Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
megneztem ma a világok harcát.
nem tetszett...
kis csaj 11 évesen letehetne a hülye kérdéseiről, meg arról hogy sikoltozik mint a fábaszorult féreg.
továbbá, amikor jönnek a tripodok:
mi történik apa? ezek terroristák?
európából jöttek? -
aDM|RaL^
őstag
ma amint füvet nyírtunk anyámmal, az egyik fekvőthujánk alatt találtunk egy földbeépített méh/darázsfészket.
valaki látott már ilyet?
mindenesetre felégettük őket. -
aDM|RaL^
őstag
utálok füvet nyírni.
pedig ma kell. -
-
aDM|RaL^
őstag
hazaértem 2. szülőhazámból, lengyelországból
jó volt meg minden...
csak az egyik nap, az utcán fényes nappal olyan korú emberek mint én kiraboltak (max 17 évesek lehettek...)
ügyesen csinálták, mert egyedül voltam egy buszmegállóban, az egyik odajött, másik 2 csak figyelt.
megkérdezte mennyi az idő, én megmondtam neki, erre el akarta kérni a telefonom egy hívásra... mondtam hogy bocs nem. erre aszondta adjam oda vagy nemtudom mi...mondtam hogy nem... erre kaptam egy jó nagy gyomrost, de abban a pillanatban énis orrbavágtam... erre a másik 2 már futott oda, az egyik kikapta a zsebemből, és pont volt még annyi időm hogy előkapjam a gázsprémet, és lefújjam az egyiket... az volt a baj hogy papucsban voltam, és nemtudtam utánukfutni...
komolyan azthittem ilyen dolgok nem léteznek... fényes nappal, utcán. pff...
szal vigyázzatok, haver magyarországon is volt hasonló helyzetben.
ui: kicsit rágyúrok, aztán ha valaki gyanús ember kérdi mennyi az idő, nem időt kap hanem nyaktörést... -
aDM|RaL^
őstag
Hajj, lassan indulok 2. szülőhazámba, lengyelországba

2 napra...
jó lesz, sok rokonnal találkozom, meg klántárssal, aztán jövök haza, 2 hét itt, aztan 2 hét ott...
csak ne lenne varsóig 12 óra az út.:| -
aDM|RaL^
őstag
jaja, nyár van és jó idő. haverokat végigtelefonáltam. mind1ik vagy kifogással élt, vagy be se volt kapcsolva.
legjobb haver meg nyári munkázik, hogy összetudja szedni a pénz a nyaralásra, mármint vele meg pár haverral ugrunk majd el sátorozni.
na most akkor mára így minden összejött. de lehet felpattanok bringára, és elugrok egy kört, hátha van kint vki.
ja: nyári munka? abból elég volt múlt nyáron...
végülis van valamicske munka, de az időszakos.
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
mai nappal is f*xkivan...
otthonülős szar nap.
lenne ember akivel elmenjek ide oda, de a barátnőm is 50kmre van, és most úgy hiányzik hogy elmenjek vele csak úgy sétálni vagy vmi... egyedül meg eleve szar.
na mind1, marad az itthonülés... megyek kitakarítom a szobám. -
aDM|RaL^
őstag
Jau reggelt mindenkinek

ezt a rohadt packetlossos reggelt...egyszerűen képtelenség gamelni... -
aDM|RaL^
őstag
válasz
PapaMaci
üzenetére
Tényleg elég fiatal vagyok

Kint kezdtem. Pedig én arra vártam hogy oda kerüljünk a régi épületbe, mert valahogy annak megvolt a preztízse, nameg, mégiscsak a város közepén volt, most meg kint vagyunk a pusztában. De nembaj, végülis jó az új suli. :\
Egyébként anyum ott tanított egy ideig.
És te merre laksz? -
aDM|RaL^
őstag
jau reggelt

kicsit álomszuszék vagyok még. de szépnek ígérkezik ez a mai nap.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest