéskor ''veled született'' szabályokra gondolok. Ne füvezz, ne káromkodj, ne mutogasd magad az uccán, ne menj 100-al kis uccákban stb...
Az a baj hogy nem tudom magam rendesen kifejezni/fogalmazni...Azok a ''veled született'' szabályok téged védenek. De mint mondtam, bármikor magad mögött hagyhatod őket. Valószínűleg tényleg nem értelek, és tényleg jó lenne ha ''meg tudnád magad rendesen fogalmazni'' - először magadnak.
Amúgy nyugika és keep smiling! Majd felnősz és akkor nem látod ilyen sanyarúnak az egészet, csak hát serdülni sosem könnyű...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Városban lakom, de bármit el szeretnék intézni a megyeszékhelyre kell bemennem. Dolgozni is oda járok, mert helyben esélyem sem lenne munkát kapni. Ez 35 km oda és 35 vissza. Szerencsés vagyok, mert kb pont annyit keresek, mint amennyit tildy szeretne (pedig messze nem vagyok főnök...), így megengedhetek magamnak egy autót, amivel bejárhatok, így a tömegközlekedéssel kétszer másfél órás utat kétszer 30 perc alatt megoldom. Azt meg már egészen megszoktam, ogy boltba menet 30 perceet kell autózni - ha BP-n elindulnék ki a TECSÓ-ba, ott sem érnék oda előbb... Sőt, ha BP-en belül kellene 35 km-t vezetnem mindennap munkába menet (nem elképzelhetetlen távolság, sőt), azt nem oldanám meg fél óra alatt...

p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
hm, nem kell messzire menni, csak mondjuk valami ksi jász faluba.
Egy ház 300 négyszögöles kerttel 1.5 - 2 millió forint. Budapesttől 100 kmre.
Mi is gondolkodunk rajta, ha találunk munkát, amiért legalább 120at fizetnének havonta, esküszöm le is mennénk.
Ez is milyen poén már: ha van egy pesti lakásod, és eladod mondjuk 17 millió forintért (és ez még nem is horribilis pesti ár) megmarad belőle 15 millió, berakod a bankba, havonta elemelsz róla mondjuk 150 ezret, a többi kamatozik, akkor kb 10-15 évre elegendő ''kereseted'' van.
[Szerkesztve]Net ott sincs. Én is már rég egy közeli dombtetőn épült szőlőspincében laknék, ha lenne vezetékes víz, gáz, villany és adsl. Ellenben én nem szégyellem bevallani, hogy szibarita vagyok.

p -
parandroid
félisten
Gondolkoztatok már azon, hogy mibe születtünk? Miért kell szabályok, törvények között élnünk? Persze ezek leggtöbbje saját magunk érdeke miatt van. Szerintem azért ötlött most ez a fejembe, mert nemrég láttam az ''Istenek a fejükre estek''-et. A kis Busmanok hihetetlen mibe vannak. Nem tudják mi az a bűnözés, nem tudják mi az a lopás mert nincs semmi tulajdonuk.
Én nem akarok kötöttségek közt élni amit (most történetesen) a magyar állam tesz rám. Miért nem tehet egy ''felnőtt'' ember azt magával amit akar (amíg azzal másnak nem okoz kárt). Köszönöm szépen nem kérek belőle. Szar a rencer. Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Nade visszatérve az eredeti gondolatomhoz: nem tudsz választani, beleszülecc valamibe és kész. Bezzeg, mikor még nem volt ilyen ''fejledt'' a társadalom (sőt, nem is volt).
Ezt még ki lehetne fejteni bővebben, de most fáradt vagyok hozzá...Nincs ezzel semmi baj, bármikor eladhatod mindened, amid van, és elindulhatsz busmannak. BIztosan szívesen befogadnak. Vagy ha nem vágysz rájuk, akkor is vehetsz mondjuk a lakásod árából bárhol a ''harmadik'' világ egy eldugott szegletében egy kalyibát, ahol aztán magad lehetsz. Vagy beülhetsz egy fa alá, mint Buddha. Kiváncsi vagyok, melyiket meddig bírnád. Egyébként az a ''fejledt'' az fejlett.
Szerk: ''lakatlan sziegetet kérnék leszállópályával és internethozzáféréssel'' - pár évre belefeledkezel a kapitalizmus mocskába és vehetsz egyet magadnak.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Én a MelleslegFM-re kattantam most nagyon rá. Nagyon eltalálták a zenei kínálatot. tetszik. Na jó, nem minden csatorna, de a pop meg a rock mindenképpen - meg általában a fő csatorna is. Meg a kabaré is jó ötlet. A zöld teát egyébként sem igen szeretem. Akkor inkább jjó kis egészségtelen méregerős kávé egy nagy bögre ásványvízzel.

p -
parandroid
félisten
Ejnye, de felpörgött a 'Gőz' ma este...

Mi van itt emberek??? Mindenkinek társadalmi élet-kényszere van?
p -
parandroid
félisten
''Mint gyermek, aki már pihenni vágyik
és el is jutott a nyugalmas ágyig
még megkérlel, hogy: ''Ne menj el, mesélj'' -
(igy nem szökik rá hirtelen az éj)
s mig kis szive nagyon szorongva dobban,
tán õ se tudja, mit is kiván jobban,
a mesét-e, vagy azt, hogy ott legyél:
igy kérünk: Ülj le közénk és mesélj.''
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
''kis-édes-pici-cunculi-munculi''?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lásd még: Bővebben: link
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Nagyvárad? Dehogy...
Én lakni Győr. Csak tudod Győr egyik városrésze Ady-város. Úgy mint pl. Újpest.
peterkeT: Méréseim szerint ez 0,3-as vihar volt, de már el is ment. Ahogy a híradóban mutatták, Borsodban nem voltak ilyen szerencsések
Bővebben: linkEjha, ez tényleg nem semmi. És Zalaegerszegen is?
Az 30km ide, és itt nem volt semmi. 
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Rossz, hogy neked nincs most egy csíkkal a hűtőben, mi?

p -
parandroid
félisten
Ilyen a kapitalizmus. A fontos a megfizethetőség - hogy ne érezd olcsónak, mert akkor gagyinak tartod, de ne is tartsd drágának, hogy ne legyen luxus. Amilyen a kereslet, ahhoz igazodik a kínálat.
p -
parandroid
félisten
Még kb. 5 óra van partot érésig, nagyon erős 4-es kategória,
majdnem 5-ös. <--> Belegondolni is rossz. <--> 2 nap alatt 20 centtel ment fel a benzin ára.
A középső állítás melyik kijelentéseddel kapcsolatos?
Illetve fennáll-e bármilyen kapcsolat a benzinár emelése és a hurrikán pusztítása közt?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esmein: 10 perce ettem meg egy tekercset
[Szerkesztve]Gondolom akadozik az utánpótlás, ezáltal borul a kereslet-kínálat kapcsolat.
p -
parandroid
félisten
na jó akkor inkább beszélgessünk kicsit még a krémsajtok tulajdonságairól
szóval pl tudtommal a tiramisuban is sajt van, mégis iszonyat finom. de nemtudom, volt-e anno szerencséd ehhez a nevezett mese sajthoz, hát öö, kicsit távolabb esik a tiramisutól, bár a 15 éves emlékek azt mondják, megszépülnek...
[Szerkesztve]Angliában van a jó élet sajtban. Ezek a brittek tudnak enni. Látszik is rajtuk...
Olyan kamambert hoztam, hogy majdnem megettük egy ültő helyünkben az egészet. Nagyon drága kint a kaja általában, de majdnem 30deka kamaber sajtot alig több, mint másfél fontért adtak. Isteni! [szája szélét megnyaló szmájli]
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Hát a rajzfilmet egész kicsi koromban láttam asszem 7 éves lehettem,de már akkor is NAGYÁBÓL értettem miről is lehet szó (állítólag egész értelmes kis kölyök voltam,de kár hogy csak voltam).
A könyvet már nagyobacska koromban olvastam 16-17 évesen tán.
De akkor valszeg megint könyv lesz belőle.Ment mél. Huxleyt sajnos nem találtam...
p -
parandroid
félisten
Igen, az Állatfarmnak az a rajzfilmje nagyon jól sikerült. Egyébként ha az tetszett, akkor az 1984-et és a Szép új világot is szeretni fogod.

p -
parandroid
félisten
A téglát is, csak az nagyobbat is üt, ha a fejedre esik...
A fa egyébként azt hiszem rugalmasabb és ezért szeretik jobban, de majd csak jön valami építészmérnök és elmeséli.
Az 1984 egy negatív utópia (elég ijesztő, lassan lesz némi valóságalapja...), keress rá a neten, vagy a hozzád legközelebbi könyvtárban, könyvesboltban. A szerző George Orwell, csak hogy könnyebb legyen. A témában kötelező olvasmány még Aldous Huxley Szép új világ c. könyve is, illetve ha már Orwell, akkor Állatfarm. A beszerzési forrásokat lásd fent.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Igen, bekerültek a biztonssági kosarukba...

Sajnos igaz az, hogy nemigen van mit kezdeni, de tavaly is viszonlyag békésen elvonult a dolog, nem? Úgy értem ha nem nézzükk azt a pár napot, amíg megállt az élet. Azt hiszem, aki nagyobbat szívott, azok a kis karibi szigetek voltak, amik az útjába kerültek...
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
no offense:
''egyikrol sem irtak, hogy kimondottan jo lett volna (sot, leginkabb epp ellenkezoleg, nemcsak a megvalositas gyenge, de meg a tortenetet is elrontottak)'' - erre reagáltam csupán, célom pedig nem az volt, hogy bántsalak, hanem hogy hangot adjak azon véleményemnek, hogy ez az általad belinkelt filmek mindegyikére is igaz lehet akár, de az én véleményem az, hogy ezek közül az 1984 filmváltozata kimondottan jól sikerült. Mindezt csupán azért, hogy azok a tizenévesek, akik először hallanak erről a remekműről, ismerjék meg azt az álláspontot is, miszerint van olyan, akinek tetszik - így hátha legalább filmen megnézik ezt az alapművet, mert sajnos olvasni ma már nem erény.
písz,
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
monnyuk van beloluk film is, de egyikrol sem irtak, hogy kimondottan jo lett volna (sot, leginkabb epp ellenkezoleg, nemcsak a megvalositas gyenge, de meg a tortenetet is elrontottak)
Fahrenheit 451: Bővebben: link
Brave new world: Bővebben: link (comment: This is the worst adapation of a book ever made)
vagy: Bővebben: link (nemtom melyik a ketto kozul)
1984: Bővebben: link
szerk.: ehh, a sok vidiota...mindnek ott a tvmusor az asztalon
[Szerkesztve]Fenntartom a véleményem, hogy az 1984 film jó. Pedig mire láttam, már többször is túl voltam a könyvön - angolul és magyarul is. Lehet, hogy elő is veszem megint, úgyis eléggé ''olyan'' hangulatom van; most, hogy 150 km távolságból sikerült megélnem az angliai terrortámadásokat.

Hihetetlen látni ahogy az olimpia elnyerése felett érzett öröm (egyfajta békeünnep, ugye ismerjük az olimpiai hagyományokat) átcsap a hirtelen megdöbbenésbe.
De hagyjuk, van ennek saját topikja...
p -
parandroid
félisten
Íme a tegnapi ilyenkori hőtérkép:
Bővebben: link
ZaLa RuLeZ!!!
anaqer: az 1984-ből naon jó kis filmet készítettek. Szmájlit nem teszek, mert nem tudom eldönteni, hoogy sírós legyen vagy nevetős.
szerk2: Arnold2 kolléga már lehet, hogy az equilibriumban látott módon kezeli a könyveket? Amúgy mindennel együtt kellemes kis B-movie eklektikus forrásanyaggal és pár eredeti ötlettel. Nem véletlenül nem sikerfilm, de bármikor visszanézhető.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Nah, nagyon leült a ph! így estére, látom mindneki elment már bulizni, úgyhogy én meg aludni megyek. Jó éjszakát és tartalmas szórakozást mindenkinek,
p -
parandroid
félisten
Erre gondolt: Bővebben: link.

p -
parandroid
félisten
Szerdán utaztam, útban a reptérre beültünk egy mekibe egy bigmekre. Mire felértünk Ferihegyre, már egészen rosszul voltunk, szerencsére mire felkerültünk a gépre, kijött már mindkettőnkből a ''cucc'' - kolléga szerint igencsak ''mekdonáldsz-szag'' lett a mellékhelyiségben utána. Gondold végig: 3 óra alatt átér rajtad. Wow. Ez ám a fast-food...

p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Semmi kriteriumnak nem feleltem meg, csak ugygondolom, hogy nagyreszem volt abban, hogy elerjuk hogy ujrainduljon az arckep request, /tudom, ennek nincsen latvanyos utvonala, mert ez moderatori korlevelekben es msn konferencia beszelgeteseken folyt.../ hat gondoltam ''meglepetem'' mar magam is egyel

MSN-en hogyan lehet konferenciabeszélgetni? Mert erre legalábbis nem sikerült még rájönnöm. Trilliant használok...
Hú, mennyi kérdésem van - lehet, hogy ez rossz topik?
p -
parandroid
félisten
Bmp-be mentett, vagy mi?
Nem, látom jpg. 
Tényleg, miért van az, hogy én viszont csak bmp-be tudok menteni? Egyszerűen nem ajánl fel más formátumot. Vagy kérdezzem a WinXP help topikban? Azért nem hiszem, hogy XP-gond, mert kedvesem gépén is ugyanez a gond. WinXP SP2 mindkét gépen, képnézőként régi (3.2-es) ACDSee, ami még bekavarhat, az az én gépemen egy PSCS trial... De az övén pl az nincs.
p -
parandroid
félisten
Most néztem, ma vagyok 512 napos. Höhö, cool. Milyen szép kerek szám...

p -
parandroid
félisten
Van ilyen. Én személy szerint nem láttam olyan írását ami miatt bannolni kellett volna, persze ez nem azt jelenti, hogy nem is volt.
Más: Tudna nekem valaki egy jó játékot mondani. Vagy egy olyan topikot ahol ezt tárgyalják. Lehet, hogy bennem van a hiba de mostanában nem csinálnak igazán jó játékot. Egyik se vonz 100%-ig. Bezzeg annak idején bementem egy boltba, megvettem a Flashback című játékot és még mindíg szivesen veszem elő...Zuma Deluxe. Vagy Risk-ezz!

p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Bencom sokaknak szálka volt a szemében. Időről időre felbukkannak ilyen újoncok a fórumon, mint ő (lásd textboy, djszabi, mittoménmégkik), hogy csak a legfiatalabbakat említsük. Némelyikük képes asszimilálódni (textboy), mások nem (djszabi). Bencom jó úton haladt alapvetően, csak néha nem bírt mmagával. Ha felnő kicsit, és ké-három év múlva visszanéz, szerintem maga is csak a fejét csóválja majd némelyik hülyeségén. Ha valóban így van, akkor lesz elég érett ehhez a fórumhoz. Addig is RIP.
p -
parandroid
félisten
Üdv embriség!
Nincs kint valaki Helsinkiben véletlenül? Vagy valami ismerős, vagy akárki magyar? Holnap utazik édesanyám és keresztapám, és valahogy el kéne jutniuk a reptértől a pályaudvarig, de nem beszélnek finnül, se angolul(csak nagyon picit). Oroszból anya perfect, szal az is jó, ha van valaki aki oroszul beszél.
Köszi!Írjál nekik kis névjegykártya méretű cuccosokat, amin a főbb mondatok rajta vannak: pl - Szeretnék eljutni a pályaudvarra, hívna nekem egy taxit? Ha a repülőn odafelé elolvassák néhányszor, szerintem meg is jegyzik. De vannak direkt utazószótárak, amik tele vannak ilyen példamondatokkal - akár finnül is
.
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Vedd meg DVD-n, vagy irány a DC. Még a sok sz*r reklámot is megúszod.

Szerk: Esm, nem kell betiltani, tudatosan nevelni kell a népet, hogy tanulon meg különbséget tenni sz*r és még sz*rabb között. Vagy lekapcsolni azt a rohadt tévét végre.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Vazz, a szcientológiás topikot nem lehet lelőni a közösségi témák első helyéről.
Szerk: akartam tenni szmájlit, de inkább nem...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Részlet a baloldali topiklistából pár perccel ezelőttről:
![[kép] [kép]](http://www.tlnptr.fw.hu/ghost/QnA.jpg)
Amilyen a kérdés, olyan a válasz...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
hát passz...tegnap futtattam a memtestet jó sokáig...
több slotban is kipróbáltam őket, volt olyan helyzet, mikor beadott a memtest több mint 2000 hibát, volt olyan, hogy több mint 3x végigfutott hibamentesen
továbbá az egyik memzi 256os V-Data, az új meg 512-es Samsung...lehet ütik egymást?
bár úgy is volt most újraindulás, hogy csak az 512-es volt bent, és nagyban PS-eztem...
és még a winXP is toszakodik, hogy aktiváljam újra, mert hardverváltozást észlelt...
[Szerkesztve]Szerintem akkor hibátlan egy memória, ha akárhányszor hibátlanul tudod futtani a memtestet. ha néha jó, néha nem, az nem jelent sok jót. Próbáld ki az új memók nélkül is, gyanús ez nekem...
p -
parandroid
félisten
nem tudja valaki annak az oldalnak a címét, ahol ki lehet választani különböző eszközöket, és ezekből kiszámítja, hogy kb mekkora táp kell a konfigodnak?
(mióta vettem +512 ramot, a gép randomra újraindul, az is igaz, hogy nagyon ritkán...mikor elszáll, és újraindít, újra felpörög a vinyó, lehet nem bírja a táp a + ramot
)Nem lehet RAM-hiba? Memtest?
p -
parandroid
félisten
Ej, de szombat este van... Mindenki bulizik, mi? Holnap meg délig alszunk.
No, jó éjszakát népek, tomboljátok ki magatokat!![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/party/party-smiley-045.gif)
p -
parandroid
félisten
moonman mondott valami sysrep programot.
az sem jó?Kérdezd meg moonmant.

Amúgy én a helyedben itt (Bővebben: link) tenném fel a kérdést.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Sziasztok. Soha nem cseréltem még alaplapot a gépemben.
Dzeretném tudni, h megoldahtó-e az, h ne kelljen xp-t újratelepitenem? kt333 ról lesz nfoce 2 re a váltás?
Szoftveresen mit kell csinálnom? letörlöm a régi drivert, és utána?
El fog indulni a windows az új lappal?Forget it. Jobb a békesség. Telepítsd csak újra. Elképzelhető amúgy, hogy működőképes marad a rendszer alaplapcsere (és természetesen driverek újratelepítése) után, de stabil nemigen...
p -
parandroid
félisten
A nap tanulsága: mindenre van már topik.

p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
''Az #1098 hszben foglaltakat nagyon szépen kérem teljesítse valaki, és ne engedje vadimirt be a topicba!''

p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
8E forintért még egy jobb procihűtőventit is alig kapsz

Peterket: sajnos nem én vagyok a tulaj
De nem tudjátok elhinni , úgy be vagyok zsongva , hogy az hihetetlen
Olyan kis egyszerű kocsi, mármint motortérügyileg, meg annyira kényelmes az ülés, meg nekem tetszik is az egész, hogy hú, hát én ezt előre nem gondoltam volna
Totál dilis vagyok tőle. Teljesen rákattantam
fokukac: most meglesz frankón csinálva, nem tudom mennyi lesz a végső összeg, de a karosszéria kb 30
[Szerkesztve]Az első autónk egy Favorit volt. Ugyanez a kategória. Tudom, mit érzel. Aztán amikor kifizettük, lecseréltük egy Feliciára, most meg egy Kalossal járok. Ez az első, amit újan vettünk...
Sok sikert amúgy. 
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
és ilyen volt:
Bővebben: linkSzerintem cseréljétek ki a jobb oldali ajtót és a csomagtérajtót is ilyen színűre. Esetleg a motorháztetőt is... Bontóból lehet, hogy olcsóbban megúsznátok, mint a festést, és igazán egyedi lenne.

Szerk: látod, sikere van...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Na jó, de ki vette volna fel? Az a baj, hogy az operatőr kimarad a buliból ilyenkor. Vagy valakinek a kezébe nyomjátok a partona kamerát? Vagy sisak-kamerátok van?

p -
parandroid
félisten
Étcsoki (alapozás, hámlás már megvolt mikor bejött a jóidő) és jövő héten pénteken megyünk vissza 1 hétre. Remélem jó színnel térek majd haza.
Nem is beszélve arról, hogy tegnap leértünk 1 óra múlva már enyhén ittas állapotba voltunk, amit ma 15:00-kor szüntettünk be.
Akkorát állatkodtunk, nem lehet leírni. Jövő héten viszünk le kamerákat is meg digitgépeket, majd ha lesz valami nagy poén akkor dobok róla videót. (tuti lesz, ismerem magunkat, mikor csak kanok elmegyünk nyaralni. Megfogadtuk, hogy érkezés utántól 3 napig nem leszünk józanok.
)Hm, én meg olyan szép egészséges irodabarna vagyok... Úgy értem vezetés közben leégett a bal karom, mert oda is meg vissza is főleg azt süti a nap, a jobb meg szép fehér. Egyéb testrészekről nem is beszélve...

p -
parandroid
félisten
Felénk az sem kell, hogy essen... Elég ha beborul...

Amúgy szeretem az ilyet, Gondolom ez is ilyen fél másodperces áramszünet volt, ami csak arra jó, hogy adjon egy kiba nagy sokkot minden elektromos berendezésnek...
I_Am: Étcsoki vagy tejcsoki?
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Nem hiszem, hogy ez okozna gondot. Nem ''hardver'', hanem szoftverprobléma lesz szerintem.
Amúgy nekem a nyakam fáj hetek óta a klímától. Anélkül viszont tutira megkukulnék... Csak azért jutott eszembe, mert most így végiggondolva, amióta megjött ez a gatyarohasztó meleg, több kollégát is megtréfált már a légkondi...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ne is mondd, a lekvár átmarta magát a piritóson és kikezdte a tányér porcelánját, mire észbekaptam...
Gondoltam, hogy csinálok erről egy képet Esm-nek, hogy legyen mit betennie háttérnek, de ez még a digigépem CCD-jének is sok volt...
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
No, vasárnap lett, nincs fúzió a Velvettel, hála a félisteneknek, nyugodtan fogom álomra hajtani a fejem. Amit most meg is teszek. Aki éjjel dolgozni akar még, annak jó munkát, mindenki másnak meg szép álmokat.
pNo, látom nem sok minden történt éjfél után...
Akkor ezek szerint dolgoztok még rajta, mielőtt bevezetitek.
Akárhogy is: sok sikert!
p -
parandroid
félisten
No, vasárnap lett, nincs fúzió a Velvettel, hála a félisteneknek, nyugodtan fogom álomra hajtani a fejem. Amit most meg is teszek. Aki éjjel dolgozni akar még, annak jó munkát, mindenki másnak meg szép álmokat.
p -
parandroid
félisten
Affene, most már tényleg kiváncsi vagyok. Tényleg, ahogy érzitek, plusz egy napot már kibír mindenki - főleg ha nem sokan tudják, miről van szó...
Integra: amelyik fúzionál a Velvettel...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Ugye a Velvet is a rózsaszín dizájnjával? És ezentól a Velvetes p**cik írják a hardverteszteket is. Indexet is kb azóta nem olvasok. Mondjuk egy Totalcar-PH! fúzió érdekesebb lenne...
Vagy esetleg ha mindig tótavé bevezetőjével kezdődne a Hazai pálya... 
p -
parandroid
félisten
Az előbb elment kicsit a ph!-m...
Mondja már meg végre valaki, hogy mi fog történni éjfélkor!!!
Harmadszor kérdezem, és senki nem hajlandó válaszolni!
Vladi: akkor jó volt a tippem. Vállalunk tesztelést. Akármiről is legyen szó.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Miért van bekapcsolva a telefonod?

Kapj be inkább egy kis csirkemellet hagymás túróval a'la Integra!
p -
parandroid
félisten
Én bírom az extrém kajákat de faster a lekváros pirítóssal kiakasztott a mulkor
Bővebben: link+Bővebben: linkŐk valóban nem illenek össze. Elég kontrasztos a két adatlap...

Gh0sT: a meleg kakó undorító! Mindig hidegen iszom.
A májkrém lekvárral meg kicsit nekem is sok(k)...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ebből lesz a sok pont a züllöttségi tesztben úgy-e?
Esm: ha tudnád, hogy előtte jól megkenem margarinnal, még melegen, hogy beigya, utána lightosan megsózom és aztán jön rá a málnadzsem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kis kakaóval leöblít, és fullos is a reggeli...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Csak összejön lassan...

Amúgy asszem egyre éhesebb vagyok. Meg kedvesem is úgyis mindjárt bejelenti, hogy nem bírja tovább második vacsora nélkül. Most, hogy kettő helyett eszik, ahogy mondani szokás... Mitagadás legalább olyan étvágya van...
p -
parandroid
félisten

Jaj, könnyesre röhögöm magam rajtatok... Batman, ez nem a te napod...
Esm, te voltál, aki nem bírod az ilyesmit, vagy Tildy?
Ezek szerint te.
Az aláírásodra: én most is ágyból nyomom. Pizsiben, mint Erdeya...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Támogatom. Amúgy ne add fel, Batman, ez alapvetően egy remek aláírás!

Integra: ez a kőrözött, nem? Az sima zsömlében királyság! Úgy megtömni vele, hoy alig férjen bele...
p -
parandroid
félisten
Mi lesz éjfélkor? Vladi sem válaszolt...
Implementálódik a keresője a PH!-ba, vagy jön már a RIOS4?
Gh0sT: majd átneveztetjük ''Zalaiak a PH!-n 2''-nek... És nem vagyok zegi!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont most tök éhes lettem. Van még a pizzádból?
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
De ha xp van a gépen akkor ez nem jo megoldás , mivel az xp-n egyszerre csak egy felhasználó dolgozhat és ha ő távolról bejelentkezik akkor az a másik gépet nem lehet használni addig.
Ha win2003 server van a gépeken akkor a remote dekstop is tökéletes megoldás.
Legalábbis én így tudom , ha tévedek javítsatok ki.
olvastátok az aláírásom.....
mod: már csak 2 óra, juj de izgulok
Melyik topik?

p -
parandroid
félisten
visszavittem ma egy rakás üveget a visszaváltóba osánba.
sörös, boros, pezsgős.
az üvegtípusok több mint felét nem vették vissza.
kérdezem, és mi van ezekkel az üvegekkel amiket nem vesznek vissza?
mondja, hogy ezek nem betétesek. mondom, azt veszem észre, de hova kerülnek?
aszongya hogy a szemétre...
azért ez durva.
ja és természetesen egy vegyes, dobj bele mindent kuka van csak, szelektív nem betétes üvegeknek konténerek meg nincsenek.....
[Szerkesztve]Szelektív hulladékgyűjtés címén elvileg a színes és a fehér üveg külön gyűjthető. Arra viszont nincs ötletem, hogy hol találsz ilyen konténereket. Nálunk 2 utcányira, egy közeli lakótelepen van ilyen, de gondolom nem jössz le ezért Zalába...

Szerk: ja, látom te is tudod. Sasolj útközben, hátha látsz valahol ilyen többszínű konténercsoportot hazafelé menet...
Szerk2: Mi nagyinál szoktuk az ilyet gyűjteni, ő főz be bele paradicsomlevet, meg háziszörpöt...
A Rolling Rock-os meggyszörp a kedvencem... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A ''Fele sem igaz!'' is Egri-játék volt, nem? Bár ez biztos nem az, amire a t. kérdésfeltevő gondolt...
p -
parandroid
félisten
A galambosat is ismered? Bővebben: link

p -
parandroid
félisten
Apropó tehén: Bővebben: link. Erről mindig ez jut eszembe...

p -
parandroid
félisten
Ezt a kört nyerted. De legalább újra betehetem a mai kedvenc szmájlimat:

Ma éjjel indulsz?
Pontosan mivel is?
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Szép új világ, mi?

Amúgy Aljas Kúszóbabot hallgatok éppen... Ez de beteg!

Hová mész te kisnyulacska? Menj a ...............
OMG, most meg egy Gedeon-bácsi újrafldolgozás...

p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Madarak, azok csiripelnek erre is. Közben meg repülnek is páran...

Hosszú távra ide ne tervezz - sajnos csak ennyit mondhatok.
Ha rövidtávú megoldás is érdekel, és bírsz várni, akkor ''esetleg'' nyár végéig ''érdemes'' várni - de nem tudunk mi sem semmit...
A madárcsicsergésre visszatérve: vagy sikerül valamit szereznie a vezetésnek, vagy nem. Előbbi esetben talán még felvétel is lesz, a második esetben megismétlődik az idei év eleje...
Nyár végére kiderül...
p -
parandroid
félisten
Hááát, engem pont a minap hívott néhány csaj, hogy menjek el velük. Végül csak kivittem őket, de nagyon jól érezték magukat. Az egész napos jegy 4.000 pénz, a félnapos pedig 2.500. Ennyi pénzért inkább Kehidakustányt tudom neked javasolni. Iszonyat igényes és ha jól emlékszem, akkor kettőtöknek megvan 4.000-ből az egész napos beugró. Nincs messze Zegtől, mi is oda szoktunk inkább járni. Talán 30 km. Érdemes lehet még Zalakarost megpróbálni. Régen voltam, de úgy hallottam felújították.
Ezért nincs még mindig barátnőd...
- Bocsi, de már úgyis sok van a számlámon... 
Amúgy hihetetlen drága szerintem - ennyi pénzért szinte bárhol el lehet tölteni egy napot kellemesen - két embernek 8k...
p -
parandroid
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
- Lenovo P16s gen2 16" //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /512GB SSD/ gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az 30km ide, és itt nem volt semmi. 

Aljas onoló!